Kezdőoldal Ágak Érzések képzése a Sinka-ágon a mesés Shiraz Hotelben Egerszalókon

Érzések képzése a Sinka-ágon a mesés Shiraz Hotelben Egerszalókon

A fantasztikus vezetők és előadók, akiknek ez a szuper két napot köszönhetik

Állandó „fészke” az egerszalóki Shiraz Hotel a Sinka-Gyuris-ág tréningjeinek. Május végén (27-28-án) 40-en gyűltek össze, hogy tudásukat gyarapítsák. A csapat szinte állandó krónikása, Patakiné Molnár Zsuzsi (Molly) az alábbiakban színesen összefoglalja a kétnapos Kulcsember-képzést, majd pár visszajelzéssel is színesíti. Csak annyit mondhatunk nem szemtanúként, de a cikk által beavatottként, hogy olyan lehetett ez az alkalom is, mit a Shiraz jelzője: mesés.

Rutin és izgalom

Izgatottan vártuk ezt a két napot. Sinka Tímea hálózatigazgatónk lelkesítő köszöntője után bemutatkozott a csapat: kik vagyunk és mik a céljaink? Többen rutinosan, míg néhányan kicsit izgatottan szólaltunk fel.

Szegő Tünde – Jövőkép öt esztendőre

A nap első előadója Szegő Tünde, a Sinka házaspár új, dinamikusan fejlődő hálózatvezetője volt.  Segítségével és jól megfogalmazott kérdéseivel a jövőképünket tisztázhattuk le és az 5 éves tervünket is megfogalmaztuk. A Biocom Életmódprogrammal megalapozhatjuk jövőnket, valóra válthatjuk

Tasnádi Zsolt: A gondolati váltás hozza a sikert

Tasnádi Zsolt Arany Hálózatvezetőnk a Biocom Életmódprogram fázisait tanította meg nekünk. Mint mondta: gondolati váltással lehetsz sikeres! A kulcs a képzés, önképzés, a jó szponzori kapcsolat és hogy a Biocom a felső polcon legyen!

A Sinka házaspár a célokról és a struktúráról

Sinka Tímea a jó célkitűzés aranyszabályait látványos játékkal mutatta be. Majd Sinka Gyula a struktúránk jó felépítését és ehhez kapcsolódóan a marketingtervet magyarázta el.

Csapatépítés

A sok tanulás után a szálloda kínálta lehetőségeket élvezhettük: szauna, wellness és a bőséges vacsora. A csapat este nyolc órakor újra összegyűlt egy játékos csapatépítős feladatra. Sokunknál az érzelmek felszínre jöttek. Közelebb kerültünk egymáshoz. Munkatársakból itt legtöbbször igazi barátságok alakulnak ki!

Ujvári Zsuzsi a jó Biocomos vezető ismérveiről

A második napot Ujvári Zsuzsi arany hálózatvezetőnk kezdte. A jó Biocomos vezető ismérveit gyűjtötte össze:

  • Légy lelkes!
  • Légy türelmes!
  • Fektess a jövődbe!
  • Légy hiteles!
  • Szeresd és élvezd, amit csinálsz…

És: „A jó vezető a szeretet hatalmát nem cseréli fel a hatalom szeretetével.”

Az arany-házaspárok összeadódó ereje

Két arany házaspártól Tasnádi Zsoltitól & Mónikától, valamint Ujvári Norbitól & Zsuzsitól tanulhattunk meg, hogyan dolgoznak együtt a Biocomban mindennapjaiban. Ha a hálózatban egy házaspár együtt építi a csapatát, akkor az erejük összeadódik. Így még nagyobb lehet a fejlődés!

Milyen egy jó vezető?

Milyen is egy jó vezető? Szegő Tünde nagyon jól felépített előadásában rengeteg példát hozott a mindennapokból. Egy jó vezető:

  • vezethető,
  • lelkes,
  • van jövőképe,
  • jól bánik az emberekkel,
  • s nagyon fontosnak találja, hogy legyen önbizalma.

Utóbbira több jó tanácsot is kaptunk Tündétől.

Angyalkázás

A két nap folyamán több játékos feladat volt és a már szokássá vált „angyalkázás” is örömet hozott mindenkinek. (Kedves kis gondolatok egy véletlenszerűen kiválasztott munkatársunknak.) Egy fa illusztrálta a csapat stabilitását és erejét a falon, ahol a neveinkkel ellátott borítékok voltak felrakva.

Tudás és érzés a Shirazban – ahogy a munkatársak látták

Azt a tudást és érzést, amit a Shirazban töltött két napja ad, igazán az tudja, aki ott volt. Munkatársaim így fogalmazták meg:

Kiszely Zsuzsa és Laci (5. szint): A képzés a fejlődésünk záloga

Fantasztikus hétvégén vagyunk túl, hamar elrepült ez a két nap. Volt itt minden: tanulás, fejlődés, sok-sok nevetés, egy-egy élethelyzet miatt elérzékenyülés. Vezetőink beszámolóit nyitott fülekkel hallgattuk, amiből nagyon sokat tanulhattunk és kis csapatunkban hasznosíthatunk. Nagyon várjuk a következő képzést augusztusban, ami a fejlődésünk záloga is egyben. Hajrá Biocom! Hajrá Sikercsapat!

Kiszely Erzsike (5. szint): Minden perc értéket adott

A mesés Shirazban az álmok valóra válnak. Nagy várakozással és szeretettel indultunk a mesék birodalmába. Az ott töltött idő alatt minden perc értéket adott. Tanultunk jövőképről, érzelmi tónusskáláról, munkamódszerekről, üzletről. Kikapcsolódásként pedig elmerültünk a varázslatban. Csodálatos volt, mert mindenki odatette a szívét és lelkét. Köszönet illeti a szervezőket, az előadókat és mindenkit, aki ott volt. Hálás vagyok érte, mert felejthetetlen perceket okozott mindannyiunk számára.

Csongrádi Attila és Edina: Meg kell fogalmaznunk az öt évre szóló célunkat

Számunkra nagyon megindító volt, hogy amit januárban leírtunk, annak itt vagyunk az ajtajában. Tünde kérdezte, mi lesz 5 év múlva? A Shirazban döbbentünk rá, hogy másik tervet kell készíteni, és merjük vállalni a Biocomot!

Tóthné Maya: Más dimenzióba repítő Shiraz-érzés

Shiraz-érzés: minden képzés más és más, de ez egy másik dimenzióba röpített, ahol elemi erővel döngette a lelkemben a kapukat ez az abszolút érzelmekre ható két nap. Megérintett és felismerésre késztetett mindenkit, ahogy hallottunk – ez az utolsó nap kiderült a kis értékelésekből.

Papp-Veres Viki: Nagyhatású házaspárok

Eddig 3 alkalommal jutottam el a Shirazba! Mindig tanulunk és tapasztalunk új dolgokat, ismerünk meg új embereket élet helyzeteket. A mostani két napon mind a három házaspár NAGY hatással volt rám (Timi-Gyula, Móni-Zsolti, Zsuzsi-Norbi). Az, hogy honnan indultak és hol tartanak, nem titkolták a „bukkanókat”. A legnagyobb löketet és energiát Szegő Tündétől kaptam, köszönöm! Az esti bulit pedig nem lehet leírni – fergeteges volt! Hála, hogy ott lehettem!

Szabó Anita Viktória (a csapat bloggere): Könyvet lehetne írni róla

Hogy mit kaptam ettől a két naptól? Szerintem ezt meg sem lehet fogalmazni. Könyvet tudnék írni róla. Okosodtam, sokat tanultam, barátokat szereztem, eljutottam egy olyan helyre, amiről más csak álmodik, és eddig én is csak álmodtam. Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy megadatott nekem, hogy ott lehettem. A mesében, egy álomvilágban. Megtelt a szívem, a lelkem, az elmém mindenféle csodálóval. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt két napban részese volt az életemnek, hogy TI is tudjátok, és TI is bizonyítottátok: ÁLMODNI JÓ, MERT A MESÉK IGENIS LÉTEZNEK.

 

 

 

Ezeket olvastad már?