Kezdőoldal Ágak Felvidéki Vezetői Ágtalálkozó, avagy Mentorképzővel és Szépségpartival tért vissza az offline világ a Pálfi-Kis-ágon!

Felvidéki Vezetői Ágtalálkozó, avagy Mentorképzővel és Szépségpartival tért vissza az offline világ a Pálfi-Kis-ágon!


„2020 május végén, a bezártság utáni első találkozás jól esett a csapat vezetőivel.” Ez a mondat ugyan Fazekas Gizellától származik, de nem kétséges, hogy mindenkinek ugyanez a véleménye a Beta-ágon, a Pálfi-Kis Arany HV páros által menedzselt felvidéki csapatban. Pálfi Katika és Kis Gergely összehívták az Aranycsapat Vezetőit egy vasárnapi képzésre, s felsőbb vezetőjüket, Gizikét is meghívták az alkalomra, amit ő megtiszteltetésnek vett és szeretettel fogadott el. Csallóközben, egy patinás kúriában találkoztak a „régi” és a karantén ideje alatt minősült új vezetőkkel. Az egész napos program témája a Mentorképzés volt. Olyan részletesen, minden témára kiterjedően volt kidolgozva Pálfi Katika előadása, segédanyaggal kiegészítve, hogy senkiben nem maradt kérdés a vezetői feladatokkal kapcsolatban. A nap zárásaképpen egy szépségparti bemutatót is kaptak ajándékba a jelenlévők. Hiteles, látványos tapasztalatokról számoltak be a vezető munkatársak a kozmetikumokkal kapcsolatban. Azaz erősen, színvonalas eseménnyel tért vissza az offline (tehát nem online, virtuális) világ a Vass-ág szlovákiai csapatában. Mielőtt olvasnánk az örömteli, a részleteket tovább boncoló megjegyzéseket a résztvevőktől, még egy gondolat Gizikétől: „Hálával tölt el, hogy a csapatomban ilyen aktív, céltudatos fiatalok találták meg számításaikat!”


Pálfi József: Sokat tanultam
Egy fantasztikus napot éltem meg a Mentorprogram keretein belül! Sok új dolgot tanultam! Érdekes volt látnom, hogy hogyan kell levezényelni egy szépségpartit. Köszönöm a tanítást! Jó volt végre újból együtt lenni a vezetőtársaimmal! Hálás vagyok!

Czékus Mónika: Csodálatos volt újra találkozni
A karanténos időszak után csodálatos érzés volt újra találkozni vezetőinkkel és társ hálózatvezetőkkel. Bár az idő borongós, hideg volt, mi lelkesen vártuk ágvezetőink tanítását. Katika és Gergely egy Mentorképzésre hívtak meg minket. Az elméleti rész után több szerepjátékot és ötletbörzét is lejátszottunk, hogy ezzel is segítsük egymás munkáját. Katikától, mint mindig, egy precízen kidolgozott anyagot is kaptunk, amiért nagyon hálásak vagyunk. A képzés végén Katika lemodellezett nekünk egy szépségpartit, mivel gyönyörű, új kozmetikumok kerültek a hálózatunkba. A nap hangulatához sokat hozzátett a csodálatos környezet, tanulni vágyó pozitív személyiségek, finom Reg-Enoros ebéd, vezetőink útmutatása. Hála és köszönet érte, hogy ezzel mi is segíteni, tanítani tudjuk munkatársainkat.

Csorba Nóra és Csorba István: Észrevétlen tanulás, új lendület
Szép környezet, fantasztikus csapat. Jó hangulat, kellemes, elismerő és ösztönző szavak, ami egyenlő: az észrevétlen tanulással. Új lendületvétel, feltöltődés, új célok. Vagyis jó volt együtt lenni hosszú idő után személyesen a kis Biocom családdal. Köszönjük Katika és Geri, hogy ránk is gondoltatok és meghívást kaptunk. Minden elismerésünk a tiétek.

Mátis Rozália és Mátis László: Csodálatos, tartalmas, hasznos
Egy csodálatos és tartalmas napot töltöttünk el a hétvégén. Első alkalommal voltunk részesei egy ilyen vezetői rendezvénynek, amit már mindannyian nagyon vártunk és végre újra személyesen találkozhattunk. Ebben a kellemes környezetben elsősorban tanultunk. A rendezvény szervezői, Pálfi Katalin és Kis Gergely ágvezetőink voltak. A Mentorprogram képzést Pálfi Katalin vezette, nagyon sok hasznos gondolatot, tanácsot osztott meg velünk, amit hasznosíthatunk a további munkánk során. Úgy érzem, nagy lendületet adott számunkra. Ezután Kis Gergely előadását hallgathattuk meg, aki szintén nagyon tapasztalt vezető és szintén kiváló gondolatokat osztott meg velünk. Délután egy kis meglepetésben is részünk volt. Pálfi Katika egy nagyon kellemes szépségpartit is szervezett számunkra, mely tulajdonképpen a nap megkoronázása volt. Köszönjük szépen ezt a csodálatos napot!

Vicena Andrea: Élveztem minden pillanatát
Ismét egy kellemesen eltöltött napnak lehettünk részesei. Csodaszép környezetben, kellemes kiszolgálásban volt részünk. Jó volt újra látni, hallani egymást. Lehetőséget kaptunk, hogy felelevenítsük tudásunkat. Ötleteket, segítséget kaptunk a további munkánkhoz. Nagyon élveztem minden pillanatát. Hálás vagyok az oktatásért, szervezésért. Hálás vagyok, hogy részt vehettem, és számomra új ismeretekkel térhettem haza.

Melecski Szilvia: Újratöltődés és lehetőség
A Vezetőképző Mentorprogram nagyon jó lehetőség arra, hogy tanuljunk és taníthassunk. Nekünk, vezetőknek továbbképzés, hogy a munkánkat tovább fejlessze. Mindig tanulhatunk újat, mert új ötletek születnek ezáltal. A fejlődésünk tovább viszi a csapatunk munkáját. Nagyon jó volt újratöltődni és látni, ahogy támogattok bennünket. Köszönöm a tanításotokat!

Nagy Andrea: Feltöltődés, inspirálás, lendület, kreativitás
Nagyon örülök, hogy végre újra személyesen találkozhattam a biocomos családtagokkal. Feltöltődés, inspirálás, lendület, kreativitás jellemezte a képzést. Hálás vagyok Katikának és Gerinek, hogy ilyen jól kitalálták a Mentorképzést. Szuper érzés, hogy már saját HV munkatárssal lehettem ott. Úgy gondolom, sok hasznos információt kaptunk arról, hogyan válhatunk egyre jobb vezetővé. Egy rögtönzött szépségpartit is szerveztek nekünk a hölgyek, bemutatva így az új kollagén termékcsaládot. Köszönöm az élményt!

Varga Juhász Laura: Sokat nyújtott
Köszönöm szépen a Mentorképzést, nagyon tetszett, sokat nyújtott a hálózatvezetőimnek, és persze nekem is. Kaptam pár ötletet, hogy kommunikáljak az emberekkel és munkatársakkal. Nagyon jó volt a szépségparti, biztos vagyok benne, hogy alkalmazni fogom. Szuper jó kozmetikumok!

Mártha Angelika: Öröm együtt dolgozni
Köszönöm szépen a vasárnapi képzést. Örülök, hogy megismerhettem a többieket, nagyon szimpatikusak. Ilyen csapattal öröm együtt dolgozni! Nagyon sok új dolgot tudtam meg, ezt köszönöm. Igyekszem felhasználni a munkám során a sok tanácsot. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy sikeres legyek a Biocomos munkámmal. Köszönöm, hogy a Biocom csapat tagja lehetek.

Kovács Éva: Alig várom, hogy tovább adhassam!
Először is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem rajta, nekem ez egy hatalmas élmény volt, köszönöm a tanításotokat. Mindig sok hasznos információt osztotok meg velünk. Én most először vettem részt egy ilyen fajta vezetői képzésen, ahol fantasztikusan éreztem magam. Olyan részletesen elmagyaráztad, hogy én is alig várom, hogy a munkatársaimnak tarthassak egy ilyen elindító üzleti szemináriumot. Ami nekem a legjobban tetszett az egész nap folyamán, az a kollagénes szépségparti. Nagyon jó ötletnek találom és köszönöm, hogy megmutattad, hogyan is kell ilyen partinak kinéznie. Sok-sok ötletet merítettem, amit ki fogunk használni mi is egy ilyen szépségpartin, amit már meg is beszéltem a kozmetikus regisztráltammal. Tetszett, ahogy a Brian Tracy-tól is merítettél, és örülök, hogy a mesterelmében ilyenről is tanulunk. Összességében én nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, sok hasznos tanácsot kaptam, amit ki fogok próbálni a munkám során. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta.

Simonics Éva: Ereje van a csapatnak
Végre újra találkoztunk, megöleltük egymást, mert egy csapatnak igenis ereje van! Nagyon hasznos volt a május utolsó napja, amit ágvezetőink, Katika és Gergely szerveztek nekünk. Jól szervezett, mindent átfogó képzés volt egy méltó helyen. Hálás vagyok, hogy olyan csapathoz tartozom, ahol minden adott ahhoz, hogy fejlődjek, és sikeresen építsem a vállalkozásomat. Vezetőimtől megkapom a lelki támogatást is, az eszközöket is és a precíz, rendszerszerű tanítást is. A többi csakis rajtam áll! Büszke vagyok a csapatomra, hisz nyolcan részt vettünk a képzésen. Köszönöm szépen a lehetőséget!

Nagy Richárd: Feltöltődés a karantén után
Számomra ez a nap egy feltöltődés volt a karantén után. Nagyon jó volt a munkatársakkal, a barátokkal újra találkozni. Erőt kaptam a mai nap. Jó látni, hogy egyre nagyobb a felvidéki csapat. A szépségbemutató remekül sikerült, még nézni is nyugtató volt. Amikor a hitünk megremeg, van, ami erőt ad: az pedig a rendezvényetek. Ha a cél az Eiffel-torony csúcsa, akkor én még csak az első lépcsőfokon járok, de látni fogom a várost! Köszönöm nektek.

Sebő Adrianna: Példaértékű vezetők
Drága Katika! Köszönöm, hogy végre én is részese lehetek ennek a nagyszerű csapatnak, nagyon sokat adott nekem a mai, tanító jellegű előadásod. Megpróbálom hasznosítani a gyakorlatban is, hisz tudom, csak úgy lesz eredményes. Köszönöm, hogy vagytok, és remélem, hogy én is ilyen vezetővé válok, mint amilyen példaértékűek Ti vagytok. További sok sikert nektek, és köszönöm a mai napot.

Vangel Mónika: Kellett, mint a friss, éltető zápor…
Kedves Vezetőim! Ennyi hónap elzártság után, úgy érzem, a legméltóbb találkozási lehetőséget adtátok meg nekünk ma! Úgy kellett ez már nekem, mint a tavasszal ültetett virágaimnak a friss, éltető zápor. Gyönyörű, 5*os helyszínen vártatok, ami méltó a mi cégünkhöz, és hozzátok! Dinamikus, ösztönző, precíz előadásokat hallhattam, ami nagyon sok erőt ad céljaim eléréséhez. Köszönöm nektek, hogy támogattok, és segítitek utam. Fantasztikus érzés volt, hogy már a hálózatvezetőmmel együtt lehettem részese. Hálás vagyok!

Herczeg Bianka: Felemelő érzés, hogy ide tartozhatok
Amikor hosszú idő után láthatod a „második” családodat: avagy találkozás a csapattal.
Egyszerűen nagyszerű volt a vasárnap délután, hála Pálfi Katalin és Kis Gergely ágvezetőinknek, szponzorainknak, hiszen előadásaikkal és vezetői tréningjükkel azzá tették. Nekem sokat jelentett újra együtt lenni ezzel a szuper társasággal, mert nagyon hiányzott mindenki. Más érzés élőben hallani őket, beszélni velük, hallani az előadásukat élőben, mint interneten, s habár mindkét opció tökéletesen ráilleszthető a mi munkánkra, mégis az előbbi jelenti számomra a felemelő érzést. Azt az érzést, amely egész Biocomos utamon végig kísért eddig is: a felemelő érzést, hogy ide tartozhatok! Szerettem a Vezetőképző Mentorprogram tréninget, nagyon jó volt a hangulat, nagyon sok hasznos dolgot hallhattunk, Katika tanítása mindig lenyűgöz, és arra inspirál, hogy én is lehetek olyan csodálatos személyiség, mint Ő. Felnézek az elejétől fogva rájuk és közel állnak a szívemhez, hiszen mindig segítettek Nekem/Nekünk jó szponzor, jó barát révén. Párszor elhangzott már Katika szájából és én nagyon megjegyeztem ezt a mondatot: „hálás lehetsz a szponzorodnak, hiszen nélküle nem lennél itt”. Igaza van. Mindenki hálás lehet annak az embernek, aki felajánlotta Neki a Biocom adta lehetőséget. Köszönöm, hogy ott lehettem, tanulhattam, fejlődhettem, és megfigyelhettem a másolódáshoz szükséges inspirációt. Ui: igazából az is szuper, hogy a sok otthon ülés után végre csinos ruhát és magas sarkút vehettem fel…

 

 

 

Ezeket olvastad már?