Kezdőoldal Ágak Vörös-Kovács Katalinék új autóját már a Biocom alapozta meg – a Vass-ág új HV-ja is Reg-Enorral indult

Vörös-Kovács Katalinék új autóját már a Biocom alapozta meg – a Vass-ág új HV-ja is Reg-Enorral indult

Itt már a Biocomos kitűzővel Vörös-Kovács Katalin, a párjával és a szponzor házaspárral, Vass Oszkárral és Vass Szombatfalvi Zsuzsannával

Vörös-Kovács Katalin 2019. április 29-én regisztrált a Biocomba, hiszen régóta víztisztítót szerettek volna a férjével. A berendezés árával és minőségével is nagyon elégedettek voltak, ekkor mutatta meg neki a szponzora, Vass Oszkár a Reg-Enort. Két kisgyermek anyukájaként, közel a negyvenhez hiába élt fitt életmódot, mégis több betegség, probléma jött az életébe – és a Biocommal a megoldás is. Az egészség mellett ráadásul olyan területeken, amikről korábban nem is gondolta volna… Egy inspiráló történet következik arról, hogyan lehet kisgyermekes anyukaként, vállalkozóként, akár építkezés közben is építeni a Biocomot, s akár egy új életet. Mert Vörös-Kovács Katalin folyamatosan ezt teszi a Vass-ágon, az ágvezetők (Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna) szponzoráltjaként!

Hiába az edzés…

Elváltozások, göbök, műtét, gasztorenterológushoz járás – mindezek keserítették az életem akkoriban, utóbbi azért, mert se glutént, se laktózt nem tudtam enni. Szóval, hiába edzettem hetente többször és figyeltem az étkezésre, sajnos egyre több probléma jelentkezett. Akármerre mentem (orvos, természetgyógyász, biorezonanciás kezelés, jógaoktatók…) valahogy mindig az jött szembe, hogy a májam valamiért lehet, hogy nem dolgozik megfelelően. Nem voltam túlsúlyos, de a gyerekek előtti „ideális testsúly” eléréséről már letettem…

A Reg-Enor kúra lett a megoldás

Amikor már-már kezdtem mindenbe beletörődni, akkor jött az életembe a Reg-Enor, ami ugye egy máj- és epetisztító kúra is, a teljes életmódváltás mellett. Mivel végre ehettem húst, sőt állati eredetű zsírt kellett (!) enni, a cukrot pedig teljesen ki kellett zárni – ez egyébként sem játszott jelentős szerepet az életemben – így belekezdtem. Hihetetlen volt, amikor 3 hét alatt komoly változásokat éreztem, valamint leadtam 2 kilót, amitől sokkal csinosabb lettem.

Lánykori alak, mentességek nélkül

Nagyon lelkesen folytattam ezek után a kúrát, és a harmadik hónap végére 6 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg, így újra lánykori alakommal büszkélkedhettem. Egy véletlen következtében ráébredtem, hogy újra ehetek laktózt és glutént is. Akinek valaha is kellett „mentesen” táplálkozni, tudhatja, hogy mennyivel könnyebb és olcsóbb az élet úgy, ha mindent meg bírunk enni, emészteni.

 

 

Ez már egy olyan családi kirándulás fotója, amit a szponzorok ajándéka, s persze Katalinék munkája tett lehetővé (Eger-Szilvásvárad)

Másoknak is mutatni kezdtem

Annyira jól éreztem, érzem magam a bőrömben, hogy arra gondoltam, ezt másoknak is meg kell mutatnom, el kell mondanom… és azóta mások is hasonló „csodákról” számolnak be. Nem mellesleg a fogyásom mindenkinek feltűnt és szerették volna megtudni a titkomat. Az első pár regisztrációm pont így jött, hogy le se tudtam volna őket beszélni a Reg-Enor kipróbálásáról. Utána pedig már tudatosan kezdtem el keresni az embereket ezzel és a többi termékkel.

Csábító volt a köszönet, a dicséret – és az eredmények is

Bár két kisgyerek mellett és egy céget vezetve, egy építkezés vége felé haladva ekkor nem nagyon volt rá időm, se energiám. Azt viszont már kezdtem látni, hogy ebből eléggé könnyen, kis energia- és még kisebb pénzbefektetéssel lehet szép eredményeket elérni. Emellett nagyon jó érzés volt, hogy az emberek, akiken segítek, nagyon pozitív visszajelzéseket adnak. A mi cégünk munkájában eddig nem volt igazából jellemző, hogy valaki azért felhívjon, hogy megdicsérjen, köszönetet mondjon. És ez együttesen csábított!

FB, majd HV, bő négyezer pontokkal

Szponzoraink javaslatára éppen ezért novemberben létrehoztam egy Facebook csoportot és az igazi áttörést, azt gondolom, ez hozta. A Facebookon egyre bővülő létszám, és az egyre több regisztrált tag által négy hónap alatt lettem hálózatvezető. Majd kitűzős hálózatvezető úgy, hogy minden hónapban nemcsak a 4000 pontértéket hoztam, de jócskán afölött teljesítettem.

Új autó, a Biocom pluszokra építve

Az én motivációm és nagy álmom a kitűző mellett egy új autó volt, amit a Biocomnak köszönhetően a múlt hónapban szalonból meg is rendeltem, s a héten átvettem. Nem egy olcsó gépjármű, de úgy gondoltam, ha már ennyi plusz bevételem van a Biocomból, miért ne költsem ennek egy részét a törlesztőre és járjon a családunk egy olyan autóval, amit igazán megérdemel?

Családi siker: teljes támogatottság

Egyébként a családunkat is megfertőzte a Biocom: mindkét gyermekem, az 5 éves Ádám és a 6 éves Áron szintén Biocomos szeretne lenni, ha felnő. Nekik is nagyon tetszik, hogy „biocomos” lesz az új autónk, tehát annak köszönhetjük, hogy más embereknek segítünk és hogy itthon is minden termékünk Biocomos. Finom vitaminokat fogyasztunk a rossz ízű orvosságok helyett. A férjem, Ádám is regisztrált és a múlt hónapban 5-ös szintre lépett, amiért én adhattam neki át az elismerő oklevelet egy házi rendezvényen, amiből már egyre többet szervezek és tartok meg.

Sokkal többet kaptunk

Ebben a rendszerben nem csak tervezhető jövedelmet találtunk, hanem nagyon jó barátokat, tartós kapcsolatokat, olyan embereket, akikre bármikor számíthatunk. Együtt kirándulunk, ebédelünk, vacsorázunk, tanácsot kérhetünk, tapasztalatot cserélhetünk és nem mellesleg a rendszerben rengeteg szuper jó előadótól hallgathatunk ingyenes előadásokat.

Mindenkinek szól!

Nagyon boldog vagyok, hogy a tagjai lehetünk a Biocomnak és hogy megmutathatom egyre több embernek, hogyan válhat egy ilyen csapat részévé, boldog és egészséges emberré. Itt mindenki valóra válthatja az álmait!

A Biocom mindenhol velük van…

Az egyik fiú, Bobcsi és a Biocom. Ha felnő, Biocomos lesz…?

Ádám és Áron is képben van a termékpalettával

Csoportkép a társakkal

A nappalijuk gyakran változik igazi pezsgő, üzleti központtá

Egy kirándulás a Biocomos társakkal: a szelfit Vass Szombatfalvi Zsuzsanna készítette

Vörös-Kovács Katalin a párjával, a már ötös szintű Ádámmal és Vass Oszkár ágvezetővel

A szponzor is édesapa, így tudja, mi kell a kicsiknek!

A HV oklevéllel Vörös-Kovács Katalin, a párja oldalán, a szponzorok-ágvezetők, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna társaságában

Kirándulásos csoportkép

Egy offline Startrendezvényes pillanat

A vágyott kitűző a helyére kerül

A másik fiú, Pityi és a Biocom

Új barátok között, hiszen a Biocomban nem csupán jövedelmet találtak

 

 

Ezeket olvastad már?