Kezdőoldal Ágak Új lendület és dinamikus fejlődés, azaz Siker- és Karriernap volt a Sinka-ágon

Új lendület és dinamikus fejlődés, azaz Siker- és Karriernap volt a Sinka-ágon

Új lendület és dinamikus fejlődés, azaz Siker- és Karriernap volt a Sinka-ágon

Június 17-e forró, nyári délelőttjén a Pannonia Hotel konferenciaterme nyújtott otthont egy színvonalas és sokat adó képzésnek. A Sinka- és Gyuris-ág tagjai izgatottan várták ezt a miskolci vasárnapot is, melyen hirdettek fogyiverseny-győztest, méltó kezekbe került a fejlődésért járó serleg és két új Társult Hálózatvezetőt is köszönthettek a rengeteg szintlépő mellett. (Patakiné Molnár Zsuzsanna, azaz Molly foglalta össze a legfontosabbakat, a fotókért Petró Zoltánnak jár a köszönet.)

Ujvári Zsuzsi: Micsoda különbség!

Elsőként a nap háziasszonya, Ujvári Zsuzsi Arany Hálózatvezető köszöntötte a megjelenteket és vezetőinket. Bevezetőjében a hagyományos munkahelyet és a Biocomos életpályát hasonlította össze, melyben párja, Norbi is segítette. Párhuzamot vontak a hagyományos munkahely és a Biocom között, szemléltették azt, hogy itt a Biocom Életmódprogramon belül pár év alatt milyen karriert lehet elérni. Norbi arról mesélt, hogy az ő 20 éves vasutas pályafutása alatt mi lett volna a maximum karrier, amit elérhet az ember sok-sok munkával, befektetett tanulással és idővel. Március közepe óta már ő is főállású Biocomos, és közösen Zsuzsival együtt élik a Biocom Életmódot.

Ujvári Zsuzsi a párjával együtt mutatta be a “hagyományos” és a Biocom életforma közötti különbséget

Sinka Gyula: Ajánld tovább a sikeredért, hogy egy boltba járunk vásárolni

A következő előadó Sinka Gyula volt. A mindig mosolygós Gyuszi 21 éve építik közösen a hálózatot Tímeával, és élik mindennapjaikban ezt az életmódot. Hatalmas tapasztalata van, öröm tőle tanulnunk. ­­– A sikered csak rajtad múlik, mindennap tenni kell érte! A Biocom üzlet alapja: egy boltba járunk vásárolni. Ezt, ha tovább ajánlod, a sikered nem maradhat el – fogalmazott.  Részletesen elmagyarázta nekünk Gyula a marketingterv lépcsőfokait, és azt, hogy a szintekhez tartozó jövedelmek hogyan alakulhatnak egészen az arany hálózatigazgatói szintig.

Sinka Gyula ágvezető a marketingtervet és a siker alapjait részletezte

Tasnádiné Szabó Mónika: Pontosan határozd meg a céljaidat!

Tasnádiné Szabó Mónika Arany Hálózatvezető 4 és fél éve építi sikeresen a hálózatukat Zsoltival. 2015 januárjában lettek hálózatvezetők és decemberre már arany lett a minősítésük. Hogy mi is segített nekik ezt a hatalmas fejlődést elérni? A CÉLOK pontos meghatározása, kikkel kell kapcsolatba lépni a megvalósulásért, mit kell megtanulni hozzá és persze mindez legyen megtervezve és határidőhöz kötve. „Ne csak fejben legyen meg a célunk!” Nagyon fontosnak tartják a határidőnapló és a célfüzet vezetése mellett az álomtábla készítését is.

Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt szerint a határidőnapló, a célfüzet és az álomtábla alapkellékek

Liborné Judit is rendszeresen vezeti a célfüzetét

Mónika közvetlen hálózatvezető munkatársa, Liborné Judit saját példáján keresztül mutatta be, hogy mennyire fontosak a célkitűzések. Sikeres Reg-Enoros fogyása után a családi célok kerültek előtérbe. Szeretett családi autójukat hozták rendbe, hogy ne legyen akadály eljutni egy képzésre vagy munkatárshoz… Judit is rendszeresen vezeti a célfüzetét és álomtábláját.

egy jó részben Reg-Enoros, részben célkitűzős példa Liborné Judittól

Csongrádi Edináéké a havi Sinka-kupa

A Sinka házaspár közvetlen hálózatvezetője Csongrádiné Edina a februári, Shirazban töltött kétnapos vezetőképzőn elhangzott mondat segítette megtalálni a jó célját. Azóta jönnek a sikerek, jönnek a munkatársak, hatalmas a fejlődése. Edina férjével, Attilával építi a hálózatukat. Múlt hónapban 60%-ot fejlődött a csapatuk, így a Sinka-kupát is ők vihették haza. Fantasztikus teljesítmény, gratulálunk nekik! A mondat, ami sikeres célmeghatározásában segítette őket: „Ha egyszerre volna pénzed és időd is, mit csinálnál?”

Patakiné Zsuzsi célmeghatározós nyolc pontja

Pár percben én is lehetőséget kaptam, hogy előadjam, hogyan dolgozom. 8 pontba sorolva saját példáimon keresztül mutathattam be, hogyan határozom meg céljaimat: családi, személyes, egészségi, erőnléti, tanulási és önfejlesztési célok, lelki célok, karrier- és munkahelyi célok, anyagi és pénzügyi célok. Folyamatosan fejlesztem a célfüzetemet és fontosnak tartom a havi és heti tervezést is. Céljaimat rendszeresen vizualizálom, ez segít a mindennapokban is, hogy ne térjek el a kitűzött cél megvalósításának útjáról.

Patakiné Molnár Zsuzsi (balról) rendszeresen vizualizálja is a céljait. Itt 4. szintű munkatársával, Kovács Mariannal mosolyog a lencsébe.

Tasnádi Zsolt – kamionsofőrből üzletépítő

A kávészünet mindig jó alkalom az új emberek megismerésére, információk cseréjére és tapasztalatok bővebb kifejtésére is akár. Eztán Tasnádi Zsolti az MLM mélységeibe kalauzolt minket. Egy szuper idézettel kezdte a beszámolóját: „A világ leggazdagabbjai hálózatot építenek. A többiek meg munkát keresnek!” Elgondolkodtató ez a mondat… Biocomos élete előtt kamionsofőrként kereste a család mindennapi betevőjére valót. Veszélyekkel teli munkája során rájött, hogy igazán kimagasló eredményre és fizetésemelésre nem igazán számíthat és sokszor a saját életét és testi épségét is kockára téve végezte a napi munkát. A Biocom számára és a családja számára is egy fantasztikus lehetőség, amely által egy szabad életet élhet és a nyugdíjas éveire egy magas színvonalú passzív jövedelemre is számíthat. Az MLM alapfogalmait magyarázta el nekünk. A jó MLM-es fejlődésének a kulcsa a megfelelő hozzáállás és taníthatóság. Fontosnak tartja, hogy jó érzéssel csináld és megjönnek az eredmények is. Kiyosaki mondatával zárta az előadását: „Inkább számítok 100 ember erőfeszítésének 1 %-ára, mint saját erőfeszítésem 100 %-ára”. Ez igazán a hálózatépítés lényege!

Szintet léptek a karrierlétrán és az egészségükben

Szilágyi Szabi Ezüst Hálózatvezetőnk vezénylésével került sor az elmúlt hónapban szintet lépő munkatársak megünneplésére. Nagyon sokan kint állhattak, fantasztikus a fejlődés! 2. és 3. szintű munkatársak különféle egészségi javulásokról és regenoros sikerekről is beszámoltak. Míg a 4. és 5. szintet elért munkatársaink már csapatépítést kezdtek és a nyári versenyen is kipipálhatják az első hónapokat!

Szintlépők, jó tapasztalatokkal

Új hatosok: Matyi László és Szabó Anita Viktória

6-os szintre lépett Tasnádi házaspár munkatársa, Matyi László, aki így nyilatkozott: Meghoztam egy döntést januárban és most megcsináltam a 4000 pontot. Laci rendszeresen szervezi a biorezonencia méréseket és rendezvényeket is.

Új 6-os még Szilágyi Szabi munkatársa, Szabó Anita Viktória, aki a csapat bloggere. Sikerét a facebookos csoportjának is köszönheti. Nagyon dinamikus a csapata fejlődése. Anita regenorozik, január óta 21 kilót adott le és jelenleg is több mint 50 ember csinálja a kúrát vele.  Azt mondta: – Ha fejben megvan és a szívedet is hozzáteszed, mindent el tudsz érni!

A Tasnádi házaspár a már hatos Matyi Lászlóval

Szilágyi Szabi új hatos munkatársával, Szabó Anitával és édesanyjával, Zsókával

Szegő Tünde bemutatta a Biocomos lehetőségeket

Ebédszünetben finom szendvicsek, ínycsiklandozó rétesek és tepertő várt ránk. Minden mi szem szájnak ingere… A pénz útja a Biocomban – ezt a címet adta Szegő Tünde fantasztikus előadásának. – Csak rajtad múlik, hogy a Biocom tortából mit veszel észre és mit veszel ki.  Azáltal, hogy egy boltba járunk vásárolni: lehetsz vásárló, fogyasztó és szervező. Szervezőként passzív jövedelmed lehet – sorolta a lehetőségeket. Tünde felrajzolta a struktúrát, megmutatta, hogyan kell jutalékot számítani és a marketingterv alapján milyen szinten milyen jövedelmünk lehet. Ha szervezők vagyunk, vállalkozónak kell lennünk, hogy a jutalékunkat megkapjuk. Lépésről lépésre elmondta, hogyan kell beindítanunk a vállalkozásunkat.

Melegné Liszkai Katika: Képes vagy rá, megérdemled!

Csapatépítés a gyógyító szemével! Melegné Liszkai Katika, a csapat „Tündér-keresztanyukája” a jelenlévők minimum felének segített már az egészség útjára lépni. Katika természetgyógyászként, fitoterapeutaként és biorezonenca méréssel segítette mindannyiunk munkáját. A csapata dinamikus fejlődése igazán az elmúlt hónapokban lendült be. Az MLM szakszerű megfogalmazásait lelkünkre hatóan fejtette ki. – Fontos, hogy sokszor csináljunk valamit és az készséggé válik. Legyen egészséges önbizalmad: meg tudom csinálni! Képes vagyok rá! Megérdemlem! Munkánkhoz hatalmas türelem és kitartás szükséges – biztatott. A Mashlow piramis segítségével bemutatta a személyiségünk fejlődéséhez szükséges lépcsőfokokat. Előadását szokásához híven kedvenc könyvéből felolvasott gondolatokkal, üzenettel zárta. Vastapssal köszöntük meg a tudást, amit kaptunk tőle.

Melegné Liszkai Katika szakmai-emberi biztatást adott

Melegné Katika két munkatársával

Sinka Tímea: Először Te legyél kulcsember!

Az emelkedett rezgésszintet csak fokozta a nap utolsó előadója, Sinka Tímea. Ki is a KULCS-EMBER? – tette fel a kérdést előadásában. – Legyél először te kulcsember és a munkatársaid is azok lesznek! Legyél lelkes, lendületes, céltudatos, tanítható, kitartó és öltözz az üzletnek megfelelően. Ha minden képzésen részt veszel és 100%-ban használod a termékeket, a siker nem maradhat el. A kulcsember soha nem adja fel! – adta meg a válaszokat Tímea, aki zárásként egy tanmesét mondott nekünk egy bölcs emberről és fiáról.

Tóth Dávid összesen 40 kilótól szabadult meg!

A nap zárásaként a tavaszi fogyi-verseny győztesét ünnepelhettük. 23 kilós fogyásával Tóth Dávid, egy még egyetemista fiú vihette el a fődíjat. Testsúlycsökkenésének (és a kúrának) eredményeként több betegséget elkerült és sokkal könnyebb a mindennapi mozgása az iskolában és otthon is. Dávid az év eleji versenyben is indult. Így fél év alatt 40 kilótól szabadult meg. Gratulálunk neki a kitartásához és eredményeihez!

Utólag nehéz is elképzelni a fogyiverseny-győztes Dávidot 40 kilóval nehezebben… Méltán gratulál neki az ágvezető, Sinka Gyula.

Boldog szülinapot!

Meglepetéssel készült a csapatunk Éva mamának (Sinka Tímea anyukájának), szülinapja alkalmából. Gyönyörű dalt hallhattunk Siposné Klaudiától, majd a torta után virágcsokor, puszi és sok ölelést adtunk neki…

Biocomos anyukának is élmény ehet lenni, Sinka Tímea édesanyja meg is hatódott a csapat köszöntésétől

Folytatódó lendülettel

Egy ilyen képzés után nem maradhat el a csapat lendülete, dinamikája. Megújultunk, nagyon sokat tanultunk. Én úgy éreztem magamat, mintha a Shirazban lettem volna…

 

 

Ezeket olvastad már?