Kezdőoldal Ágak ,,Ahol akarat van, ott út is van” – vallja a most már Arany HV Csordás Anikó, akinek 2018 az eddigi legjobb éve a Sinka-ágon

,,Ahol akarat van, ott út is van” – vallja a most már Arany HV Csordás Anikó, akinek 2018 az eddigi legjobb éve a Sinka-ágon

Csordás Anikó, a Sinka-ág Arany Hálózatvezetője

Csordás Anikó számára három évvel ezelőtt kezdődött minden, miután egy 14 kg-os fogyás után hozott egy döntést, hogy az élete lesz a Biocom. Fél év alatt lett hálózatvezető, másfél év alatt ezüst és három év alatt Arany HV. A Sinka-ág győri vezetőjének egyik nagy álma volt ennek a szintnek az elérése, aminek előzménye a „magok” elültetése volt. S az elismerés után néhány héttel született meg a pillanat, akkor jött el az idő, hogy megírja az Arany HV cikkét. Sokak számára tanulságos, útmutató, követhető lehet!

3 oklevél, 3 év munkája: hv, ezüst és arany szint

Mindenki számít
Minden egyes elültetett „magocskával” – akkor még nem vezetőkkel – külön-külön egyesével foglalkoztam, hiszen nincs két egyforma ember, mindenki más, mindenki egyéniség és mindenkinek más a személyisége. Ezáltal a csapaton belül is fontosnak tartom, hogy ne legyen keresztvonalazás. A 2018-as évem az egyik legsikeresebb évem, hiszen ez alatt az idő alatt három vezetőt sikerült kinevelnem közvetlenül, ez hozta meg az arany vezetői szintet, az eredményt.

Csordás Anikó a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján az arany oklevéllel

A képzések jelentik az alapot
És hogy miért sikerült és hogyan? Első perctől kezdve a felső polcra volt téve a Biocom. Nem volt kérdés egy idő után, hogy én ott legyek a képzéseken, hiszen amikor ezt így felfogtam, hogy ez a nyitja mindennek, minden előrehaladásnak, akkor jött a hatalmas fejlődés is. Gondoljunk csak bele, hogyan lehetnénk igazi példaképek az emberek, a munkatársak előtt, hogyha nem képezzük magunkat, hogyha nem tanulunk? És ha nem járnék képzésekre, hogyan tudnám átadni azt a tudást, amit ezeken a rendezvényeken tanulok? Hogyan lehetnék hiteles, ha nem vagyok ott? Ezt tanítom a munkatársaknak is: aki komolyan gondolja és kulcsember és vezető akar lenni minimum – vagy akár ezüst vagy arany, akkor minden tréningen legyen ott! Ez az egyik legfontosabb dolog ebben az üzletben.

Csapatával a nemzetközi rendezvény színpadán, Budapesten

Kitartás, alázat, hit
És még nagyon sok minden: a kitartás, az alázat a hit. Az, hogy nem mindig van fent, nem mindig van szárnyalás, hanem azért van néha lent is, van stagnálás, magok elültetése. Türelem és akarás nélkül itt az üzletben sikereket nem lehet elérni!

„Lent” kezdtem sportolni
2017 végén nekem is volt „lent”, éreztem, nem úgy mennek a dolgok, nem működnek úgy az energiák, ahogy szeretném. Sportolni kezdtem, mert éreztem, hogy a mozgás nagyon kell ahhoz, hogy az energiák elkezdjenek működni. A munkám mellett a box szerelmesévé váltam.

Tóthné Molnár Ibolya vezetőjével a Visegrádi Vezetőképzésen

Gutoriné Illés Tímea hálózatvezetőjével

Mélypont után szárnyalás – a döntés után
Decemberben a mélypontok után eldöntöttem, hogy 2018 én és a csapatom éve, a szárnyalásunk éve lesz. Amint ezt betettem a fejembe, leírtam és megterveztem, 2018 januárja rögtön az egyik legjobb hónapunk volt! Nagy volt az akarat és hatalmas céljaim voltak, amiket nemcsak szóban és fejben tartottam, hanem mindig papírra is vetettem és újra, meg újra elővettem, újra gondoltam.

Nagy Zsuzsanna hálózatvezetőjével

Kommunikáció és példamutatás
Azt érzem, hatalmas munka áll mögöttünk és ennek a sikernek a titka a kommunikációban rejlik, valamint a bizalmi kapcsolatok kiépítésében. Azt gondolom, hogy egy igazi vezető legyen példakép és ezáltal, a példamutatással tud ugyanúgy vezetőket kinevelni. Legyen nagyon jó szervező és tanítsa ezt a munkatársaknak is!

Büszke vagyok rájuk!
Büszke vagyok Nagy Zsuzsannára, Gutoriné Illés Tímeára, Tóthné Molnár Ibolyára, valamint Hajnáczki Edinára és Csordás Istvánra. Ők azok a közvetlen vezetőim, akik követnek ezen az úton és mindegyiküknek minimum az arany vezetői szint az elsődleges cél!

További sikertitkot
Sikerünk titka még abban is rejlik, hogy elindítottuk januárban a Mini-Startokat, a Reg-Enor Esteket, előadnak a munkatársak, vezetők, mert azt gondolom, hogy ezt mindenkinek meg kell tanulni. Ez is egy szakma, fontos, hogy ez is szépen másolódjon, és ezáltal megmutassuk embereknek ezt az életmód-programot, amit én is három éve élek. Fontosnak tartom a csapatmunkát, azt, hogy összetartóan tudjunk dolgozni. Kellenek a közös tréningek, törzsasztalok.


Versenyben, sikeresen
2018 márciusában másodikként én vihettem el a céges Biocomos autót, amire büszke vagyok. És igen, szponzorált a „címkés” autó, lett általa munkatársam, jó dolognak tartom és bízom benne, hogy a csapatomban még rengetegen el fogják vinni egy-egy hónapra ezt a reklámhordozót. Az elmúlt három év alatt sokszor vittem el a Kónya-kupát fejlődésemért, 2017 novemberében pedig a hónap hálózatvezetője lehettem, úgy, ahogy 2018 márciusában is.

A Hajnáczki Edina-Csordás István HV-párossal


Rengeteget köszönhetek sokaknak
Azáltal, hogy teljesen más szemüvegen keresztül nézem a világot és egy jobb életet, jobb lehetőséget kínálok az embereknek, én is egyre jobbá és jobbá válok. A három év alatt hatalmas személyiségfejlődésen mentem keresztül, rengeteget köszönhetek ennek a cégnek, a képzéseknek, a rendezvényeknek, a vezetőimnek és azoknak az embereknek, akiket megismerhettem a Biocom által és akárcsak egy picit is, de jobbá tehettem az életüket.

Szilvásváradi pillanatkép a vezetőkkel

HV-ból HIG
Rövid távú célom az, hogy Gyémánt Hálózatvezető legyek, a hosszú távú pedig, hogy egy év múlva hálózatigazgatóként álljak a  nemzetközi rendezvényen!

Idő és pénz a célokhoz
Rengeteg célom van, szeretnék sokat utazni, megismerni a világot, kultúrákat. A Biocom megadja rá a lehetőséget, hiszen egy normál munkahelyen sohasem lett volna rá időm és pénzem sem. Itt pedig igen, működik a passzív jövedelem és szeretnék sok embernek segíteni kilépni a mókuskerékből.

A nemzetközi találkozón, miután gratulált neki a csúcsvezetés (balról): Lőrincz János, Kovács Zoltán és Kónya György

Ágvezetőjével, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

A saját álmodért dolgozz!
Mindenkit arra biztatok, hogy tűzzetek ki hatalmas célokat, álmokat és a saját álmotokért dolgozzatok, ne máséért. A Biocomban a saját álmaidért dolgozhatsz, saját magadnak tudsz fizetésemelést adni aktivitásodból kifolyólag. Nincs még egy ilyen cég – én azt gondolom –, ahol három év alatt el lehet érni egy ilyen szintet. A legfontosabb, hogy mi van a fejedben, és hogy hogyan gondolkozol.

Nekem a Biocom…
A tanításom a munkatársaim felé, hogy a termékek mellett – amik szuperek – a lehetőséget ajánljunk fel az embereknek, egy jövőképet, egy jobb életet, jobb anyagi körülményeket. Nekem a Biocom: biztonság, érték, jövőkép. Egy olyan eszköz, amivel megvalósíthatom minden álmomat. Azt gondolom, hogy a döntést csak egyszer kell meghozni és haladni a céljaink felé és felülni arra a közös repülőre, ami elindult a mi csapatunkban is.

Az új szerelem már egy éve a boksz

Képzeld el, éld bele magad!
Az elkötelezettség szintén fontos volt nekem a három év alatt. A vízió, hogy el tudtam képzelni magam előtt, hogy már aranyként állok a színpadon. Nagyon fontos a megvalósuláshoz, hogy el tudd képzelni a célt, a vágyat, amit szeretnél, sőt, képzeld bele magad, hogy már ott vagy!

Még két idézet
Végül még két idézet, ami nagyon sokat segít nekem az utamon:
,,Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.”
,,Ami másnak lehetetlen, az neked lehetőség!”

Nagy álom volt, így nagy kincs…

A most őszre minősült új aranyakkal (Imre Rékával és Krizsán Lászlóval) a színpadon

Ezeket olvastad már?