Kezdőoldal Ágak Az ilyen Startrendezvényekért is érdemes Biocomosnak lenni, mint amilyet áprilisban rendeztek a Tasnádi-ágon

Az ilyen Startrendezvényekért is érdemes Biocomosnak lenni, mint amilyet áprilisban rendeztek a Tasnádi-ágon

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás látható Automatikusan generált leírás

Egy újabb fantasztikus nap elé néztek április 7-én a Tasnádi-ág tagjai Miskolcon. Az East Gate Offices adott otthont a havi Startképzésnek, melynek háziasszonyai Pulainé Muskatal Bea és Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezetők voltak, akik a tőlük megszokott figyelmességgel és kedvességgel vezették le a rendezvényt. Az esemény mottójának akár azt is adhatnánk: „Legyünk ott minden képzésen, hiszen onnan mindig viszünk haza valamit!” A beszámoló készítője, Demeter Tünde hálózatvezető szerint ez az első áprilisi vasárnapra is teljességgel igaznak bizonyult az előadók és a vendégelőadók lendületes és tartalmas előadásait meghallgatva.

A képen ruházat, személy, mosoly, Emberi arc láthatóAutomatikusan generált leírás

Pulainé Muskatál Bea és Czeglédiné Sveda Ilona, a nap háziasszonyai

Ép testben él, mióta Biocomos
„Az ép testben ép lélek” blokkot Czeglédiné Sveda Ilona és hálózatvezetője, Lőrincz Ildikó vezette le. Ica sok rendezvényen megemlítette már, hogy a Biocom az életét mentette meg. Életmódot váltott és azóta „ép testben” sokkal egészségesebben él. Sokat fogyott, elmondása szerint van is még mit tennie ezen a téren, de önmagához képest már ezt is óriási eredménynek tekinti.

Mindig visz haza valamit a rendezvényekről
Lőrincz Ildikó Ica közvetlen hálózatvezetője, kapcsoltuk az évek során barátsággá szövődött, akivel nagy összhangban dolgoznak a Biocomban. Ildikó hangsúlyozta, hogy számára a rendezvények nagyon sokat adnak, hiszen minden alkalommal visz haza valamit. Számára a rendezvények a valahová tartozás élményét adják. Mondandóját is – amit az első blokkon belül hangsúlyozni kívánt – két korábbi rendezvényen hallott előadó gondolataival támogatta meg. Simon László vízkutató nevét említette, akitől az alábbit idézte: „A csapvíz az egy időzített bomba. Keveset és rossz vizet iszunk!” A másik citált előadó, dr. Volford Anita tanítását erősítette a vízfogyasztással és szokásainkkal kapcsolatban, miszerint felkelés után fontos, hogy a lepedéket távolítsuk el a nyelvünkről és utána igyunk egy nagy pohár Lourdes vizet. Ildikó előadásában kiemelte, hogy milyen nagy büszkeség, hogy hogy a Lourdes víz előállítása a magyarok nevéhez fűződik. Gondolatait ismét Simon László vízkutató szavaival zárta: „Ma döntjük el, hogy milyen lesz az utolsó 10 évünk azzal, hogy milyen és mennyi vizet iszunk.”

A képen ruházat, személy, fedett pályás, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Lőrincz Ildikó hálózatvezető

A képen ruházat, személy, lábbelik, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Czeglédiné Sveda Ilona és Lőrincz Ildikó, a „Láss másként” című blokk levezetői

Valóban másként látnak
Czeglédiné Sveda Ilona és Lőrincz Ildikó vezette le a „Láss másként” című blokkot. Bartl-Ramócsa Emese a saját szemszögéből mutatta be mindezt. Megható történetét sokan ismerik. Emesének van már egy nagy fia, örökbe fogadott kisgyermekük pedig első pillanattól kezdve kapta a Biocom termékeit. Emese elmondta, hogy nagy nyugalommal tölti el, hogy a Biocommal egészséges életet és anyagi biztonságot hagy a gyerekeire. Szólította munkatársát, Vozárik-Illés Dollyt, aki lelkesen beszélt a termékekről. Dolly egy 3 gyerekes családanya, természetgyógyász és futó. Imádja a természetet és a természetes dolgokat. Tehetséges és kitartó.

A képen ruházat, személy, lábbelik, virág láthatóAutomatikusan generált leírás

Bartal-Ramócsa Emese bátran és hitelesen beszélt a „Láss másként” című blokkban

A képen személy, ruházat, fal, ruha láthatóAutomatikusan generált leírás

Vozárik-Illés Dolly, Emese munkatársa

A 200 pont mindig kevés a saját fogyasztáshoz
A következő előadó, Seres-Jóni Fruzsina hálózatvezető ismertette az „Egy boltba járunk vásárolni” koncepciót, ahol beszélt a 200 pont fontosságáról, a 2 webshopról, a kényelmes vásárlás lehetőségéről, a termékpaletta sokszínűségéről. Fruzsi saját termékfogyasztásukat, a minden hónapban megrendelt készítményeket is felsorolta, ami sosem hiányozhat a rendelésből. Elmondta, hogy mindig kevés a 200 pont…. Így nyilatkozott erről: „A Biocom a világon a legfantasztikusabb üzleti lehetőség, hiszen egy olyan vállalkozásba foghatunk bele, amely kockázatmentes és a cég megad minden háttértámogatást. Legyen szó magáról a termékekről, melyek már abszolút bizonyítottak nálam, vagy a logisztikáról, tárolásról, a 2 webshopról a weboldalról, tehát tálcán nyújtja felénk a lehetőséget. A mi kis családunk azzal, hogy alkalmazta a bolt- és patikacserét – azaz „lecseréltük a címkét” mind az étrend-kiegészítők, mind a háztartási szerek tekintetében – megtakarítottunk, s egyre nagyobb kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a havi rutin termékeinket: MSM C-vitamin italpor, Daily Vita Pack, Kids Gummy Bears, D3-K2-vitamin, Gumi C-vitamin, sampon, szappan, kollagén, Natur-Deo, fogkrém. És amit kiemelnék ezzel kapcsolatban, hogy a minőséget is magasabb szintre emeltük. Sehol máshol nem találkoztam olyan lehetőséggel, hogy 42% kedvezmény megszerzésére bárhol is lett volna lehetőség. A termékek magas minőségűek, viszont ami nagyon fontos volt számomra, hogy elérhető áron lehessen megrendelni, ami miatt van is piaca. Tehát úgy gondolom, hogy mindenki előtt itt áll ez a fantasztikus lehetőség.”

A képen ruházat, személy, fedett pályás, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Seres-Jóni Fruzsina, az „Egy boltba járunk vásárolni” blokk előadója

Le a súlyfelesleggel!
A „Teljesség igénye” blokkot Pulainé Muskatal Bea Ezüst Hálózatigazgató mutatta be. Beszélt a lelkiállapot és a bélrendszer összefüggéseiről. Arról is, hogyan adja át ennek a tudását az érdeklődőknek? Mondanivalójában kitért arra, hogy mint masszőr, mivel tudjuk segíteni vagy befolyásolni, hogy a lelkiállapotunk rendben legyen. Egyik eszköze lehet a masszázs, aminek egy ideig kitart a pozitív hatása – de mivel lehet még? A helyes táplálkozás, bélrendszer kell, hogy rendben legyen, mert a rossz lelkiállapot megbetegíti a testet, a rossz bélflóra pedig a lelket betegíti meg. Ha súlyfelesleggel küzdünk, az is nagy mértékben befolyásolja az egészségünket. Ennek legjobb bizonyítéka Pulai Sándor, Bea férje, akinek 32 kg-os fogyásáról a közösségi médiában is olvashattunk. Sanyi a SLIM 40 segítségével és az időkapus (16:8) étkezésnek köszönhetően érte el ezt a csodálatos eredményt! 115 kg-ról 85 kgra fogyott. Hetente 2-3 intenzívebb mozgást is beillesztett a fogyókúrás programjába. Ehhez a „regenoros étkezést” választották. Ezzel az eredményes módszerrel már azóta is sokaknak segítettek.

Magukat és csapatukat is építik
Ezután Bea kitért arra is, hogy az egészségük mellett párhuzamosan építik, segítik a csapatukat. Minden rendezvényen ott vannak, tanulnak, fejlődnek. Ennek köszönhetően Bea Ezüst Hálózatvezető. Elmondása szerint, ha ezek a területek rendben vannak, van még valami, amivel lehet még a lelkinyugalmunkon javítani, az pedig nem más, hogy ha olyan cégben dolgozunk, ami megbízható, mint a Biocom, ami 28 éve működik. A jutalékértesítő mindig pontosan érkezik. Biztos jövőt biztosít számára amire tud támaszkodni… Az Ezüst HV szint átlagjövedelmeként ismert 390 ezer Ft jutaléktól mindig többet, 400 és 500 ezer Ft jutalékot tudhat magénak.

A képen ruházat, személy, virág, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Pulainé Muskatal Beáta Ezüst Hálózatvezető a „Teljesség igénye” blokkban

A képen ruházat, személy, lábbelik, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Pulai Sándor 32 kg-os fogyásáról beszélt.

Terméktapasztalat blokk
Folytatásként egy igazán ütős és érdekes terméktapasztalatot hallgathattunk meg Fekete Zoltán 5-ös szintű munkatárs előadásában, akinek az életében a mozgás és a testépítés fontos szerepet játszik. Zoli bábszínész, de életben lényeges szempont testének fitten tartása, ugyanis rendszeresen konditerembe jár, és már több versenyen és megmérettetésen is járt. Sok képpel is illusztrálta előadását a közönség örömére. 54 éves és 65 kg! A testépítést a sokunk által csak „Shrek koktélnak” nevezett kombóval támogatja meg, amiből nem hiányozhat a kollagén és a Grapefruitmag-kivonat sem. A DHEA hormont is szedi rendszeresen, amitől a körmei erősebbek. Édesanyját is segíti a Biocom termékeivel (pl. Coral Calcium), aki 80 éves.

A képen ruházat, személy, fedett pályás, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Fekete Zoltán a terméktapasztalatos blokkban

Figyelj a kalóriákra!
Startnapunk közepébe igazi bombaként robbant vendég előadóink Köröskényi Enikő és Bukovenszky Gábor személyi edzők prezentációja. Nevüket érdemes lesz megjegyezni és tevékenységüket nyomon követni. Elsőként Gábor lehengerlő előadását hallgathattuk meg. Számos végzettséget tudhat magáénak, amivel az évek során haladt megálmodott célja felé. Többek között: testépítés és erőemelés szakedző, közgazdász, sport- és gyógymasszőr, személyi edző, INBA versenybíró, promóter. Előadásának fő témája a mozgás, a táplálkozás, amit az egészségügyi kockázatok szemszögéből járt körbe statisztikák, személyes tapasztalatok mentén és tanácsokkal megtűzdelve. Kalóriadeficit, étkezési szokások, testzsír, az étrend-kiegészítők szerepe, statisztikák, sport, a mozgás fontossága… Sok fontos információ napirendre került, ami az egészségünk alapja. Előadásából a teljesség igénye nélkül felvillantva néhány adatot, érdekes, sokunk számára új, és megdöbbentő adattal, statisztikával szolgált Gábor. Néhány igazán megdöbbentő adatról is hírt adott, miszerint: a túlsúlyosak arányában csak Málta előz meg minket és a magyar gyerekek túltápláltsága megelőzi az amerikai gyerekeket… A WHO által kiadott 2019-es statisztikákkal szemléltette az életkoronként és nemenként jelentkező százalékos elhízási adatokat, ami egyébként a cukorbetegség első lépcsőfoka lehet. A WHO összefoglalója szerint az elhízás nem ismer határokat és óriási méreteteket öltött! Fontos kifejezések, tanácsok dóhéjban:

  • Ha valaki fogyni akar, akkor érdemes figyelni a kalóriákra!
  • Ha valaki éhes a diétájában, akkor nem jól van összeállítva a kalóriaszintje.
  • Rutint kell szerezni a diétában!
  • Fontos: anaerob és aerob mozgás – futópad, séta.
  • Fehérjék szerepe: állati és növényi fehérjék aránya.
  • Kalória deficit.

Ezekről és még sok érdekes adatról hallottunk Gábor előadásában. Összefoglalva elmondta, forduljunk szakemberhez, de egy biztos, ha nem fogyunk, akkor kevesebbet kell enni, és többet mozogni! A mérleg nem mindig a barátunk, a testzsír-tömegmérés pontosabb.

A képen fal, ruházat, fedett pályás, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Bukovenszki Gábor személyi edző érdekfeszítő előadást tartott

Ezután következett Köröskényi Enikő személyi edző és fitneszbajnok előadása, ami a Gáboréhoz hasonlóan egy pillanatra sem engedte, hogy a figyelmünk lankadjon! Köröskényi Enikő is számos végzettséget és versenyeredményt könyvelhet el magának: személyi edző, fitnesz versenyző, online coach, INBA Universe bajnok, kozmetikus, turisztikai szervező, értékesítő. Napjainkban a mozgás, a fitnesz és az egészség tölti ki mindennapjait. Enikő előadásában a táplálkozásunkat és az azt segítő makro- és mikrotápanyagokat vette górcső alá. Egy étkezési piramison keresztül mutatta be, hogy a vitaminok és ásványi anyagok testünk építőanyagai és a makroanyagokat a vitaminok segítenek beépíteni. VITA= Élet, AMIN= az élet alapvető építő kövei. Vitaminok nélkül mi lenne velünk? – tette fel a kérdést. Szerinte tápanyaghiányos állapot lép fel, csökken az immunitás… s persze a sor még folytatódik. Arra a kérdésre, hogy kinek kell fokozottan figyelni a vitamin bevitelre, tömören megkaptuk a választ: mindenkinek! Kiemelten: a várandósoknak, az átlagosnál nagyobb fizikai aktivitást végzőknek, a betegeknek, a dohányosoknak. Előadásában kitért részletesen az alábbi vitaminok, ásványi anyagok fontosságára: C-vitamin, D3-vitamin, Omega 3 zsírsav, Calcium, Magnézium, Folsav, Vas, E-, A-, K-vitamin, Cink… Beszélt a pre- és probiotikumok szerepéről, a bélflóra erősítéséről, a fertőzések elkerüléséről. Nem maradhatott ki a rostok szerepe sem. Részletes és tartalmas előadását Szentgyörgyi Albert idézetével zárta: „A vitaminok akkor okoznak betegséget, ha nem esszük meg!”

A képen ruházat, személy, virág, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

Köröskényi Enikő a vitaminok fontosságáról beszélt

A képen szöveg, fal, fedett pályás, prezentáció látható

Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Vendégelőadóink, Köröskényi Enikő és Bukovenszky Gábor

Szintlépések
A nap programjának folytatásában Czeglédiné Sveda Ilona szólította a szintlépőket! Most kiemelten 2 fő 4-es szintet elért munkatársat említünk meg, akik mostantól 34 % kedvezménnyel vásárolhatnak:

  • Baloghné Csoma Anita (Nagyné Muri Emese munkatársa)
  • és Elekné Balogh Katalin (Lőrincz Ildikó a szponzora és hálózatvezetője).

Gratulálunk és további sok sikert és szintlépét kívánunk!

 

4-es szintre lépő munkatárs

A képen ruházat, szöveg, mosoly, személy láthatóAutomatikusan generált leírás

4-es szintre lépő munkatárs

Új HV a csapatban

Majd egyenest egy hálózatvezető szint ünnepléséhez ugrottunk:

  • Nagyné Muri Emese párjával, Nagy Ferenccel érkezett a színpadra.

Nagyné Muri Emese kisbabát vár, és már csak pár hét választja el, hogy gyermekét a kezében tarthassa. Szponzoraik, Molnárné Reha Viktória – aki szintén kisbabát vár… – és Molnár Gergő így jellemezte Emese munkáját: – Megtestesíti a Biocom életkereket. Nagyon jól éli, a „Láss másként” életérzést. Nem gondolja túl a dolgokat, jár a kitaposott ösvényen. „Hirtelen felindulásában” megcsinálta a 4 lépcsős Téli Versenyt, mely gyorsítósáv volt a hálózatvezetői szint elérésében – fogalmazott. Emese korábban az interneten játszott és virtuális pénzt keresett. Majd ezt átkonvertálta a fejében, hogy mi lenne, ha valódi pénzt keresne. Mindezt egy év alatt megvalósította. A verseny alatt 60, 80, majd 90 ezer, majd 140 ezer forintot keresett. Szponzorai egy Walt Disney mesefilm kereteibe illesztették be a köszöntő kisfilmjét, hiszen Emese menetelése is mesevilágba illő volt!

A képen ruházat, személy, mosoly, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

Nagy-Muri Emese pár héttel a szülés előtt érte el a Hálózatvezetői szintet

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás

A hónap legdinamikusabb vezetői

Az elismerések sorában a hónap hálózatvezetője cím kihirdetése következett. Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt átadta a Hónap Legdinamikusabb Hálózatvezetője Kupát, amit

  • Osváth Tibor és Fekete Zsolt vehettek át.

Tibor és Zsolt egy új stratégiának köszönhetően 25 új tagot regisztráltak, és kiépítettek egy 2200 pontos új vonalat. Ezzel eddigi legnagyobb jutalékukat 359 ezer Ft-ot könyvelhettek el. Így emlékeznek a felemelő pillanatra: „Hatalmas megtiszteltetés ért minket a mai napon. Amellett, hogy 18. évfordulónkat ünnepeljük, 2024. március hónap Legdinamikusabb Hálózatvezetője címet sikerült a Tasnádi-ágon elnyernünk. Eszméletlen hálásak és büszkék vagyunk csapatunk minden tagjára. Leírhatatlan érzés volt hallani a nevünket, a szponzoraink és csapatunk tagjainak örömsikítását, a felállva tapsoló, mosolygó embereket látni. Elérzékenyültünk, hálásan köszönjük mindenkinek. Megerősítést kaptunk, hogy az út, amin elindultunk, jó választás volt, jól döntöttünk, amikor csatlakoztunk. Jó volt érezni, hogy a márciusi kattanásunknak szemmel látható eredménye született.”

A képen ruházat, személy, fal, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

Osváth Tibor és Fekete Zsolt a kupával

Szuper nap volt
Rendkívül izgalmas napon voltunk túl, a két háziasszony, a blokkokat tartó munkatársak rendkívül sokat tettek azért, hogy egy olyan napon vegyünk részt, ami után elmondhatjuk, ezért is megéri Biocomosnak lenni. Szuper vendégelőadásokat hallhattunk, és örömteli érzés volt újabb hálózatvezetőt köszönteni köreinkben! A közönség valóban felállva tapsolt és örömkönnyekkel küszködve ünnepelte a hónap hálózatvezetőit.

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

A hónap legdinamikusabb hálózatvezetői

Ez nem áprilisi tréfa volt!
Arany hálózatvezetőjük, Papp-Molnár Szilvia így ír a megható pillanatokról: – Áprilisi tréfa – szokták mondani… Na, a Tasnádi ágon tartott áprilisi Startrendezvénynek a fele se volt tréfa! Aki egészséges és tartható életmódváltásban gondolkozik, annak ott volt, vagy legalábbis ott lett volna a helye, ugyanis két fantasztikus szakembertől kaptuk meg az útravalót ebben a témakörben. Étkezés, testzsír, étrend-kiegészítők, sport – minden fontos információ elhangzott ebben a témakörben. Meghívásunkat elfogadva szuper, felkészült előadást tartott nekünk Köröskényi Enikő és Bukovenszki Gábor. Nagyon büszke vagyok a csapat minden tagjára, aki szerepet vállalt a mai napra és időt szánt a felkészülésre. Muri Emese, itt is még egyszer gratulálok a hálózatvezetői szint eléréséhez, főleg nagy pocakos kismamaként külön elismerésem! És a szintén nagy pocakos szponzoroknak, Molnárné Reha Viktória és Molnár Gergő. És a hónap legdinamikusabb hálózatvezetői lettek a Tasnádi-ágon közvetlen vezetőink, szponzoráltjaink: Osváth Tibor és Fekete Zsolt, akik óriás léptekkel haladnak a kitűzött cél felé, ami nem titkoltan az Arany HV szint! Eddig 19 országot repkedtek be a Biocomos jutalékból, ha így haladunk, világkörüli út lesz. Bármikor be lehet csatlakozni, a megfelelő idő a most! Köszönjük Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt a közös meetingeket és az ott kapott tanácsokat, lám, mire képes az ember, ha alázattal fogadja a vezetője segítő javaslatait. A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot! – tette hozzá.

A képen ruházat, lábbelik, személy, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Örömkönnyek

A képen ruházat, lábbelik, személy, nő láthatóAutomatikusan generált leírás

Felállva tapsolt a közönség a legdinamikusabb hálózatvezetőknek

Fontosak a rendezvények
A nap zárásaként Tasnádi Zsolt a rendezvények fontosságáról beszélt, valamint az áprilisban és májusban soron következő képzésekről. Tasnádi Zsolt egy szeptemberi kulcsemberképzésről is említést tett, amit Tokajban, a Mercure Hotelben rendezünk.

A képen személy, fal, fedett pályás, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Tasnádi Zsolt a rendezvények fontosságáról beszélt

Jó ide tartozni
Hálásan köszönöm, hogy vezetőim, Tasnádiné Szabó Mónika és Zsolt felkértek a beszámoló megírására és a nap krónikása lehettem. Nagyon tartalmas napon vagyunk túl. A háziasszonyok, az előadók sokat tettek azért, hogy egy ilyen nagyszerű napot tölthessünk együtt. Szuper vendégelőadói prezentációkat hallhattunk. Azt gondolom, mindenki elmondhatja, nemcsak hogy „valamit”, hanem nagyon sokat vihettünk ma haza… S az a szeretet és egymásra figyelés, ami jellemezte a napot, mindig tovább erősíti az érzést, hogy jó ehhez a nagy Biocomos családhoz tartozni!

 

Ezeket olvastad már?