Kezdőoldal Ágak Évindító Startképzés a Sinka-ágon, elismerésekkel

Évindító Startképzés a Sinka-ágon, elismerésekkel


Ismét nagyon magasra tette a mércét a Sinka házaspár a január 9-én, Miskolcon, a Calimbra Hotelben tartott Évindító Startképzésükkel. A beszámoló készítője, Hufnágel-Vörös Andrea
férjével érkezett Miskolcra, kicsivel több, mint 300 (!) kilométerről, Kálozról. A Sinka-ág HV-ja ma is pontosan emlékszik a napra, amikor 2019-ben először ültek le ugyanabban a teremben az utolsó előtti sorban. Szinte senkit nem ismerve, hiszen ő 2019 áprilisban indította el az online a munkát és nem sokkal utána már nem volt lehetőség a pandémia miatt találkozni. Lajosmizsén volt lehetősége nyáriverseny-győzteseként személyesen megismernie Kónya Györgyöt, a Sinka házaspárt és Szilágyi Szabolcsot. Akkor elhitték: egy mesevilágba cseppentek… Azóta viszont a képzéseknek, a tanításnak köszönhetően tudják, hogy nagyon is valóságos a történet. Andrea így fogalmaz: „Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a képzéseken ott tudjunk lenni, ennek eredményeként pontosan 1 évvel ezelőtt, 2020 januárjában arany kitűzős hálózatvevője lettem a Sinka Siker Team-nek, azon belül a Szilágyi Team-nek.” A saját sztori után most a képzési összefoglalója következik!

Moderáció, saját példával indítva
A nap házigazdája Eszlári Beáta volt, aki mindenkit lenyűgözve, mondhatni profi módon, saját történetén keresztül mutatta meg nekünk, mi kell a teljes élethez, és milyen volt az ő átlagos életútja, mielőtt megismerte a Biocom életmódprogramot. Végig nagyon temperamentumos, lendületes és érdeklődést végig fenntartó háziasszonya volt a napnak.

A kupa nyertes Mészáros István

Természetgyógyászként IS lehet
Majd következett Mészáros István, aki már, mint Társult Hálózatvezető mutathatta be az új érdeklődőknek és mindenkinek, aki ott volt, hogy egy természetgyógyász szakember miként látja a Biocom Életmódkerék által kínált lehetőségeket. Évek óta segíti a hozzá forduló embereket biorezonanciás állapot-felmérésekkel, szakmai tudással és több éves tapasztalattal. Nagyon hasznos és új nézeteket halottunk Istvántól. Szerintem mindenki számára nagyon hasznos volt.

Sinka Gyula most is profin tálalta az üzleti lehetőséget

Magadban keresd a változás lehetőségét először!
Ahol a pénz lakik… Ki más is tarthatott volna erről jobb előadást, mint Sinka Gyula? Lenyűgöző profizmusa, magabiztossága, s jó tanári képességei által azok is tudnak azonosulni a tanítással, akik először voltak ott a képzésen, mi pedig ismét lenyűgözve hallgattuk. Kihangsúlyozva, hogy ha otthon mantrázol, hogy miért nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd, akkor változás kell. Ezt pedig csak mi, saját magunk tudjuk megtenni, hiszen a tanítást ők adják, nekünk pedig tovább kell tanítani, veszteségmentesen, és a változás lehetőségét először magunkban kell keresni. Köszönjük, hogy ismét hasznos tanítást kaptunk ágvezetőnktől!

Czibere Attila


Bolt- és patikacsere, egyre olcsóbban
Czibere Attila arany kitűzős HV arról tartott előadást, miért fontos, hogy minél több emberhez el tudjuk juttatni a bolt- és patikacsere programot. Egyre olcsóbb vásárlást tudunk az embereknek biztosítani, minőségi termékekkel, az egészségmegőrzés, a szépségápolás, a környezettudatos háztartás és a tiszta ivóvíz tekintetében is. Attila is a saját és családja példáján keresztül mutatja be mindezt nekünk.

Új hatosok
Az előző évet is ünnepélyes keretek között zártuk, de most is volt bőven mit ünnepelni. A szintenkénti elismerések után 4 új hatos szintű munkatársat köszöntöttünk:

  • Milef Évát,
  • Lovász Mariannt,
  • Porusz Teodort és
  • Ilkovics Lászlót.

Ilkovics László és Varga Szilvia

Aranykitűzős Eszlári Beáta

Helyére került egy arany kitűző
Ünnepeltünk Eszlári Beátát, aki a nap háziasszonyaként arany kitűzőt vehetett át, melyet Bóczki Erzsébet Böbe, szintén arany kitűzős HV tűzött ki. Beáta negyedik mélységben lett vezető, így köszöntötte őt teljes felső vonala: Varró Katalin, Nagy Zsuzsanna, Bóczki Erzsébet és Szabó Anita Viktória is, akik szintén mind-mind arany kitűzős vezetők. Fantasztikus csapat, követendő példák!

Kupagyőztesek
A 2020 és  év első kupagyőztesei mindannyian kitartó munkájuk eredményeként vehették át a serleget. Elsőként a Szilágyi kupát a decemberi hónapban 70 %-os fejlődéséért egy olyan hölgy kapta, aki nagyon lendületes, s csupaszív ember: Jaskuné Takács Anita. A Sinka-kupát Mészáros István kapta az elmúlt 3 hónapban elért fejlődése eredményeként.

Szabó Anita Viktória

Szabó Anita Viktória lett a múlt esztendő legjobbja
Az elmúlt évben kimagasló, áldozatos és hittel végzett munkájáért a 2021-es Év Hálózatépítőjének  járó kupát Szabó Anita Viktória vihette haza. Tiszta szívből gratulálunk minden győztesnek az egész csapat nevében!

Melegné Liszkai Katalin

Segítő mondatok
Melegné Liszkai Katalin természetgyógyász szívhez szóló üzenete szívünk legmélyére hatolt, s mindig naprakész, hasznos tanácsokat, tanítást és útmutatást is kapunk tőle. Tudása és a tanítása évek óta segíti a csapatot.

Sinka Tímea adta az útravalót a csapatnak

Tanmesébe csomagolt útravaló
A fantasztikus napot megkoronázta Sinka Tímea ágvezetőnk zárószava. Majd az útravalóul kapott tanmesét mindenki hálás szívvel fogadta tőle. Tímea egy olyan tapasztalt személy, aki ellát minket a megfelelő tanácsokkal, visszajelzésekkel, ha kell, kritikákkal, illetve támogatással, ami ahhoz szükséges, hogy sikeresen haladhassunk előre. Tekinthetünk rá úgy is, mint egy „tudás-, illetve lehetőség-központra”. Úgymond külső szemmel látja a helyzetünket, éppen ezért objektív véleményt tud alkotni rólunk. Bármikor fordulhatunk hozzá, megbízhatunk benne, kérdezhetünk tőle. Egyben Gyulával együtt útmutatást is adnak nekünk arra, hogy mi is meg tudjuk valósítani az önmagunkra ébredést, mellyel teljes életet élhetünk úgy, hogy közben áldás vagyunk mások számára. Ugye, hogy megérte ezen a képzésen is részt venni?

 

Ezeket olvastad már?