Kezdőoldal Ágak Fiatalokkal, új vezetőkkel, motiváló életutakkal volt teljes a Tóth-Wolford Live Team és a Baranyi-Pivarcsi Team közös Startja

Fiatalokkal, új vezetőkkel, motiváló életutakkal volt teljes a Tóth-Wolford Live Team és a Baranyi-Pivarcsi Team közös Startja

Most már hagyomány, hogy a Tóth-Wolford Live Team és a Baranyi-Pivarcsi Team együtt tartja Startképzését

A vecsési Stáció Hotelben tartotta májusi Startképzését a Tóth-Wolford Live Team és a Baranyi-Pivarcsi Team. A napsütés és a jó idő már megalapozta a hangulatot. Sok régi és új arc köszöntötte egymást reggel, cuppantak a puszik, özönlöttek az ölelések. A jókedv már reggel borítékolva volt. Tartalmas, elismerésekkel teli visszatekintőt kaptunk Csernákné Szoboszlai Szilvia hálózatvezető tollából, melyben az érzelmi rész mellett a tények is megjelennek. Például az üzenetek, hogy ki, mit lát(ott) a Biocomban. Szinte nincs is motiválóbb ezeknél a soroknál!

Legyőzte a félelmeit
A háziasszony, Heinrichné Oláh Edit Arany HV mosolygósan és energiával telve nyitotta meg a rendezvényt. Edit már teljesen legyőzte a szereplésekkor érzett bizonytalanságát. Hatalmas lépés a változás útján! Határozott, motivált, magabiztos konferanszié állt előttünk.

A háziasszony, Heinrichné Oláh Edit Arany HV

Ép testben…
Az első blokk előadója Petkes Boglárka hálózatvezető volt. Bogi 2020. májusától van a Biocom hálózatában. Beszélt a vitaminok fontosságáról a család életében. Saját példáján keresztül mondta el tapasztalatait az immunerősítés terén, a mai világban egyre fontosabb, hogy a gyerekek védve legyenek folyamatosan. Rohanó világunkban sok a tartósítószer, a színezőanyag, amiket megeszünk, amikkel mérgezzük magunkat, ezért fontos, hogy vitaminokkal ellensúlyozzuk ezt. Rátért a környezettudatos háztartás fontosságára, melyhez hatalmas előny, hogy a Biocom lehetőséget ad erre a területre is, hogy odafigyelhessünk. De mindez semmit sem ér, ha a tiszta ivóvízre nem figyelünk. A víztisztító már egy újabb lehetőség, amivel egészségesebben élhetünk. A víz lágysága miatt itatja magát, nincs benne gyógyszerszármazék, hormonok. Újdonság a Lourdes vízkészítő, hiszen antioxidánsokkal van tele, ami az öngyógyítást segíti elő. Bogi szavai nagyon tanulságosak voltak, amit mindannyian rá tudtunk illeszteni a saját életünkre is.

Petkes Boglárka HV

A siker titka
A nap vendégelőadója Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető volt, aki a következő szavakkal nyitotta előadását: „A siker titka csupán az elhatározásban rejlik: elhatározod, mit akarsz elérni, majd napról napra teszel is érte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni.” Szavai a siker körül forogtak. Ildinek a siker elismerést jelent, amit pénzzel nem lehet kifejezni. Sikerre való vágya van. Ha többet akar az élettől, akkor el kell gondolkodni olyan dolgokon, ami motivál. Véleménye szerint napi szintű ebben az üzletben az elismerés, mind fentről, mind lentről.

Mi hajt előre?
Fontos tudnunk, hogy mi hajt előre, mi motivál? Ezt gyorsan meg is válaszolta: minden és mindenki. A pénz, a kúrázó, a munkatársak sikere, hiszen abban részünk van. A felsővezetés pedig megkoronázza mindezt. Beszámolójában elmondta, hogy a véleménye szerint a kitartás az egyik legfontosabb. Ő maga 2018.08.28-tól Biocomos, saját magát győzte meg, hogy akarja ezt. Látta a lehetőséget a rendszerben. Nem bánta meg… Szavait az alábbi idézettel zárta, mellyel mindannyiunknak sokat adott: „Ha sikeres akarsz lenni: Érts ahhoz, amit csinálsz, Szeresd, amit csinálsz, És higgy abban, amit csinálsz, DE NAGYON!”

Búzás Ildikó Arany HV volt a vendégelőadó

Egy boltba járunk vásárolni
Garamvölgyi Viktória Ezüst HV-val is egy boltba járunk vásárolni, hiszen mindannyian ugyanabból a webshopból rendelünk. A 170 termék lefedi az életünket. Egészségmegőrzéstől kezdve az egészséges ivóvizen keresztül a haj-, test-, arc- és szépségápolás mellett a környezettudatos háztartásról is beszélt. Személyes példáit osztotta meg velünk, mellyel hitelt adott a termékeknek. Hatalmas lelkesedéssel adta elő! Sok értékes infót kaptunk tőle, olyan igazi, „Vikis” lendülettel, élmény volt hallgatni.

Garamvölgyi Viktória Ezüst HV lendületben

Terméktapasztalatok
Egyéni terméktapasztalatokat vezényelt le Berzéki Beáta 4. szintű munkatársunk, profikat megszégyenítő módon. Megosztotta saját tapasztalatait velünk, és azt is megtudtuk, hogy az üzleti része nagyon érdekelte őt, ezért is kezdte el a hálózatfejlesztést.

Berzéki Beáta 4-es szintű munkatárs

Munkatársaink gyermekeit hívta ki a színpadra, akik lelkesen meséltek az általuk használt termékekről.

  • Berecz Márk határozottan, nagy önbizalommal osztotta meg velünk regenoros tapasztalatát.
  • Majd Szabó Lottit hallhattuk, aki a hajápoló család hatásait osztotta meg velünk és elmondta, hogy a kollagént issza. Lotti már a képzések oszlopos tagja, az igazi utánpótlás!
  • Vaskó Bálint nagyfiúhoz mérten, komolyan adta el történetét, hogy mit mire használ: grape csepp, olajfa kapszula, colostrum, cpc, mirtill krém, kéz- és körömápolókrém mind-mind szerepelt a palettáján.

Terméktapasztalatok a gyerekek szájából

A gyerekek után a felnőttek terméktapasztalatai következtek, akik hasznos infókkal, tanácsokkal látták el a közönséget. Hallhattunk változókori tapasztalatot: Reg-Enor+DHEA, Corall Calcium, Krill olaj segítségével, megismerhettünk regenoros és 10 napos tisztításos történetet.

Munkatársak terméktapasztalatai

Lelkesen a pénzről, üzletről
Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető előadását élvezet volt hallgatni. Móni természetessége és humora magával ragadta a közönséget. Hát még akkor, amikor elkezdett az önálló jövedelemforrásról beszélni. Maga a pénz, az eszköz volt első témája, amelyet a Biocom megvalósít. Lelkesedéssel mutatta be a pénz útját, az üzletben rejlő lehetőségeket, a szinteket, a karrier utat. Megmutatta, hogy milyen fantasztikusan van kitalálva a rendszer. Bemutatta a dabasi központot és a vezetőséget is.

Szabó-Polgár Mónika EHV

Elismerések: te irányítod az életed!
Ezen a Startnapon is volt mit ünnepelnünk, hiszen elismertük a 4-es és 5-ös szintű munkatársakat, valamint a 6-os szintű minősülést Rónai Krisztina 5. szintű munkatársunk segítségével.

Dupla siker, szép teljesítmény, hogy Szabados Cintia hálózatvezetőnek egyszerre 2 munkatársa is ugyanazon szintre ért, akik nagyon lelkesek, ambiciózusak.

Deseő Cintia HV dupla öröme

De az ünnepeltek sora itt nem ért véget, hiszen a csapat újabb szintlépőkkel bővült. Vezetői szint elismeréseként sok-sok új HV-t avattunk, akik oklevéllel és egy szép virággal térhettek haza a hatalmas taps mellett.

6-os szintre minősültek

Jómagam köszönthettem Márta Éva HV munkatársamat, aki megkapta a cég kitűzőjét és az ajándék wellness utalványát is a három hónap HV szint megtartása díjául.

Márta Éva HV és szponzora, Csernákné Szoboszlai Szilvia HV

Kiegyensúlyozottság, anyagi biztonság, személyiségfejlődés

Munkatársaink saját tapasztalataikat osztották meg velünk a Biocomos üzleti útra való lépéséről. Út egy jobb, élhetőbb élet irányába!

  • Szászné Krausz Anikó hálózatvezetőnek nagy kattanás volt a Biocom. Egy másik dimenzió. Új ember lett. Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb. Garamvölgyi Viki Ezüst HV egyengeti útját, sokat tanul tőle, hallgat rá.
  • Császárné Dömötör Hajnalka hálózatvezető már főállású Biocomos, akinek már van HV munkatársa. Szabados Erika Arany HV szárnyai alatt kezdte üzletét építeni. Hajnitól megtudtuk, hogy mindig nehéz élete volt, de a Biocom megadta a lehetőséget, hogy anyagi biztonságot tudjon teremteni családja számára. Csodálatos ajándékot kapott, csodálatos embereket. Mindenkinek azt javasolta, hogy vágjon bele, hiszen nincs veszítenivaló.
  • Szabados Erika Arany Hálózatvezető 2019.09.02-án kezdte munkásságát a hálózatnál, ő a taníthatóság szobra szponzora szerint. Nagy hangsúlyt fektet az önképzésre, a személyiségfejlesztésre. Saját fuvarozási vállalkozásukat 16 év után hagyta abba, mert kereste 4 tényezőre a megoldást: Idő – egészség – pénz – boldogság egyben. Itt megtalálta. Itt van ideje, azt csinál, amit szeretne. Előadását a következő szavakkal zárta: „Tegyük a Biocomot a legfelső polcra és az álom megvalósul!”

Motiváló ágvezetői zárás
Háziasszonyunk, Edit Kónya György videójával zárta a Startnapot. Aki ezt a videót megértette, annak nincs is tovább miről beszélni és azonnal nekikezd az üzlete építésének… A fejlődés érdekében hasznos tartalommal megtöltött nap mindenkinek adott valamit. Egy új jövőképet kaptunk. Köszönjük! Minden alkalommal nagyon várjuk a következő Startnapot, így voltunk ezzel most is. Alig várjuk a következő időpontot!

 

Ezeket olvastad már?