Kezdőoldal Ágak A szentlőrinckátai példa: nem a méret a lényeg, hanem a szándék – Reg-Enor Estet szerveztek a Vass-Beta-ágon

A szentlőrinckátai példa: nem a méret a lényeg, hanem a szándék – Reg-Enor Estet szerveztek a Vass-Beta-ágon

Rózsa, Kriszta és Fanni a Reg-Enor programon, Szentlőrinckátán. Azaz: a szponzor és a helyi csapat. Megcsinálják!

Szentlőrinckáta most kerül rá a Biocom térképre. Mielőtt az igazit böngésznénk, jelezzük: nem az elhelyezkedés (amúgy Pest megye szélén van) és a méret a lényeges, hanem a példa. A Vass-Beta-ágon, Pintér-Pámer Krisztáék csapatában van ugyanis két, korábbi regenorozó, akik azóta már aktív munkatársakká váltak. Fekete Rózsa és Halasi Fanni sorra lépi a szinteket, és a vezetővé válás útján is egy újabb lépcsőfokhoz érkeztek: ez pedig a rendezvényszervezés. A többit Pintér István, a csapatot vezető házaspár férfitagja meséli el, de olyan gondoskodó szeretettel, hogy szívesen lennénk a szponzoráltjaik helyében…

A közösség ereje
Az eddigi tapasztalatokból tudjuk, hogy a közösségnek mekkora ereje van. Régi-új kedves „regenorozókból” lett munkatársaink ennek szellemében közös ötlettől vezérelve előadást szerveztek egy hangulatos településen, Szentlőrinckátán, július 5-én, egy nyári csütörtök délután.

A mélységépítés pozitív következményei
Fekete Rózsa és Halasi Fanni néhány hónapja belefogtak a mélységépítésbe, és pár hónap alatt 5-ös szintre kerültek. Céljuk, hogy mihamarabb mindketten vezetői szinten legyenek.

Megdolgoztak az ötösért
Jelenleg közel 40 fős csapatuk van. Ám ez nem csak úgy az ölükbe hullott! Napi szintű tervezett, aktív „terepmunka” eredménye. Mindenkinek beszélnek róla, aki csak egy kicsit is nyitott a cég által nyújtott Életmódprogram valamelyik elemére.

Használják a világhálót is
Ők is kihasználják a világháló nyújtotta lehetőségeket. Évek óta „Rózsa és Fanni Egészség oldala” névvel napról napra egyre bővülő létszámmal interaktív és informatív oldalt üzemeltetnek. Sorakoznak is a jó tapasztalatok, ami újabb és újabb embereket családokat vonz hozzájuk.

Rózsa és Fanni, akik épp átmennek a mélységépítés „hídján”… (És láthatóan támaszai is egymásnak.)

Feltöltős kitérővel a helyszínre
Hetek óta készülődtünk a premierre, nagy izgalommal indultunk a helyszín felé. Pintér-Pámer Kriszta (a feleségem…), Hanna (a gyermekünk…) és én nem pont a legrövidebb utat választottuk. Útba ejtettük a cég központját, sőt a nagyszerű Egészségkönyv megalkotójának, Ferenczy Lászlónak az otthonát is. Ezek után „feltankolva” irány a helyszín!

Előkészületek, érdeklődők
Bő egy órával korábban érkeztünk, hogy mindenre legyen idő. Ráhangoló beszélgetés, a helyszín kialakítása, technika stb… Pontosan a tervek szerint minden időben összeállt, ezek után nem is volt más dolgunk, mint hogy várjuk a kedves érdeklődőket. Ha jól számoltam, nagyjából másfél tucatnyian jöttünk össze. Hatalmas gratuláció Rózsának és Fanninak, hogy a nyár kellős közepén első előadásos beszélgetésre ennyi érdeklődőt össze tudtak toborozni!

Pintér-Pámer Kriszta átfogó képet adott a lehetőségekről
Rózsa köszöntötte a megjelenteket és átadta a szót Pintér-Pámer Krisztinának, aki azzal a lendülettel bele is kezdett az előadásba. A jól bevált prezentációban megismertette a közönséget a Biocom hálózata által kínált lehetőségekkel. Bemutatta az általunk kínált életmódprogramot. Központban természetesen a Reg-Enor volt! Részletesen elmondta, hogy mit szabad és mit miért nem.

A közönség egy része a nyári délutánon


Interaktivitás és derűlátás
A végén lehetőség nyílt a felmerülő kérdéseket feltenni és átbeszélni. Úgy érzem, hogy nagyszerűen sikerült ez az premier. Nagyon várjuk a folytatást! Nagy-nagy szeretettel várunk mindenkit a következő alkalmunkra is, amelyről időben itt is értesülhet minden kedves érdeklődő.

„Feltankolva” – azaz volt mit vinniük magukkal Szentlőrinckátára…

Rózsa és Fanni a vezetővé válás útján
Vezetővé a leggyorsabban akkor válhat valaki, ha elfogadja a szponzori tanácsokat, azaz jól tanítható, rendezvényre jár és nem utolsó sorban rendezvényeket szervez. Sokan ezt az utolsó lépést nehezen vagy akár egyáltalán nem is merik meglépni. Rózsa és Fanni szinte ezzel kezdett.

A helyszín, mely az első helyi Reg-Enor Estnek adott otthont

Segítünk!
Hálásak vagyunk a „sorsnak”, hogy a közös úton egyre több emberhez el tudjuk juttatni azt az üzenetet, hogy igenis van más út és van más lehetőség. Bennetek partnerre találtunk ebben is. Kívánjuk, hogy céljaitok (amik nem is kicsik) sorra megvalósuljanak. Segítünk és fogjuk a kezeteket. Közösen megcsináljuk!

Mosolyogjon arra is, aki ezt olvassa, nézi!


Ajándék az olvasónak
Ezt a gyönyörűséget hazafelé, az út mellett találtuk. Nem hagyhattam ott. Napokig a konyhaasztalunk dísze volt. Remélem, a kedves olvasónak is napsütést visz az életébe!

Ezeket olvastad már?