Kezdőoldal Ágak Biocommal, országokon át, vírushelyzet idején – megelőzéssel, immunerősítéssel az élményekért

Biocommal, országokon át, vírushelyzet idején – megelőzéssel, immunerősítéssel az élményekért

A csodás tenger…

Szokásuk szerint januárban megtervezték/megszervezték/lefoglalták a nyaralásukat a Kosiba-ágon dolgozó Varga-Gombos Katáék (szponzora-barátnője, Kosiba-Ili szerint HV jelöltek, 4-es szinten), amikor a Covid 19-ről még nem is hallottak, viszont még javában benne voltak a téli immunerősítésben. Nyaralás rendezve – és ők nyugodtan hátradőlve várták, hogy eljöjjön az indulás napja. Ezután ütött be a krach! Karantén (sehová sem mehetsz!) – így utazásukat lefújta a helyzet és az utazási iroda. Ők azonban nem voltak hajlandók lemondani a pihenésükről, mert őket az a két hét, amit Görögországban élnek meg, feltölti egész évre. S ha helyzet is van – szokatlan kihívásokkal teli helyzet – a Biocomos akkor is megoldásokban gondolkodik és annak szellemében cselekszik – vallják ők. Kosiba Ili munkatársai természetesen megoldották a helyzetet, ami akár iránymutatásul szolgálhat azoknak, akik úgy döntenek, mégis külföldön nyaralnak. Ezzel együtt a magunk részéről ezt nem propagáljuk, vagy szorgalmazzuk, csak bemutatjuk, hogy odafigyeléssel akár ez is lehetséges. A lényeg: immunerősítés, megelőzés, fertőtlenítés minden szinten! A többit elmeséli Kata.

Kata úton Görögországba

Biocom reklám a parton

 

Dupla dózissal
Átfoglaltuk tehát az időpontot későbbre és még jobban kezdtük „edzeni”, megtámogatni az immunrendszerünket, természetesen Biocomos, Ökonetes készítményekkel. Ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy dupla dózisban szedtük/fújtuk:

  • a Colostrumot,
  • a Nonit,
  • a C-vitamint (min. 5000 mg),
  • az Immun Protectet.

A szállást is fertőtlenítették


Immunerősítő koktél
Ezenkívül megittuk a szokásos napi adag „lötyinket”, ami nálunk már rutin télen-nyáron. Ez az immunerősítő ital a következőket tartalmazza:

  • 1 mérőkanál Collagén por,
  • 1 mérőkanál Mikrobiom-pro+Fiber italpor,
  • 1 mérőkanál Ketogreen italpor,
  • 20- 30 csepp Grapefruitmag csepp,
  • 1 mérőkanál MSM/C-vitamin italpor.

Ezt elkészítem reggel egy literes kulacsba és egész nap eliszogatjuk, sőt alkalmanként két kulacsnyit is. Mivel rendkívüli módon növeli a jó bélbaktériumok számát, szerintem a vírusoknak, baciknak meg sem fordul a „fejükben”, hogy a közelünkbe jöjjenek…

Vittünk elég alapanyagot
Az immunerősítés így tehát napi szinten biztosítva. Természetesen a két hétre elegendő „alapanyagok” a pakkunkban várták, hogy elkészítsem belőlük az italunkat a nyaralás alatt minden nap!

Fertőtlenítésre: grape
És ami még nagyon fontos volt egy ilyen helyzetben: a fertőtlenítő szer kérdése. Egyetlen pillanatig sem használtam a boltban kapható kézfertőtlenítőt. Egy kicsi, szórófejes műanyag flakonba tettem tisztított vizet, abba bele csöpögtettem jócskán Grapefruitmag-kivonatot és ezzel fertőtlenítettem a kezem, s ha esetleg „olyan” helyen jártam, a számba is fújtam belőle, simán… Tehát így készültünk mi fel a nyaralásra egy idegen országba, ahol fogalmunk sem volt, mi vár ránk ebben a helyzetben.

Az úton is használtuk
Míg kiértünk, keresztülmentünk két országon, Szerbián és Bulgárián. Természetesen egész úton a mi Biocomos „szerünket” használtuk, pedig mindenhol ki volt rakva a fertőtlenítő. Megérkezésünk után a szállásunk sem kerülhette el, hogy napi szinten „fertőtlenítsük”.

A szappan is segített
A csodás két hetet még a fránya napallergiám sem tudta elrontani, hiszen a mi palettánkon minden megtalálható, amivel ez megelőzhető. Egy hónappal előbb már minden évben elkezdem szedni a Corall Calciumot és viszem magammal a „csoda” szappanunkat.

Még követőket is találhatunk
Természetesen a fent említett készítmények velünk voltak, így egészségesen, boldogan töltöttük el a két hetet… és azóta is kiváló egészségnek örvendünk, férjemmel együtt! Ezeket most azért írtam le nektek, hogy nem félni kell, ezért kihagyni szépséges dolgokat, hanem tenni érte, hogy a szépséget, az élményeket megélhessük. Használjátok bártan a termékeket, legyetek kreatívak – hiszen mindenre van megoldás! Sőt, követőket így is tudunk találni, a saját példánkkal – a képek is mutatják, mit láttak tőlünk…

A szappan mindenhol fontos

A paletta egy része

Újabb fontos termékek

Védelem a strandon

Ilyen “védelemmel” könnyű jókat enni…

Egy hajó kapitányaként

Információs segítségek – mindenhol

Ezeket olvastad már?