Kezdőoldal Ágak Az „Álmodd meg, csináld meg és másolódik” elve alapján lett Ezüst Hálózatvezető Vörös-Kovács Katalin a Vass-ágon, példaértékű fejlődéssel

Az „Álmodd meg, csináld meg és másolódik” elve alapján lett Ezüst Hálózatvezető Vörös-Kovács Katalin a Vass-ágon, példaértékű fejlődéssel

Vörös-Kovács Katalin Ezüst Hálózatvezető lett a Vass-ágon, amiben oroszlánrésze van a férjének, Kovács Ádámnak is

Egyáltalán nem a véletlen műve az a sok siker, amit az elmúlt hónapokban elért Vörös-Kovács Katalin és Kovács Ádám. Katalin úgy fogalmaz: mindent a szponzor-ágvezető házaspár, Vass Oszkár és Zsuzsa „Álmodd meg, csináld meg és másolódik” tanításának köszönhetnek! Például azt, ahogy Ezüst HV lett mostanra, miközben a férje, Ádám, kitűzős HV, de már kétszer ennyi a csapatban a vezetőik száma. S hogy mi minden kell a dinamikus fejlődéshez, a pontok duplázáshoz, félmilliós jövedelemhez? Odafigyelés, biztatás, másolódás, elismerés, melynek a részleteit azonnal kibontja a Vass-ág új Ezüst HV-ja.

Vörös-Kovács Katalin férje, Kovács Ádám is kitűzős HV lett. A jelvény a feleségtől érkezett…


Ezüstként feküdtem, keltem
Ahogyan ők, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár csinálják és tőlük láttam, tanultam, úgy teszem én is a dolgomat nap, mint nap. Minden este úgy feküdtem le, hogy elképzelem, milyen, amikor Ezüst Hálózatvezetőként ébredek és élem az életem. És megtörtént!

Az online oktatás mindenkit próbára tett…


Alkalmazott tudás
A legutóbbi élő Vecsés óta minden nap az ott beszerzett hanganyagokból szívom magamba vezetőink tanításait, emellett napi szinten olvasok könyveket az önfejlesztésről a vonzásról, MLM-ről, sikeres üzletépítőkről, marketingről, próbálok a legnagyobbaktól tanulni. A tudást, amit megszerzek, nemcsak alkalmazom, de havi szinten tartott csoportos munkatársi megbeszéléseken és heti szintű telefonos konzultációkon adom tovább. Nem csak magamat, de munkatársimat is próbálom motiválni, hogy ebben a pozitív spirálban tevékenykedjünk, és vonzzuk magunkhoz a hasonlóan gondolkodókat.

Működik a szponzorok által megfogalmazott alapelv, és odafigyelésük is folyamatos


Dupláztunk
A folyamatosan bővített Facebook csoportomnak – ahol jelenleg 2400 tag van –, és a munkatársaim FB csoportjának köszönhetően a regisztrált tagjainkkal ápolt szoros, jó kapcsolatunk következtében a csapattal a decemberre elért 10.000 pontértéket március végére megdupláztuk.

Egy munkatársi megbeszélés a sok közül

Klátyik Ildikó (jobbról) lett a második közvetlen hálózatvezetője

Dinamikus fejlődés
A másolódást és fejlődésünk dinamikáját az is jól mutatja, hogy februárban elnyertem a férjemmel, Kovács Ádámmal – aki az első közvetlen HV-m – a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőnek járó vándorserleget a Vass-ágban, illetve ő kitűzős HV lett. Sőt, meglett az első saját hálózatvezetője is. Márciusban pedig nekem született meg a második közvetlen hálózatvezetőm, Klátyik Ildikó, aki 3 hetes betegsége ellenére csinálta meg a több mint 4000 PÉ-et, így Ezüst Hálózatvezető lettem.

Katalin és Ádám a mindenben példát és utat mutató szponzorpárossal, Vass Oszkárral és Vass Szombatfalvi Zsuzsával. Közösen örülnek a sikernek!


A legjobb hónapunk lett
Az újabb szigorítások mellett, a kisgyermekeimmel online oktatásban töltött hónap, és a kertben zajló térkövezési munkálatok ellenére is sikerült messze a legjobb hónapot elérnünk. Elmondhatatlan öröm, hogy két közvetlen hálózatvezető, 22.000 PÉ és 500.000 Ft jutalék birtokosa lehetek… Ami pedig hab a tortán, hogy a fejlődés nem áll meg, a hálózatvezetőknek már van közvetlen hálózatvezetőjük vagy éppen most jön fel, tehát a fejlődés állandó.

Támogatás, tanítás
Az egészet működtetik azok a csodás energiák és az a rengeteg támogatás és biztatás, amit a közvetlen munkatársainktól kapok, akik másolják az én tapasztalataimat. S az a rengeteg elismerés, tanítás és napi szintű figyelem, ami a felső vezetőimtől, Zsuzsától és Oszkártól érkezik.

Példaértékű figyelem
Meghatott az ezüst hálózatvezetői szintlépéskor kapott virág, oklevél, utazási voucher, pezsgő… És az a példaértékű figyelem, hogy a vezetőim még azt is tudják, hova szeretnék utazni kis családommal…

Arany, 50 ezerrel
Mindenért nagyon hálás vagyok. Folytatjuk kalandjainkat tovább a Biocomban! Cél a bearanyozódás, 50.000 PÉ és egyre több sikeres munkatárs, vezető kinevelése.

 

Ezeket olvastad már?