Kezdőoldal Ágak Ez a világ legjobb üzlete! – Csodaboszi-csapatot vezet az Ezüst Hálózatvezető Szabóné Gyarmati Tímea a Sinka-Gyuris-ágon

Ez a világ legjobb üzlete! – Csodaboszi-csapatot vezet az Ezüst Hálózatvezető Szabóné Gyarmati Tímea a Sinka-Gyuris-ágon


Szabóné Gyarmati Tímea egy Facebook csoportban találkozott egy poszttal, ami a szponzori feladatokról szólt. Igaz, hogy csak másfél sor tartalmazta az üzleti iránymutatást, mégis, akkor csak ezt látta meg. Májustól építi hálózatát kimagasló sikerrel, közel 30 fős aktív „csodaboszi” csapata van Kaposvár és környékén. Egy év alatt sikerült elérnie az Ezüst HV szintet úgy, hogy 3 közvetlen hálózatvezetője van. Tehát már félig arany! A részletekért átadjuk neki a szót, melyből az is kiderül, hogy mit kapott közvetlen vezetőitől, Tóth-Wolford Erikától és Tóth Lalitól, s hogy milyen remek vezetői vannak.

A 2017. szeptemberi, budapesti nemzetközi találkozón a nyári versenygyőztesek társaságában. Tímea jobbról a hetedik.

Fogyással kezdődött…
Alapvetően a fogyás motivált, GYED-en lévő anyukaként egy kis jövedelemkiegészítésnek terveztem a hálózatépítést. Gondoltam, ha annyit megkeresek, mint amennyi a GYES (25.000,-Ft), akkor van benne fantázia. Aztán mikor vezetőim elmondták, hogy itt mennyi idő alatt mit lehet elérni, akkor egy újratervezést csináltam és új célokat határoztam meg.

Nyári versennyel folytatódott…
A célom az volt, hogy a lehető leghamarabb hálózatvezető legyek. Már az első hónaptól munkatársak csatlakoztak hozzám, akik szintén dinamikus munkatempóban dolgoztak. Így három hónap alatt társult hálózatvezető lettem. S persze a verseny feltételeit is teljesítettem, nagy öröm volt ott állni a színpadon tavaly a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján.

A Futó lányok sikerei
A verseny megtanított dinamikus munkatempóban dolgozni, ami az eredményeken is meglátszott. Decemberben társult hálózatvezetőként minősültek a Futó lányok, az első munkatársaim a csapatból. A hálózatvezetői cím megszerzése is fantasztikus érzés, de amikor az első hálózatvezetőim álltak mellettem a színpadon, az páratlan volt! A Futó lányok júniustól már Ezüst Hálózatvezetők. Nagyon büszke vagyok rájuk, a munkájukra!

Futó Melinda és Futó Dóra között mosolyog Szabóné Gyarmati Tímea, a Futó lányok hálózatvezetői minősülésük alkalmával

Rendszeres kaposvári Startok
Csapatunk dinamikusan bővül hónapról hónapra – most már létszámunk közelíti a 30 főt. Dinamikus fejlődésünkben jelentős szerepet játszik a kaposvári START délelőtt, amit havi rendszerességgel megszervezünk. Ezeken a képzéseken az üzlet iránt érdeklődők egy 3 órás ízelítőt kapnak a cégről, termékekről, sikertörténetekről. Az új munkatársakat is rögtön arra tanítjuk, hogy álljanak ki, mondják el terméktapasztalatukat – így a nyilvános szereplési blokkjuk is oldódik.

A Szabó-Gyarmati aktív csapat 2018. júniusában


Hat HV, egy Ezüst HV
A „csodaboszi” csapatban 6 Hálózatvezető és 1 Ezüst Hálózatvezető páros van. Több kimagasló teljesítményt is érdemes mindenképpen megemlíteni.

Tóth Szilvia: márciustól főállásban
Tóth Szilvia 2018. áprilisában nemcsak társult hálózatvezetői szintre minősült, hanem az 1000-2000-3000 pontos hálózatfejlesztési versenyt is megnyerte. Szilvi márciustól főállású Biocomos és 4 közvetlen munkatársa van a csapatában.

Tóth Szilvia Társult Hálózatvezető lett, melyhez nagyban hozzásegítette a hálózatfejlesztési verseny megnyerése

Kolozsváriné Müller Szilvia 6. társult hálózatvezető lett, hálózatfejlesztési verseny győzelemmel

Kolozsváriné Müller Szilvia: Fogyiversenyből üzleti siker
Kolozsváriné Müller Szilvia 2017. november közepén döntötte el, hogy elindul az üzletben. A Sinka-ág fogyiversenyére nevezett be csapatával, melyet meg is nyert. Nemcsak fogyiversenyt nyert a „nem fogyóm” hanem 5 és fél hónap után Társult Hálózatvezető lett, hálózatfejlesztési verseny-győzelemmel. Jelenleg 2 aktív munkatárssal építi a hálózatát.

Az üzletben is a párom
És hogy változott meg az életünk egy év alatt…? Párom a kezdeti szkeptikus szemlélődőből egyre aktívabb támogató, majd munkatárs lett. Nemcsak gyerekkora óta tartó betegségére kapott megoldást, hanem új hivatása lett és feladta éttermi munkahelyét.

Ragyogó szponzorok, arany-célok
Az első pillanattól úgy gondolom, hogy ez a világ legjobb üzlete. Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali – közvetlen vezetőim – az első hónapomban elmagyarázták, hogy mi a kulcsa a hálózatépítésnek, vagyis hogyan szólítsak meg az üzleti lehetőséggel embereket. Akinek tudom, mondom ezt a lehetőséget, és munkatársaimat is erre tanítom. Mindig hálás leszek a sok tanításért, amit Tőlük kaptam, és hogy segítségükkel az elmúlt évben oda fejlődtem, ahol vagyok. 2018. évi célom országos munkatársi csapat kialakítása és az Arany Hálózatvezető pozíció megszerzése.

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?