Kezdőoldal Ágak A Budaörsi Biocom Műhely a kertbe költözött, avagy csapatépítő élménynapot tartottak a Kosiba-Vas csoportban

A Budaörsi Biocom Műhely a kertbe költözött, avagy csapatépítő élménynapot tartottak a Kosiba-Vas csoportban

A Biocom: életérzés! Ennek szellemében jönnek össze minden évben egy kicsit családostul, hogy együtt élvezzék is, hogy közösen dolgoznak, hogy a Biocomban barátságot kötöttek. Ez a lényege a Kosiba-Vas csoport csapatépítő élménynapjának, melyet idén augusztus 24-én tartottak, Budaörsön. A részletek, sok képpel támogatva, Kosiba Ilitől érkeznek.

Nagy izgalommal készültünk vendégeink fogadására. Érdekes (vagy tán nem is…), de akárhányszor valamilyen Biocomos szabadtéri rendezvény van, csodás idő köszönt ránk. Így volt ez most is. Kellemes nyári reggelre ébredtünk… A konyhában minden finomságot előkészítettünk, a kertben megterítettünk…


A gyerekeknek elkészült a homokozó.


Biocom koktél
Katonás rendben várakoztak a behűtött itókák, többek között mindannyiunk kedvence, a „Biocom koktél” (Összetevők: 1,5 liter tisztított víz, 2 csapott adagolókanálnyi Kindervit italpor a trópusiból, 1 csapott adagolókanálnyi MSM/C-vitamin italpor és 30 csepp Grapefruitmag csepp.)

Már 10 óra előtt megérkeztek az első vendégek.

Nálunk már a csengetésnél egyértelmű, hová érkeznek…

Bár a csengőnkön ott van az útbaigazító Biocom-os matrica (jelentése:  „jó helyen jársz”), 10 órától nem is kellett senkinek sem csöngetnie, a különleges alkalomra nyitott kapuval vártuk a munkatársakat. Szépen sorban családostul érkeztek .


A „fiúk” sütögettek.

ű


Közben beszélgettünk, kávéztunk, anekdotáztunk. Felelevenítettük a közös élményeinket. Terveztünk a „jobb minőségű életünkért”.


A gyerekek sem unatkoztak.


Majd megérkeztek a sültek.


Elkészült a tündérfagyi is…A teraszra tűző nap elől a kert árnyasabb részére vonultunk. Következett néhány komolyabb gondolat… Először is a hálás köszönet a csoportunk velünk lévő (és valamely okból távol maradó tagjainak is), hogy elfogadták Biocomba hívó szavunkat és hosszabb vagy rövidebb idő óta velünk tartanak. Meg szó volt egy kicsit az eltelt nyár üzleti történéseiről és a következő, nagyon eseménydús időszak terveiről, lehetőségeiről, rendezvényeiről.


A jó hangulatról a legfiatalabb gondoskodott.
Rövidesen elkészült a vacsora és asztalra került.

Mondják, a nagy üzletek fehér asztal mellett köttetnek… De a csíkos asztal mellett születnek a csodás ötletek, a jó (tán épp világunkat megváltó) gondolatok…


Varga-Gombos Kata pedig le is jegyezte a gondolatait, minden szavával egyetértünk. Íme:

A szombati Biocom műhely margójára
Sokan kérdezték azóta: meg akartátok váltani a világot? A válaszom: meg is váltottuk. Mert a saját világunkat már akkor megváltottuk, mikor megértettük, hogy minden változást önmagunkon kell kezdeni. Ezért vagyunk egyre többen, nem csak az országon belül, hanem már több országban is jelen. „Megváltottuk” a saját és minden olyan ember világát, aki érzi, hogy ez a helyzet nem tartható. Érzi a világban zajló negatív történéseket, látva, hogy ez a Föld már tovább nem rabolható. Tehát spórol az energián és ezáltal a saját zsebén is! Valamint azok világát is megváltottuk, akik nem engednek ki például a mosógépükből mérgező anyagot tartalmazó mosószert, öblítőt, nem használnak klór tartalmú fertőtlenítő szereket, miközben valósan spórolnak is a kiadásaikon. Vagy azok az emberek, akik már nem rongálják az egészségüket az úgynevezett „ivóvízzel”, amikor már élő vizeink tele vannak (már nem írom le mivel…). Ez egy szelet a mi úgynevezett „világmegváltásunkból”. Mindenki látja-hallja, mi történik a világban. Aki becsukja a szemét-fülét, homokba dugja a fejét, az lehet, hogy egy napon szeretné „megváltani” a világot, de már nem lesz mit! Mert amíg másoktól várjuk a megoldást, addig semmi nem változik! Mindenki váltsa meg a saját világát, mert külső megváltás nincs!”

Köszönjük Nektek kedves Munkatársaink, hogy a Budaörsi Biocom Műhely családi alkalmán is közösen tudunk gondolkodni és együtt cselekszünk továbbra is a „jobb minőségű életünkért”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?