Kezdőoldal Ágak Eredményes kúrák, szintlépések, terméktanítások és sikerutak a Tóth-Wolford-ág első őszi Startján

Eredményes kúrák, szintlépések, terméktanítások és sikerutak a Tóth-Wolford-ág első őszi Startján

Szeptember 8-án tartotta első őszi Startrendezvényét a Tóth-Wolford-ág. Az „Életed napja” információkban, motivációban gazdag képzés volt Vecsésen, sok-sok pozitív emberrel. Botosné Melinda 5. szintű csapattársa, a magát elszánt résztvevőként aposztrofáló Halász Ferencné saját magán átszűrve tálalja a nap tanításait, az elismerésekről sem feledkezve.

Köszöntés és példaadás
A rendezvény háziasszonya Botosné Gágyor Melinda Arany Hálózatvezető köszöntötte a vendégeket, és végig kedvesen, színvonalasan vezényelte le az eseményt. Elsőként bejelentette és üdvözölte meghívott vendégünket, Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezetőt. Ezután a direktori csapatot köszöntötte, akik nagyban hozzájárultak a rendezvény létrejöttéhez. Külön kiemelte az új vendégeket, akikre büszkék lehettünk a szép számban való megjelenés miatt! A házigazda elmesélte, hogy egy sikeres Reg-Enor kúrával kapcsolódott a Biocomhoz, azóta pedig ez lett a hivatása, nagy csapatával együtt viszik a Biocom hírét mindenfelé.

Eredményes kúrák
A terméktapasztalatos blokk is bővelkedett tanulságos megnyilvánulásokban és eredményesen kúrázók sikereiben! Gyümölcsöző kapcsolódások szem- és fültanúi lehettünk, az egyik kúrázó kiemelte szponzorának, Búzás Ildikónak a kedves és önzetlen segítségnyújtást. A tapasztalataikat vendégeink boldogan fejtették ki a termékek hatásainak ismertetésében, valamint a konkrét egészséges életmódváltásban.

A képen ruházat, lábbelik, személy, ember látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, fedett pályás, lábbelik, fal látható

Automatikusan generált leírás

Elképesztő átalakulás
Egy kiemelkedő sikertörténet főszereplőjeként a műsorvezető a pódiumra kérte Csajkó Erzsikét, aki 15 hónap alatt 27 kg súlyfeleslegének mondott búcsút a teljes életmódváltással járó kúrával, teljesen lázba hozva ezzel a hallgatóságot! Szponzora Szabados Magdolna, akitől természetesen minden támogatást megkapott.

A képen ruházat, személy, lábbelik, Tánc látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, ruha látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, ruha látható A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, lábbelik, fedett pályás, személy látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, ember, lábbelik látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, ember látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, lábbelik, fedett pályás, személy látható

Automatikusan generált leírás

Nyárból az őszbe
Az Életed Napja központi témájaként elhangzott előadás címe: Nyárból az őszbe, az immunrendszer erősítésének varázslatos útja. Prezentálta: dr. Tumpekné Gombay Tímea táplálkozási tanácsadó, kedves csapattársunk. Timi egészségügyis családból érkezett, onnan kapta és hozta tovább a mintát, amely az emberek szeretetében és egészségük fenntartásában teljesedik ki! Audiológusként 1998 óta tevékenykedik

A képen ruházat, lábbelik, személy, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, lábbelik, személy, szöveg látható

Automatikusan generált leírás

Központban az immunrendszer erősítése
Ismertető előadása az immunrendszer erősítésének fontosságát hangsúlyozva épült fel, korosztályokra rendszerezve. A csecsemők immunitásától, egészséges táplálásuktól a felnőtté válás évein át az időskori életszakaszra vonatkozó táplálkozási tanácsokból, vitaminok bevitelének szükségességéről tanulhattunk figyelemfelkeltő előadása során.

A szünetben is fontos diskurzusok folytak, örömködve üdvözöltük egymást, mivel nagyon jó együtt lenni ennyi pozitív, céltudatos emberrel.

Egy boltba járunk
A rendezvény folytatásaként a Ludányi Teamet erősítő Simonné Kása Angéla szavaira figyeltünk: Egy boltba járunk címmel. Saját tapasztalatain keresztül mutatta be, mit is jelent, hogy cseréljünk boltot. ragyogóan szemléltette, hogy pénzt, energiát és időt is spórol az, aki ebbe a boltba jár. Nem mellesleg minőséget kap egyre kedvezőbb áron, a tovább ajánlásért pedig a cég még jutalékot is fizet. Hát nem fantasztikus?

A képen ruházat, fedett pályás, személy, fal látható

Automatikusan generált leírás

Innen van a pénz
Ezt követően Szabados Magdolna Arany Hálózatvezető energikus előadásában, a teljesség igényével bővebben kifejtette a hallgatóságnak, hogy honnan is van a pénz. Hallhattuk tőle, hogy a Biocom magyarországi partnercége, az Ökonet-Európa Kft. immár 28 éve fennálló magyar vállalkozás, és a hálózati értékesítés rendszere minden benne tevékenykedő számára tökéletes lehetőséget teremt arra, hogy önálló jövedelemforrást képezzen. Termékhasználattal és tovább ajánlással egyre magasabb karrier- és kedvezményszintet érhetünk el. A cég általi elismerések szintén széles skálán mozognak. Jutalmazza az üzlettársak munkáját anyagi juttatásokkal, utazásokkal, különféle elismerésekkel, például a Biocom logós autó egy hónapon át tartó használatával. Szóval, a legjobb helyen vagyunk, ahol anyagi és erkölcsi megbecsülést is kapunk!

A képen ruházat, lábbelik, fedett pályás, ruha látható

Automatikusan generált leírás

Szintet léptek
Az Életed Napja rendezvények szerves részét képezik az elismerések. A magasabb kedvezményszintre lépett csapattársakat elismerő oklevéllel jutalmazták szponzoraik:

  • 2. szintre lépett: Kiss Ernő,
  • 3. szintre lépett: Károlyfalvi-Ignácz Barbara és Károlyfalviné Hamza Andrea,
  • 4. szintre lépett: Váradi Gábor.

Gratulálunk nekik!

A képen ruházat, lábbelik, személy, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, lábbelik, személy, nő látható

Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, ruha látható

Automatikusan generált leírás

Tulipános kitűző, 4 új vendégért
Hagyománnyá vált már, hogy tulipán kitűzővel ismerik el azt az arra érdemes embert, aki a legtöbb új vendéggel érkezik a rendezvényre. Ezúttal Károlyfalviné Dócza Mónikának járt ez a különleges elismerés, aki 4 új vendéggel érkezett.

A képen ruházat, személy, ruha, lábbelik látható

Automatikusan generált leírás

A versenyek ereje
Ezt követően Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezető szemléletes ismertetőjében taglalta a hálózati kihívásokat, a versenyek húzó erejét a fejlődés érdekében. Mit nyerhetünk a verseny során? Próbára tesszük magunkat, hiszen önmagunkkal versenyzünk, ami által megismerhetjük a határainkat, hogy milyen dinamikával és fókusszal tudunk folyamatosan megfelelni a kihívás követelményeinek. Ezek a kihívások inspirálnak és előre mutatnak. Érdemes belevágni, végig vinni a kitűzött versenyeket, mert ezt a cég ezt pluszban jutalmazza.

A képen ruházat, személy, szöveg, lábbelik látható

Automatikusan generált leírás

20 év a vállalkozás útján
Záróakkordként egy izgalmas életutat hallgathattunk végig a hálózati munka jegyében – és azon túl is. Kedves meghívott vendégünk, Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető hozta el nekünk életképeit és üzenetét: „2004 szeptemberétől 2024 szeptemberéig, húsz év a vállalkozás útján!” címmel.

A képen szöveg, ruházat, ember, fedett pályás látható

Automatikusan generált leírás

Hozzáállás hat szóval
Ez egy remek ember hitvallása volt! Érthető és közvetlen módon átadott, húsz esztendőn át tartó tanulási folyamat mozaikjait rakta össze és helyezte elénk példátlan alázattal. Ha csak szavakban kellene értékelni ezt az időszakot, akkor hat szóban, mint alapkövekben határozná meg a fő és megszívlelendő hozzáállást:

  • hit,
  • kitartás,
  • lojalitás,
  • alázat,
  • tanulás és tanítás!

Köszönettel és nagy tapssal fogadtuk értékes szavait!

Meg tudod csinálni!
E csodás nap lezárásaként videó vetítésben kaptuk végszóként az egyik hálózatalapítónk, Kónya György ágvezetőnk néhány előre vivő gondolatát: „Építs rendszert, s pár év alatt szabad lehetsz! Meg tudod csinálni, megérdemled!” Ily módon, ezekkel az útravalókkal gazdagodva ért véget ez a tartalmas esemény. Köszönöm a lehetőséget, hogy a részese lehettem!

Ezeket olvastad már?