Kezdőoldal Ágak Az anyagi biztonság a család biztonsága is – Szeder Norbert regenoros indulással lett HV a Csordás-ágon

Az anyagi biztonság a család biztonsága is – Szeder Norbert regenoros indulással lett HV a Csordás-ágon

Vecsési pillanatok: kéz a kézben halad a Biocomban is Szederné Vica és Szeder Norbert

Szeder Norbert Dunaszentpálon él a családjával, 2 gyermek édesapjaként és élete párjának hű támaszaként. Főállásban jelenleg egy multinál dolgozik, ahol a viszonylagos jó keresete próbálja elfedni azt a tényt, hogy rengeteg időt kell eltöltenie odabenn… A Csordás-ág új hálózatvezetője ugyanakkor tisztában van azzal, hogy ebben a változó, rohanó világban ennek a viszonylagos jó állapotnak bármikor vége lehet. Csiba Annamária csapatának vezetője ezért – hogy ne legyenek anyagilag annyira sebezhetőek – pár éve indított egy vállalkozást a párjával, elég nagy anyagi befektetéssel. Plusz jövedelemnek megfelelt az is, de rájöttek, hogy növekedni megint csak egy nagy befektetéssel tudnának benne. Ezzel azt szerette volna jelezni, hogy a lehetőségek keresése ugyan mindig megvolt bennük, csak azt nem tudták igazán, hogy mit is keressenek. Vélhetően a kedves olvasó is kitalálta már a választ, a jó megoldást: Biocom… De hogyan jutott(ak) el idáig? A bevezető sorok könnyed, színes stílusában elmeséli az érintett…

Magunkról még csak annyit: mindig is szerettünk együtt lenni a családdal, jókat enni, és élni boldogan az életünket, úgy, ahogy nekünk tetszik.

Az utóbbi években azért felpattant egy kis felesleg…

A feleségeteket megértenetek nem kell, de csatlakoznotok jó lesz…
2019 nyarán a párom, Szederné Vica változtatott az addigi, jól bevált életünkön. Elkezdett „szuper” előadásokra járkálni, mondván, hogy életmódot váltana. Aha, na persze! Ezekről az életmódváltásokról megvolt a véleményem, de ezeket a gondolatokat gyorsan elhessegettem magamtól. De aztán lassacskán, egy-két termékkel betalált az én drágám, amit kénytelen-kelletlen el kellett ismernem, hogy nem rosszak, sőt! De még mindig nem akartam tudni az egészről semmit. Decemberben még be is regisztrált engem, majd kúrázókkal elkezdett építkezni alám. Nem számít, hadd csinálja! Akkor még nem tudtam, hogy ez az esemény alapjaiban fogja megváltoztatni az életemet!

A megvilágosodás pillanatai, avagy az azon a bizonyos, Kónya-ágon tartott Startrendezvényen, Budapesten


Startos élmények: ezt hogyan csinálják?
2020 januárjában párom rávett, hogy kísérjem el a Startrendezvényre, Budapestre, legalább egyszer, hogy lássam, ő hova jár. Beültem hát vele a Gólyavárba, és… csak kapkodtam a fejemet, mi van?! Mit mondott az az ember, hogyan javult az állapota?! Mennyit keres?! Ezt hogy csinálja?

Ez nagyszerű, érdekel!
A nap végére kinyílt a szemem, tele voltam kérdésekkel és hirtelen megértettem a feleségem fél éves rajongását, lelkesedését és mindazt, ami nagyon furcsává tette előttem! De hát ez egy nagyszerű dolog – mondtam neki – érdekel! Nem volt szokványos az indulásom, de hát pont ezért is mondtam el nektek. A célom rögtön meg is fogalmazódott bennem, először is vissza akartam nyerni az egészségem és érdekelt, hogy ebből nekem hogyan lesz így pénzem!

Egészség: pipa!
Az első része a kívánságomnak hamarosan teljesült, a 10 napos béltisztító kúra után a Reg-Enorral és a teljes életmódváltással rövid idő alatt leadtam a túlsúlyomat (-13,5 kg), és ezzel párhuzamosan elillant a túlzott gyomorsavam és elmaradozott az allergiám is! A Corall Calcium, Collagén és a Gluco Plus (valamint még egyszer, hangsúlyozottan, a változtatás) segítségével az ízületeim is kezdték jobban érezni magukat, mondhatnám túlteljesítettem az elvárásaimat. A párom mindenben segített és támogatott és támogat azóta is, de ez viszont is így működik.

Csiba Annamária segített
A keményebb dió azonban hátra volt. Ezt a fantasztikus dolgot, ami velünk történt, el kellett mondani másoknak is. De ha az ember nem foglalkozott soha ilyesmivel (leszámítva egy 12 évvel korábbi Amerikai-Utas MLM-próbálkozást) hogyan tudja ezt meglépni? Nagy szerencsénkre a hálózatvezetőnk, Csiba Annamari erősen fogta a kezünket és vitt magával előre az úton. Összehoztunk közösen egy Facebook csoportot, ahol végre be tudtam mutatni, hogy mivel kezdtem el foglalkozni. Örök hálával tartozunk neki, mert annyi problémát, amit a nyakába zúdítottunk, biztos nem sokan tolerálnának!

Felvillanyozó ágvezető
Nagyon sokat köszönhetünk Arany Hálózatvezetőnknek, Csordás Anikónak is, ugyanis olyan lelkesedéssel tudja tanítani ezt az üzletet, hogy akármikor fel tud villanyozni! Számos nagyszerű képzésre jártunk, megismertünk nagyon sok kiváló előadót a Csordás-ágból, akiktől egytől-egyig sokat tudtunk tanulni! A Startképzés lett a kedvencem, mindig ámulattal figyeltem, hogy mi történik ott.

Februárban, a gólyavári Starton elismerték a párját, mint 5-ös szintű munkatársat és felkísérte a színpadra. “Na most mondd… 600 ember előtt!”

Egy az útjuk

Önálló szervezésű program
Több mint 600 kíváncsi szempár szegeződött ránk, hát alig tudtam megszólalni, úgy meg voltam illetődve, de hatalmas élmény volt! Itthon viszont az ismerőseim elkezdtek érdeklődni, hogy mit csináltam, ők is akarnak fogyni! Nagyon lelkesítő volt ez az időszak és ezt meglovagolva szerveztünk önállóan egy Egészség Estet, amire többek között eljöttek a párom ismerősei is, Hoffer Krisztáék.

A vezetőikkel, Csordás Anikóval és Csiba Annamarival

Az első saját szervezésű Egészség Esten a Szeder házaspár

Érdeklődő Hoffer család
Ő volt az első, akit a párom anno decemberben hozzám beregisztrált. Párjával, Zolival végignézték az előadást, majd csillogó szemmel közölték, hát ez baromi jó! Érdekli őket! Kriszta eljött velünk a márciusi Startra is és annyira felvillanyozódott, hogy egész úton erről beszélt hazafelé.

Az újabb Startképzés nemcsak Szederéket villanyozta fel…

A pandémia sem állhatott az útba
Teljes volt a siker, majd eldöntöttük, hogy az Egészség Estet meg kell ismételni! De az élet mindent felborított, jött a pandémia, mi meg bezárkóztunk 2 hónapra. Új helyzet állt elő, nem igazán vágtuk, hogy mit csináljunk, mihez kezdjünk magunkkal, az újakkal, meg hát nagyon is az út elején voltunk még! De az élet nem áll meg, csak lassít, legfőképpen azért, hogy más is be tudjon szállni!

Az első online Starton

Online átállás
Átálltunk online világra. Anikó színvonalas előadásai segítségével átvészeltük ezt az időszakot, az online-okra hoztuk az új érdeklődőket és úgy haladtunk tovább. Telefonon, messengeren keresztül tartjuk a kapcsolatot az érdeklődőkkel, közösen dolgozunk a párommal. És persze mindig tanultunk a vezetőinktől.

Szinteket léptek

A nyári verseny HV szintig vitt
Krisztáék szerencsére nagyon lelkesek és nagyon taníthatóak, hála ismét Annamarinak, folyamatosan tudtunk fejlődni. A május új időszakot hozott az életünkbe, a párom és Hidegföldi Zoli is indultak a nyári versenyen és a legnagyobb örömünkre, Zoli és Kriszta óriási munkával meg is nyerte azt! Ez a siker megvalósította azt, amit korábban addig még el sem tudtam képzelni, egyenesen a HV szintig segített!

Ezt az Életmód Estet már munkatársaik tartották

A hálózatvezetői szint elismerése

Új barátokat találtak

Élménydús időszak
Nagyon élménydús évet kaptunk a Biocomtól, összetartó közösséget ismertünk meg, sok új barátság kötődött. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sikeres munkatársi vonal épült ki alattunk és szinte együtt nőttünk ki Krisztával. Én novemberben kitűzőt kaptam, ő pedig decemberben HV lett! Csak gratulálni tudunk nekik!

Vörös Anitától is nagyon sokat lehet tanulni

Mínusz 55 kg!
Új embereket ismertem meg az üzlet által és minden alkalommal nagyon örültem, amikor segíteni tudtam valakinek. Szeretném megemlíteni a kúrázóim között Horváth Gyurit, aki extrém súllyal (260 kg) kezdett el regenorozni. Eddig már mínusz 55 kg-nál jár a teljes életmódváltás közepette és nagyon hálás azért, amiért segítettünk neki abban, hogy a formáját napról-napra visszanyerje! Az ő állhatatossága példa minden kúrázóm előtt. A további célom nem is lehetne más, mint az, hogy egy újabb lábat építsünk fel, tartsuk meg, ami van és irány a következő szint!

Fantasztikus képzések
Imádjuk a képzéseket, minden egyes alkalommal többek leszünk ezek által. Nyáron volt lehetőség kimozdulni, úgyhogy ismét találkozhattunk élőben az iskolapadban. Nagyon szuper élmények ezek is, mindenkit arra tudok biztatni, hogy ezeket tapasztalja meg!

Ismét együtt a Mini Starton

Egy Nyíri Zoltán tréningen

Vecsési pillanatok: egy csapat tagjaiként

Hitet visszaadó Vecsések
A nagy Startok ugyan hiányoznak, de voltunk tavaly kétszer Vecsésen, az is nagyon-nagy élmény volt számunkra. A vecsési tréning mindig visszaadja a hitet, és ha szükséges, helyretesz. Ott ismerkedtünk meg Kónya Gyurival és párjával, Krigel Zsuzsival is, rengeteget tanultunk tőlük, az ott szerzett élményeinket szívesen írtam meg a biocomnetwork.hu részére! Most még a tanulás időszakát éljük, de magasabb fokozatba kell kapcsolnunk és egyre inkább át kell ültetnünk a gyakorlatba az eddig megszerzett tudást.

A januári online Starton az életmódprogramot mutatta be Szeder Norbert

Imádják egymást, szeret együtt lenni a család

Lásd meg a lehetőséget!

Mindenki regenorozik…
A családom támogat ebben, a gyerekeinknek nagyon teszik, amit csinálunk, állandóan visszaismétlik, amit hallanak tőlünk, sokszor nagyon vicces sztorikat eredményezve ezzel… Nyáron például, amikor a vecsési képzésre mentünk, a rádióban bemondták, hogy visszaesett a sörfogyasztás Magyarországon. – Hát persze, mert mindenki regenorozik – vágta rá a tutit a 8 éves kisfiam. – És apának meg szép lapos lett a hasa! – kontrázott a kislányom. Hát nem imádnivalóak?

 

Ezeket olvastad már?