Kezdőoldal Ágak Egy délelőttnyi Start Mosonmagyaróvárott – ott már hagyomány a regionális képzés a Sinka-ágon

Egy délelőttnyi Start Mosonmagyaróvárott – ott már hagyomány a regionális képzés a Sinka-ágon

A szervezői, vezetői csapat: Tóth István hálózatvezető, Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, Nagy Zsuzsanna hálózatvezető, Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető, Kovácsné Sterkovits Lívia 5-ös szintű munkatárs, Pataki-Szarvady Beatrix 6-os szintű munkatárs

A regionális (mini) Startrendezvények koncepciója egyre több ágban elfogadott. A Csordás-csapatban már a hagyományt folytatták, amikor január 26-án megtartották Mosonmagyaróvárott az első ideit. A Sinka-ágnak az ország észak-nyugati csücskében dolgozó tagjai hasznos információkkal gyarapodhattak azon a szombat délelőttön. A részleteket Szabó Andrea tálalja. 


Vezetői odafigyeléssel
A háziasszony, Tóthné Molnár Ibolya HV köszöntötte az eseményen megjelent vezetőiket: Csordás Anikó Arany HV-t és Nagy Zsuzsanna HV-t, akik Győrből érkeztek lelkes csapatukkal, valamint a helyi csoport résztvevőit és a vendégeket.

Nagy Zsuzsanna hálózatvezető

Tóth István komplex előadása
Ibolya rövid bevezetője után férjének, Tóth Istvánnak (aki szintén HV) adta át a szót. István „Mi kell a teljes élethez?” című előadásában beszélt egészségünk megőrzéséről, a pénzhez, mint eszközhöz való viszonyunkról, a szabad, kötöttségek nélküli élet lehetőségéről, és a személyiségváltozásáról olyan hivatás gyakorlásával, ami napi szinten sok-sok embernek nyújt segítséget.

Tóth István hálózatvezető

Kiváló termékháttér
A Biocom Életmódprogram keretében a tiszta ivóvíz fontosságáról hallhattak a résztvevők érdekes információkat. Néhány személyes tapasztalatát is megosztotta, beszélt a vegyszermentes, környezettudatos háztartásról, és hogy mennyire fontos, hogy családunk minden tagja egészséges legyen. Ismertette a megtakarítási lehetőségeket a háztartási költségekből, beszélt a tanácsadói háttérről, orvosokról, természetgyógyászokról, akik segítik a  felelősségteljes munkát.

Pénz is van benne…
Megemlítette a boltcsere programot, a képzéseket, szakmai napokat, és felvázolta egy új jövedelemforrás lehetőségét. Előadását a cég bemutatásával folytatta, majd a karrierprogram rövid ismertetésével adott teljes képet az ebben a munkában rejlő lehetőségekről.

Kovácsné Sterkovits Lívia a TOP 10-ről
A következő előadó Kovácsné Sterkovits Lívia volt, aki a TOP 10 terméket mutatta be egy-egy személyes tapasztalatával fűszerezve, majd a korosztályok szerinti prevenciós csomagokról nyújtott sokrétű információt. Megállapítható volt az előadás alapján, ha erről a sok kiváló termékről részletes ismereteket szeretne kapni a hallgatóság, akkor a rendezvényt egész naposra ki kellene terjeszteni…

Kovácsné Sterkovits Lívia 5-ös szintű munkatárs

Egy megható pillanat…
A szünet előtt megható pillanatok következtek, mikor a terméktapasztalatokra került a sor: Pataki-Szarvady Beatrix céltudatos életmódváltásának eredményeként rövidesen bővülni fog a népes Biocom család.

Pataki-Szarvady Beatrix 6-os szintű munkatárs – és kismama…

Tóthné Molnár Ibolya: Hol lakik a pénz?
A szünet után Tóthné Molnár Ibolya előadásával indult a következő blokk, „Ahol a pénz lakik” címmel. Ibolya részletes ismertetést nyújtott a Biocomnál elérhető jövedelemforrásokról, a kedvezményes vásárláson és az árrésen túl a bővítési alapról, a differencia bónuszról, és a havi saját 200 pont fontosságáról.

Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető és szervező, háziasszony

Termékből üzlet – vezetői szemmel
A „Termékből üzlet” előadást a vezetők (Nagy Zsuzsanna, Pataki-Szarvady Beatrix, Csordás Anikó és Tóthné Ibolya) személyes történeteik megosztásával varázsolták mindenki számára elérhető céllá.

Csordás Anikó, a csapat vezetője, Arany HV

„A” lehetőség, 3 programmal
„Az életre szóló lehetőség” címmel Csordás Anikó Arany Hálózatvezető zárta a tartalmas délelőtti programot. Ismertette az Életmód Program, az Egészség Program és Karrier Program nyújtotta lehetőségeket, megalapozva ezzel egy sikeres életút képét minden jelenlévő számára.

Folytatás: február 23-án
Végszó Szabó Andreától: „A következő Startdélelőtt időpontja Mosonmagyaróváron február 23-án lesz, szeretettel várunk minden változtatni akaró embert, hiszen a Biocom egy csodálatos jövőképet tud adni bárki számára!”

S végül egy motiváló idézet: ,,Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy!”

 

Ezeket olvastad már?