Kezdőoldal Ágak A legjobb döntés a változtatás a Biocommal – élményekkel teli őszi Startképzés a Csordás-ágon

A legjobb döntés a változtatás a Biocommal – élményekkel teli őszi Startképzés a Csordás-ágon

A kupagyőztes Nagy Zsuzsanna Ezüst HV lett

Egy újabb fantasztikus nap elé nézett a Csordás-ág október másodikán. Ekkor szervezték a győri Famulus Hotelben a szokásos Startképzést, melynek háziasszonyai Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető és Szalai Csilla Tünde 4-es szintű munkatárs voltak. Utóbbi kettőzött erővel figyelt feladata mellett, hiszen a krónikás szerepét is vállalta – sőt, még be is mutatkozott.

A két háziasszony: Kutas Tünde EHV és Szalai Csilla

Köszöntjük az újakat – is!
A nap kezdetén ismertettük a technikai szabályokat. Ezután tisztelettel köszöntöttük az ágvezetőnket Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, valamint az Ezüst Hálózatvezetőinket, hálózatvezetőinket és az összes jelenlévőt, kiemelve az újakat, hiszen értük, miattuk születik főként a rendezvény.

A vendégelőadók és a háziasszonyok

Hagytam magam „kiesni”, majd érdekessé tették
Ezután lehetőséget kaptam, hogy beszámoljak magamról. Elmondtam, hogy én már ugyan 3,5 éve ismerem a termékeket, de hagytam magam „kiesni” a rendszerből. Az üzleti része Kutas Tünde által vált érdekessé nekem, én így tértem vissza. Az életmódprogramot saját tapasztalataim alapján mutattam be, és bíztatok mindenkit, hogy érdemes váltani és elgondolkodni azon, amit ez a rendszer nyújthat nekünk.

Ezt másképp is lehet
Egy újabb hölgy következett, aki ugyancsak ismerte már a termékeket, de mástól vásárolta. Szponzora beszélt neki arról, hogy ezt másképp is lehet. Patatics Bernadett 4-es szintű munkatárs bemutatta nekünk azt a fantasztikus céget, ami már 26 éve „vaslábakon” áll, és most már több országot is meghódított a termékeivel, rendszerével. Beszámolt családjáról és fantasztikus terméktapasztalataikról.

Szöllősi Henrietta és Szöllősi Szabolcs voltak a vendégelőadók

Szöllősi Henrietta

Én is tudnám csinálni?
A cégbemutató után következtek nagyszerű vendégelőadóink, Szöllősi Henrietta és Szöllősi Szabolcs Ezüst Hálózatvezetők, akik beszéltek arról, hogy 3 év alatt mekkorát lehet fejlődni, ha akarjuk. Most már több mint 50.000 pontos csapattal és két Ezüst Hálózatvezetővel büszkélkednek. Beszéltek arról, ők hogyan kezdték és mi változott azóta. Szabolcs nagy sokára megkérdezte Henriettát: „Én tudnám ezt csinálni?” Igen, ezt mindenki tudja csinálni! Vegyél példát azokról, akik elérték azt, amit te szeretnél.

Az ágvezető Szöllősi Henrietta és Szöllősi Szabolcs társaságában

Előadás közben

Pénz, már az elejétől
Szünetben frissítők várták vendégeinket és minket is. Egy röpke szünet után következett Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezetőm, aki elmondta nekünk, hol is lakik a pénz a Biocom rendszerében. Egyszerű, a pénz már első hónaptól elérhető a kedvezményektől a passzív jövedelemig.

Szintlépések
Ezután következett a szintlépések bemutatásával (2-5-ig) Varjasné Kokics Mária 5-ös szintű munkatárs, aki tréfásan, de annál nagyobb lelkesedéssel mutatta be, hogyan lépkedhetünk egyik szintről a másikra. Ezúttal is szívből gratulálunk a szintlépőknek.

Varjasné Kokics Mária

Életutak
Folytatásként következett az Életutak a Biocomban, a kedvenc részem, hisz ilyenkor ismerjük meg egymást, ugyanis mindenki őszintén meséli el a történetét.

Ágoston Laura a Biocom előnyeiért felmondott a munkahelyén

Felmondott a Biocomért
Halhattuk Ágoston Laura 6. szintű munkatársat, aki abban a pillanatban, ahogy elérte a fizetésével megegyező jövedelmet a Biocomban, felmondott a munkahelyén. Most már csak ezzel foglalkozik.

Geiszbühl Endréné Böbe mesél a kitartásról


A kitartás mintaképe
Geiszbühl Endréné Böbe Társult Hálózatvezető a kitartás mintája lehet számunkra, hiszen a nyári verseny telejsítése után sem hitte magáról, hogy képes vezetőnek lenni. De kitartott, és három év után beérett ennek a gyümölcse.

Justin-Pálfy Eszter is kiváló példa

A győzelem is másolódik
Justin Pálfi Eszter EHV – aki férjével együtt építi az üzletét – beszélt a lendületről, ami jellemzi munkájukat. Ők is nyári versenyt nyertek, ami már tovább másolódott a csapatukban.

Kutas Tünde EHV előadást is tartott

A Kutas Team


Mikor elhitte, megtört a jég
Kutas Tünde EHV egy évig nem hitte magáról, hogy neki sikerülhet, de aztán megtört a jég, és elindult a csapatépítés. Férje később kezdte támogatni munkájában, de most már teljes vállszéleséggel csapatjátékos. És ezt követik a csapatban is!

Vezetői szintlépések
Ismételten következett egy kis szünet, ahol beszélgettünk, kikapcsolódtunk. A nap folytatásaként Varjas László 5-ös szintű munkatárs beszélt nekünk a vezetői szintlépésekről, és ennek szabályairól.

Varjas László

Havi elismerések

Ők bővítették példásan Facebook csoportjukat

Csordás Anikó GYHV minden hónapban értékeli a kiugró tehetségeket:

  • A Facebookcsoport-bővítő kupát Hoffer Krisztina és Hidegföldi Zoltán hálózatvezetők vitték el. A kérdésre, hogyan csinálták, az a válasz érkezett, hogy példát akartak mutatni a munkatársaiknak. Mivel ketten építik üzletüket, dupla erőbedobással dolgoztak.
  • A Csordás-ág vándorkupáját Nagy Zsuzsanna EHV birtokolja ez hónapra. Ezt minden hónapban a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezető kaphatja. Zsuzsa ígérte, hogy minden munkatárs, akivel ezt elérte, megkapja pár napig, hogy érezze az energiáját.

Hatalmas gratuláció nektek!

Nagy Zsuzsanna és csapata

A Hoffer-Hidegföldi Team

Csordás Anikó is sokat kapott a Biocomtól

Az ágvezető, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető

A legjobb helyen vagyunk!
A kupák átadása után Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető zárta méltóképpen a napot. Elmondta, mit kapott ő a Biocomtól az elmúlt 7 év alatt és biztosított arról, hogy igenis jó helyen vagyunk, és hogy a legjobb döntést hoztuk meg azzal, hogy csatlakoztunk, hogy úgy döntöttünk, változtatunk. Megköszönte nekünk is a nap levezetését, és mindenkinek a részvételét. És ne felejtsétek el, a legjobb helyen vagyunk! Ez is egy fantasztikus nap volt, tele tanulságokkal és eseményekkel. Köszönjük a lehetőséget ágvezetőnknek!

Az érzés az arcokra van írva…

Ezért a hangulatért (is) jönnek

Mert itt mindenért elismerést kapnak…

A TM Team

Ezeket olvastad már?