Kezdőoldal Ágak Sokaknak adott kulcsot a jövőjéhez a Tasnádi csapat újabb Balneos, kétnapos képzése

Sokaknak adott kulcsot a jövőjéhez a Tasnádi csapat újabb Balneos, kétnapos képzése

Tasnádi Zsolti és Mónika immár második alkalommal szervezték meg a mezőkövesdi Balneo Hotelben csapatuk számára a Kulcsember-képzőt. A Gyémánt Hálózatvezetők hálózatából ezúttal negyvenen vettek részt a tréningen április végén, közülük sokan újak. A visszajelzéseket olvasva szinte hallani, ahogy leestek a „tantuszok”, így kijelenthető: sokan erősödtek meg a felismerések által. A részleteket a csapat krónikása, Patakiné Molnár Zsuzsanna, azaz Molly tálalja.

A Tasnádi és a Tóth-Wolford házaspárok

Szervezők és előadók a matyóföldi sárgálló repcetáblák előterében, a szünetben: Tóth-Wolford Erika, Tóth Lali, Tasnádi Zsolt, Tasnádiné Szabó Mónika, Ujvári Zsuzsanna, Ujvári Norbert

Segítő bemutatkozás

Tasnádi Zsolti
bevezetője után egyesével bemutatkozott a közel 40 fős csapat. A javarészt új emberek számára nagyon sokat jelentett, hogy a nap elején mindenkit megismerhettek. Élettörténeteken keresztül láthattunk bele, hogy a Biocom hogyan vált a mindennapjaink részévé és milyen célokat szeretnénk elérni.

Hit a célok megvalósításában

Tasnádiné Szabó Mónika 5 éve csatlakozott a Biocomhoz. Megosztotta velünk, hogyan dolgozott a kezdetektől. Fontosnak tartja, hogy higgyük el, hogy a céljainkat meg tudjuk valósítani! Ehhez nélkülözhetetlen a tervezés és a folyamatos kommunikáció a szponzorral. Azért szeretem Mónikát hallgatni, mert rengeteg érzést ad át, ami a lelkemig hatol. Általa el tudom hinni, hogy én is képes vagyok arra, hogy el tudom érni a kitűzött céljaimat!

A tanulás – fegyver

A finom ebédet követően Zsolti világított rá a tanulás fontosságára: „A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.” (Nelson Mandela) A hálózatépítés is egy szakma, amit meg kell tanulni!

A férjek kávészünetes, mosolygós pillanata

Kis lépésekkel a cél felé, naponta

A Tasnádi csoport legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője Matyi László, aki egy évvel a csatlakozást követően Ezüst Hálózatvezető lett. Az egyik céges nyereményautót, a Biocomos Mercit is Laci csapata használhatta áprilisban. Ezúttal munkamódszereit osztotta meg velünk. S hogy mit tart fontosnak Laci?

  • A célunk eléréséhez kis lépéseket kell tenni nap, mint nap.
  • Rendszeresen szerveznek előadásokat, rendezvényeket, állapotfelmérést a helyi irodájukban.
  • Fontos a folyamatos tervezés a munkatársakkal
  • és a mindennapi kapcsolattartás elengedhetetlen a csapat munkájában.

„Ma van az a holnap, amitől olyan sokat vártunk tegnap! De ha nem teszel semmit, akkor ez a nap is, egy tegnap marad!”

Tervek öt évre

Vacsora után egy kötetlenebb óra következett. Az 5 éves terveinket mondhattuk el. Nagyon jó hangulat kerekedett, átéreztük, ki mit szeretne, még ötleteket is adtunk egymásnak. Mónika és Zsolti egy hatalmas, finom tortával készült a csapatnak, hiszen a jelenlévők közül szinte mindenkinek mostanság volt a névnapja vagy születésnapja. Isten éltessen sokáig mindenkit!

Ezen a tréningen is sok felismerés született…

Hálózatigazgatók a tudatosságról

A második nap vendég előadói Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali voltak. 2 és fél év alatt Ezüst Hálózatigazgatók lettek! Nagyon nagy példaképeim, öröm velük a találkozás és minden mondatuk a szívemig hatolt. Erika is, mint sokan közülünk, „csak” le szeretett volna fogyni, de meglátta a pénzkeresési lehetőséget is a rendszerben. Lali szemét egy budapesti, nagy nemzetközi rendezvény nyitotta fel igazán. Itt egy kész, önműködő rendszer, csak használni kell… Rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel, teszünk-e érte! A célok, a személyiség fejlődés, duplikáció, a képzések fontossága, a tiszta szándék, csapatmunka egytől egyig nélkülözhetetlen a tudatos hálózatépítéshez!

Gyakorlatias tanítások

A nyári versenyhez a fejlődés jegyében a pénzjutalom mellé hajóút is jár! Ujvári Zsuzsi a verseny és a Biocom rendszer egyik fő alapelvére tanított meg bennünket: Cserélj boltot és patikát! A 200 pont fontosságát, tanítását és hogy mennyi pénz is rejlik az 1000-2000-3000 pontos versenyben – mindezt nagyon jól megtanulhattuk Zsuzsitól. Gyakorlatias előadása által mindenkiben elindultak a gondolatok.

Csak fogyni szeretett volna…

Matyi Laci új hálózatvezetője, Barna Andi a tavalyi év végén csinálta meg a 3 hónapos versenyt és így lett hálózatvezető. Andi is „csak” le szeretett volna fogyni, ami igencsak jól sikerült, mert 34 kilót csinosodott… Dinamikus, lendületes és lelkes szervezője a sátoraljaújhelyi csapatnak! A mindennapos konzultáció a szponzorral elengedhetetlen számára is. A nyári versenyt megtervezték, ezáltal akár Ezüst Hálózatvezető is lehet szeptemberre! Szívből kívánom a legjobbakat neki!

Hogyan fejlődtünk 62%-ot?

Nagy lehetőség volt számomra, hogy fél órában átadhattam, hogyan dolgozom és hogyan fejlődött a csapatom 62%-ot az áprilisi hónapban. A legfontosabb, hogy legyen meg a célunk, ezáltal tudjuk, hová tartunk. A tervezés, a napi kommunikáció és a személyiségfejlődés elengedhetetlen ahhoz, hogy a Biocom életmódprogramban fejlődést érjünk el. Saját példáimon meséltem el, hogy a személyiség fejlődésnek köszönhetően hogyan változott a látásmódom az egészség, a pénz és a Biocom irányában is. Mindennap tenni kell a céljainkért!

Néhány értékelő gondolat azoktól, akik részt vettek a kétnapos képzésen:

Papp Molnár Szilvia és Papp Attila: Nem halogatunk tovább
Számunkra azért volt nagyon motiváló a kulcsember-képzés, mert meg tudtuk hallgatni mások tapasztalatait. Azokat a nehézségeket, amiken átmentek, és mégsem adták fel. Egészen addig azt hittük, hogy ez mégsem nekünk való, nem fog menni… Aztán ott és akkor rájöttünk, hogy mi az, amin változtatni kell, mit csináltunk eddig rosszul. A „Pató Pálozás” itt nem működik! Még csak hó eleje van, ráérek zárásig… Nem! Nem érek rá, sok embernek idő kell, míg elhatározza magát. Köszönjük a lehetőséget, azóta új emberek vagyunk, és mindennap tápláljuk a tüzet. Ezért kell mindennap foglalkozni vele, hogy minden hónapban legyen, aki épp meghozta az elhatározást.

Kovács Mariann: Rájöttem, mit kell tennem a céljaimért

A kulcsember-képzés mindenkinek, nekem is kulcsot adott a jövőnkhöz és a lehetőségek kapuit nyitotta meg. Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali szavai nagyon betaláltak, sokat tanulhattunk tőlük. Rájöttem, hogyan is haladhatnék a céljaim felé, mit kell tennem érte, miben kell változnom. Már megcsináltam a jövő havi tervezést, „bogyózgatást”, leírtam a kitűzött céljaimat! Köszönöm, hogy ennek a csodás csapatnak a tagja lehetek, és hogy vezetőink mindig azon vannak, hogy fejlődjünk! Csapatban van az erő!

Jánosi Barbara: Kulcsot adott a jövőmhöz

Kulcsember-képzés: nekem kulcsot adott a kezembe a jövőmhöz! Csendesen füleltem, gyűjtöttem a hasznos infókat, itthon viszont folyamatosan jár az agyam! Mit, mikor, hogyan?
Vannak terveim, eddig is voltak, de már tudom, merre induljak! Megerősítettek! Tudom, mit szeretnék! És el fogom érni, a saját templomban! Köszönöm Zsuzsi, hogy pont Te vagy a mi vezetőnk! Megnéztem itthon a borítékot, amibe az angyalaim energiát rejtettek, és ami benne állt, ismét megerősített!! Habár ezt eddig is tudtam: „Tudd, hogy Molly mellett a legjobb helyen vagy!” Igen, tudom, hálás vagyok!!

Szűcsné Kovács Beatrix: Nagy lehetőség és élmény volt a képzés

Ez a képzés számomra nagyon hasznos volt! Örülök, hogy részt vehettem rajta, ez egy nagy lehetőség volt nekem, hiszen én még csak most kezdem a csapatépítést. Sokat hallottam már ezekről az emberekről, akik előadást tartottak és nagyon nagy élmény volt, hogy az első rendezvény, amin részt vettem Tőlük tanulhattam. Zsuzsi! A Te előadásod is nagyon tetszett, szuper vagy, szuper vezető és tanító vagy, megpróbálok mindent beépíteni, amit mondtál, örülök, hogy itt lehetek Veled\Veletek!

Boros Szilvi: Nagy lendületet kaptam

Nagyon jól éreztem magam a Balneos képzésen. Most már két munkatárs ült mellettem. Kikapcsolódtunk, tanultunk egymástól és vezetőktől. Mindig nagyon sokat ad! Nagy lendületet, amit szeretnék, hogy mindig megmaradjon! Lali és Erika előadását szívesen hallgattam, sokat segítettek gondolataikkal, mint már máskor is. Köszönöm Mónikának és Zsoltinak, hogy megszervezték ismét! Örülök, hogy a csapat tagja lehetek!

Rozsosné Zsóka: Tátott szájjal hallgattam…

Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy meghívást kaptam a Balneoba. Igényes környezetben, szuper csapattal, kedves emberekkel voltam körülvéve. Az előadások annyira tetszettek, hogy majdnem tátott szájjal hallgattam. Amit lassan másfél éve olvasok, sorra visszahallottam… Valóban nem mindegy, hogyan gondolkozik az ember és ez így igaz az üzleti életben is. Csak megerősítést kaptam ezáltal. Tudom, hogy nem hiába voltam veletek. „Álmodtam egy világot és itt állok a kapuja előtt.” Ezt gondoltam az előadás alatt. Köszönöm nektek ezt a fantasztikus napot és a lehetőséget! Nos, a kapu kitárult! Kívánok sok sikert minden részt vevőnek!

Liborné Judit: A legjobb helyen vagyunk!

Számomra csodálatos érzés mindig, hogy együtt lehet a csapat. Hálás vagyok a fantasztikus vezetőinknek, hogy létrehozták nekünk ezt a két napot. Ismét tanulhattunk és még jobban tudatosult bennem, hogy a legjobb helyen vagyunk. Elmondhatatlan érzés, mikor általunk ott vannak velünk számunkra fontos emberek, akiknek megváltozhat az élete. A szívem telis tele van szeretettel, és alig várom a következő két napot!

Csabai Tiborné: Balneo – mesevilág
Nagyon jó emberek közt csodás két napot töltöttem el. De mégis, a második napon Tóth-Wolford Erika és Lali megértette velem, hogy miért is kell nekem itt lennem! Köszönöm szépen! Hálás vagyok, hogy ott lehettem azzal a sok jó emberrel!

Radics Kati: Utánuk mentem – jól tettem…

Első gondolatként nem is akartam elmenni, amit meg is mondtam Mónikáéknak, de majd megszakadt a szívem, amikor tudtam, hogy Juditék már ott vannak. 13 óráig bírtam nélkülük s végül elindultam utánuk! Nagyon jól esett, hogy mindenki szerető szívvel fogadott s mind a fürdőben, mind a szabad foglalkozásokon nagyon jól éreztem magam a csapatommal! Nagyon sok újat tanultam a képzések alatt is! Köszönök mindenkinek mindent!

Matyi Laci: Mindent megkaptam, amit vártam

Mindazt megkaptam ettől a rendezvénytől, amit elvártam tőle. Akik elkísértek, minden támogatást és tudást megkaptak, ami megerősítette bennük azt a hitet, hogy jó helyen vannak, és látják a jövőt a Biocommal.

Barna Andi: Kikristályosodott minden

Nagyon jóleső érzés volt, hogy megoszthattam saját tapasztalatomat, hogyan lettem regenorozoból hálózatépítő. Egy boltba járunk vásárolni! Megértettem ennek a lényegét. Az üzletépítés rejtelmeiben segítséget kaptam Lalikétól. Mindazt, amit eddig a hálózatvezetőm, szponzorom elmondott, most teljesen kikristályosodott bennem és teljesen megértettem. A párom a második alakommal kísért el a képzésre és így teljes mellszélességgel támogat a munkámban.

Csomós Mónika: A kimondott szónak jelentősége van

Nagyon szuper volt, sok-sok pozitív ember (BIG FAMILY). Én még csak „kezdő” gólya vagyok, de imádok ott lenni veletek, találkozni, beszélgetni. Rájöttem, hogy a kimondott szavaknak és a leírt céloknak igenis van jelentősége (megvettük az autót = IMÁDOM). A következő képzésre már azzal megyünk. Eddig sem voltam egy negatív ember, de nagy sok energiát gyűjtök a képzésen és remélem, hogy ezt sikerül is továbbadnom azoknak, akiket „tanítgatok”.

Tóth Ilona: Add magadból a legtöbbet, legjobbat!

Bombasztikus energiákban telt a kétnapos vezető képző Mezőkövesden! Nagyon felkészült, profin összeállított kétnapos programot szervezett immár másodjára önállóan a Tasnádi házaspár, Mónika és Zsolt. Nagyon jó volt látni a csapat fejlődését és érezni a közösség erejét.

„Amikor közösségben gondolkodunk, akkor a személyes érdekeknek a háttérbe kell húzódnia” – mondja Tóth Lali ágvezető, vendégelőadó párjával, Erikával közösen, akik fergeteges, magával ragadó előadást tartottak. Hogyan csináld ezt az üzletet? Nincs recept.

Add magadból a legtöbbet és a legjobbat, akkor működik. Tapasztalj, tanulj, fejlődj, képezd magad, járj minden képzésre. De ne akarj a másik lenni, ne akarj másolódni, mert akkor csak mása vagy valakinek és az nem te vagy, te önmagad  legyél és vállalj felelősséget magadért!

Vedd komolyan magad, állj bele a feladatba, mert mindez működik, ha működteted! Hogyan? Önállóan és még is közösen, közösséget formálva, jó szándékkal. Zárszóként még egy gondolat. Akiben megvan a kellő alázat, hogy ELFOGADJON, annak megteremtődik a lehetőség arra, hogy ADJON! Hitet, tudást, ismeretet, de legfőképp szeretetet.

A nagy csapat

 

 

Ezeket olvastad már?