Kezdőoldal Ágak Fogyásból életmód, életmódból üzlet… – így lett hálózatvezető Almásyné Kern Andrea a Sinka-Gyuris-ágon

Fogyásból életmód, életmódból üzlet… – így lett hálózatvezető Almásyné Kern Andrea a Sinka-Gyuris-ágon


Almásyné Kern Andrea Budapesten, a nemzetközi nagyrendezvényen, kezében a hálózatvezetői oklevéllel


Almásyné Kern Andrea 2016 februárjában regisztrált a Biocomhoz, mert ő is fogyni szeretett volna, mint oly sokan. Először azt tervezte, hogy fél évig csinálja a Reg-Enor kúrát, s meglátja, mit ér el. Nem lőjük le a poént azzal, ha már a bevezetőben jelezzük: sikerült neki, meg a képekből úgyis látszik… Viszont az igazi csattanó csak ezután következett, ami az írás címéből is sejthető. Mert a mosonmagyaróvári Andrea elkezdte megosztani ragyogó tapasztalatait – szponzora, Csordás Anikó győri Arany HV sokszori „noszogatása” után ­–, így jóval többet nyert a folyamattal, mint „csak” az egészségének javulását. Az alábbiakban szépen le is írja, hogy mit!

Egy visegrádi vezetőképzés résztvevőjeként

Lefogytam és…
Hat hónap alatt 22 kg-ot sikerült fogynom! „Mellesleg” az életmódváltás és könnyebbedés hatására a műtött térdem – amik miatt nem tudtam dolgozni –teljesen rendbejött. És az sem utolsó szempont, hogy búcsút mondtam a súlycsökkenés következtében a magas vérnyomásnak. „Hivatalos” asztmásként pedig a pipát tudtam letenni, ami nagy előrelépés.

A Reg-Enor kúra látványos eredménye. Szerencse, hogy Andrea adott magának fél esztendőt a folyamatra…

A Reg-Enoron túli világ is érdekes
Ezalatt az idő alatt mindig több és több terméket ismertem meg. Szponzorom és vezetőm, Csordás Anikó Arany HV nagyon sokat segített, természetesen neki köszönhetem, hogy ennél a cégnél lehorgonyoztam. Anikó nem hagyott és többször leült velem, hogy a hitelességem miatt elindulhatnék az üzletben is. Harmadszori megkeresése után adtam be a derekam, mondván, mit veszíthetek?

Almásyné Kern Andrea (balról) vezetőjével, Csordás Anikóval. Sokat köszönhet a győri Ezüst HV-nak…

Köszönöm, Anikó!
2016 októberében elkezdtem az üzletemet építeni. Fogyásomat látva egyre több ember csatlakozott hozzám és  én örültem, hogy tudok segíteni az embereknek. Itt köszönöm meg Anikónak, hogy nem hagyott békén, s elindultam ezen az úton.

Alakul a csapatom
Szép lassan kialakult egy csapat, amivel tervezhettem. Egyelőre három olyan munkatársam van, akik nagyon dinamikusak. Remélem, mihamarabb ők is vezetők lesznek!

Mindenkinek segítek
Hogy ez mielőbb megtörténjen, sokat beszélünk, infózunk. Megismertetjük az emberekkel ezeket a csodás termékeket. Általában az 1/1-es találkozókat részesítem előnyben, mert így bensőségesebb beszélgetést tudok kialakítani. Mindig, mindenkinek rendelkezésére állok, bármiben kérik a segítségemet.

Andrea a kisunokájával


Mindent a Biocomból!
Arra törekszem, hogy minél többen 100%-os termékfelhasználók, s persze munkatársak legyenek. Nagyon sok embertől pozitív visszajelzést kapunk a termékekkel kapcsolatban. Szeretném rávezetni az embereket hogy egy helyről szerezzék be a termékeket, tehát alkalmazzák a boltcsereprogramot.

Rengeteg álmom és célom van

  • Több időt tölteni a családommal.
  • Elérni az anyagi függetlenséget.
  • Beutazni a világot.
  • Kipiálni a bővülő bakancslistám…

… és persze minél több emberrel megismertetni a Biocomot, mint egy csodás lehetőséget, jövőképet.

Ezzel tervezem a jövőmet
Mindezek alapján talán már nem meglepő, hogy a Biocommal tervezem a jövőmet. Szeretnék még feljebb és feljebb jutni a ranglétrán. Nagyon fontosnak tartom a képzéseket. Mindig feltöltődök, és hatalmas energiákkal térek mindig  haza. A legjobb helyen vagyunk!

A siker 4 pontja
Azt vallom, hogy a sikerhez négy „dolog” kell:

  • Te,
  • a Célod,
  • a Miérted,
  • a Kitartásod!

Hinned kell…..
Hinned kell abban, hogy van erőd és képességed elérni a célodat. Hinned kell abban, hogy valóban jó dolgok várnak rád! Hinned kell abban, hogy minden jó tetted valami jót szül!

Hálás vagyok
S hiszem, hogy nagy célokat érek és érünk el a csapatommal! Mert csapatban dolgozni a legjobb, az összetartás szüli az eredményt. Köszönöm Anikó, és köszönöm Biocom, a találkozást! Hálás vagyok!

 

Ezeket olvastad már?