Kezdőoldal Ágak Álomélet Szerbiában is lehetséges a Biocommal – Törkölyék sikere a Tóth-Wolford csapatban, a Kónya-ágon

Álomélet Szerbiában is lehetséges a Biocommal – Törkölyék sikere a Tóth-Wolford csapatban, a Kónya-ágon

Törköly József és Törköly-Ferenczi Zita a Vajdaságban lettek hálózatvezetők

Mint oly sokan másoknak, Törköly Józsefék története is „A” termékkel, azaz a Reg-Enorral kezdődött. A párja, (Törköly-Ferenczi Zita) sikeres kúráját követően, mellyel megoldotta több éves gyomorproblémáit – természetesen a teljes életmódváltás segítségével – és nem mellesleg megszabadult 20 kg súlyfeleslegtől, jöttek a „hogyan csináltad?” kérdések. Mielőtt elolvasnák, hogy mit válaszoltak, fontos kiemelni, hogy a Törköly-család Szerbiában él és dolgozik, ahol csak mostanra kezd könnyebbedni az üzletépítés feltételrendszere. Tehát úgy váltak hálózatvezetővé, hogy délvidékiként legalább kétszer akkora erőfeszítésre volt szükségük a Tóth-Wolford Erika-Tóth Lajos Gyémánt HV házaspár odaadó szponzorálásával, mint bárkinek a határokon belül. Ezért IS kitűnő példák. A többit elmondja a család „szóvivője”, a férj…

A Törköly-család (Zita és József) a szponzor-házaspárral (Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos), akik nagyon sokat segítettek nekik, leküzdve a jelentős távolságot


Ha nekünk jó, másnak is
Természetesen szívesen válaszoltunk ezekre a kérdésekre, de miután beláttuk, hogy ez a dolog nálunk bevált, s másnál is beválhat, hamar eldöntöttük, hogy ezt minél több embernek meg kell ismernie. Mivel saját magunkon és a legközelebbi családtagjainkon már kipróbáltuk, meggyőződéssel és nyugodt lelkiismerettel ajánlottuk tovább.

600 kilométer egy képzésért
Mivel komolyan gondoltuk és gondoljuk is, elkezdtünk képzésekre járni és tanulni. Még akkor is, ha ehhez olykor 600 km-t kellett utazni, rendszeresen részt vettünk minden képzésen. Nem tántorított el bennünket az, hogy hajnali 3 órakor kellett indulni otthonról, hogy biztosan és időben érkezzünk a képzések színhelyére.

Követtem Zitát
Rövid időn belül (6 hónap) csatlakozhattam Zitához, mint főállású Biocomos. Feladtam az állásomat és minden erőnket, időnket ennek az üzletnek a kiépítésére fordítottuk. El kell mondani, hogy ahogy szaporodtak a fogyni, gyógyulni vágyó emberek száma, nekünk úgy szaporodott a munkánk.

A nehézségek motiváltak
Akkor még (így visszatekintve nagy öröm, hogy most már ezt mondhatjuk) nem volt saját depónk Szerbiában. Minden megrendelést külön-külön kellett kezelni, a termékeket megrendelni és azokat eljuttatni az emberekhez. Nekünk ez nem nehézséget, problémát okozott, hanem még nagyobb motivációt jelentett.

Jelentős szponzori segítséggel
Ebben, hogy erre így tekintsünk, hogy minden helyzetben a lehetőségeket lássuk meg, hatalmas hálával tartozunk mentorainknak, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak. Az ő és a cég által nyújtott folyamatos támogatásuknak köszönhetően, alig másfél évvel azután, hogy elkezdtünk komolyan dolgozni az üzletben, valóra vállt az egyik fő célunk, mégpedig az, hogy 2018. július 19-én megtörtént a hivatalos megnyitó, ahol Szerbia csatlakozott a „Biocom világhoz”.


Hálózatvezetők lettünk!
Előtte is valósultak meg rövid -, illetve hosszú távú céljaink. Csak, hogy néhányat kiemeljek: párommal, Zitával mindketten HV-k lettünk, megkaptuk a hőn áhított kitűzőinket, melyet egy fantasztikus budapesti Start keretein belül vehettünk át, a rendezvényeken már előadóként is részt vehettünk.

Saját rendezvényekkel
Ami nagyon fontos, az az, hogy megkaptuk a felhatalmazást, hogy nálunk, Szerbiában is rendezhettünk „Mini Startokat”. Ebben is nagyon sok segítséget kaptunk Erikától és Lalitól, akik szintén vállalták a hosszú utazást, s fáradságot nem kímélve jelen voltak szinte minden rendezvényünkön. Idén februárban tiszteletét tette águnk névadója, a társtulajdonos Kónya György és kedves párja, Krigel Zsuzsi is.

Kialakult a csapat magja
Ezek a rendezvények nagy sikerrel zajlottak hála Istennek, ugyanis havi rendszerességgel tartottuk több városban is. Nagyon fontos megemlítenem, hogy összekovácsolódott egy mindössze néhány lelkes munkatársból álló „mag”, akiknek a közreműködésével valósíthattuk meg a fent említett sikereket.

Szerb nyelven is
Mivel a munkánk és a termékek jó híre és eredményessége eljutott a szerb anyanyelvű emberekhez is, igény keletkezett a szerb nyelvű ismeretterjesztő anyagokra is. Első körben lefordítottuk az egészségkatalógust, amelyhez már nyomtatott formában is hozzá lehet jutni. Emellett vannak már szerb nyelvű roll up-ok is és folyamatosan dolgozunk ezen anyagok bővítésén.

A Hónap Hálózatvezetői lettünk
Eddigi munkánk sem maradt elismerés nélkük, de talán az eddigi legnagyobbat akkor kaptuk, amikor is a cégvezetés bejelentette, hogy a júliusi teljesítményünk eredményeképpen átvehetjük egy havi használatra a „Biocomos Audit”. Itt szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani csapatunk minden tagjának, ugyanis mindenki fantasztikus fejlődést produkált, amely csapatszinten közel 6000 pontos növekedést jelentett.

Itthon is lehet jól élni
Nagyon nagy öröm számunkra, hogy egyre több ember élete válik szebbé, jobbá és egészségesebbé a Biocom termékpalettájának köszönhetően. Emellett az egzisztenciát is biztosíthatjuk, ha szervezőként vagyunk jelen a rendszerben. Sajnos, mint ahogy azt mindenki tudja, nagyon sok család szakadt és szakad szét folyamatosan, hogy a jobb megélhetést biztosítsák. Hála Istennek és a Biocomnak nekünk ezt nem kellett megtennünk, mert számunkra ez az életmódprogram az „áloméletet” jelenti. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, vagyunk ebben a rendszerben jópáran, akik tanúsíthatjuk, hogy itthon is meg lehet keresni egy külföldi fizetést vagy még attól is többet.

Együtt megyünk!
Ami az egészben a legcsodálatosabb, hogy mindezt úgy, hogy másoknak segítünk. Ezért is a csapatunk mottója: „Nem tudsz senkit a csónakodon úgy átvinni a túlsó partra, hogy te magad is meg ne érkezz.”

 

Ezeket olvastad már?