Kezdőoldal Ágak Élmények, hasznos tudás és elismerések – ez várta a Baranyi Team tagjait az októberi Startképzésen a Tóth-Wolford-ágon

Élmények, hasznos tudás és elismerések – ez várta a Baranyi Team tagjait az októberi Startképzésen a Tóth-Wolford-ágon

Bertáné Szabó Zsuzsanna élete első Startképzésén vehetett részt a napokban – sokan vannak folyamatosan újak a Tóth-Wolford-ágon. Ez tehát önmagában nem hír, de hogy kezébe adták a tollat a Gyémánt Hálózatigazgatók által vezetett csapatban, mindenképpen a bizalom jele. Ráadásul így egy friss nézőpontból élhetjük újra a csapat októberi, a Baranyi Team által szervezett offline Starját, melyet október második szombatján tartották Vecsésen, helyet adva rengeteg elismerésnek is. S persze tanításnak, ahogy egy indítótréningen dukál. A tollat kicsit Koczur Melinda is „vezette”, aki pedig büszkén állhatott oda munkatársa mellé, Molnár Lívia ugyanis egyszerűen nem akar kiszállni a céges-matricás nyereményautóból… Zsuzsanna – aki egyébként Marczy Pandi Gabriella csapatának a tagjaként vett részt a rendezvényen – minderről híven beszámol, átszűrve pillanatnyi látásmódján a fontos gondolatokat. Köszönet érte!

Családias hangulatban
A Tóth-Wolford ágon belül, a Baranyi Team rendezésében tartották a Startot. Mondhatom, kellemesen megleptek a nap történései. Nemcsak élményekkel, de hasznos tudással gazdagodva térhettem haza. Megérkezésünkkor nagy szeretettel fogadtak minket, engem, annak ellenére, hogy ez volt az első találkozásunk. Teljesen családias hangulat uralkodott a teremben!

Arany HV-koordináció
Az eseményeket Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető koordinálta. Ő köszöntötte a vendégeket, Tóth-Wolford Erikát és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatókat, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, és a nap szakmai előadóját, Kis Éva holisztikus hajgyógyászt.

A Startképzés háziasszonya, Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető

Részletek a hajápoló családról
Kis Éva lebilincselő és szakmailag kifogásolhatatlan előadást tartott a Biocom hajápoló családjának minden egyes termékéről, azok használatáról, hatásáról. Mindenki bőszen jegyzetelt, velem egyetemben. Biztos vagyok benne, hogy a munkánkat hatékonyabbá fogja tenni az előadás alatt megszerzett tudás.

Kis Éva holisztikus hajgyógyász

Négy fontos téma a Biocom „család” munkatársaitól
A szakmai előadás után a Biocom család munkatársai adtak elő. Először Egyedné Jánosi Zsuzsanna hálózatvezető a Biocom Életmódprogramról tartott nagyon jó hangulatú előadást.  Számomra nagyon sok újdonságot hozott a beszámolója. Megragadott, ahogy azt mesélte, milyen jó érzés másokon segíteni. Elhatároztam, hogy én is erre az útra szeretnék lépni!

Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezető arról beszélt, „hol is lakik a pénz”. Új megvilágításba helyezte számomra a szponzoromtól már eddig is sokszor hallott tényeket.

Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezető

Szabados Cintia hálózatvezetőtől a szintlépésekről hallottunk érdekességeket, aki rámutatott arra, hogy akár egy kezdő Biocomos is, mint jómagam, milyen sikereket tud elérni, ha igazán szívből és jól dolgozik.

Mindezek után egy nagyon érdekes terméktapasztalatos blokk következett, Ábelné Wagner Andrea irányításával. Sok pozitív észleletet hallottunk a megszólítottaktól. Azok, akik először vehettek részt egy ilyen Startképzésen, biztosan megerősödtek a hitben, hogy jó helyen vannak itt. Hallhatuk több ember szájából, hogy mennyi problémától sikerült megszabadulniuk. Akár fiatal vagy idősebb korosztályt érint a gond, a kulcs a kezünkben van, mint ahogy Tóth Lali is igazolta ezt, édesapjának történetével.

A terméktapasztalatos blokk levezetője, Ábelné Wagner Andrea és Tóth Lali

Bármit megtehetünk, csak akarni kell!
Kedvenc részem természetesen két nagyszerű hölgy lenyűgöző előadása volt. Először Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető, majd saját szponzorom, Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető mesélték el, honnan indultak Biocomos útjukra. Inspiráló történetek voltak, amelyből megtudhattuk, menyire tisztelik és szeretik a munkájukat. Igazi meggyőződésük, hogy bármit meg lehet tennünk, csak akarni kell. Sokszor kell a baráti támogatás, adott esetben a szemet felnyitó beszélgetések, a közösen megélt önfeledt szórakozás, hogy merjük elfogadni az előttünk álló lehetőségeket, melyet tálcán kínálnak számunkra, így terelte a helyes irányba Editet barátnője és szponzora, Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető. Erő és elszántság jellemezte Marczy Pandi Gabriella reményt sugárzó és szívet melengető mondatait, amelyek minden jelenlévőre inspirálóan hatottak. Most már én is biztosan tudom, ez az, amit szeretnék!

Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető

Díjak és elismerések
A felismerést – jó helyen vagyok és ezt az utat kívánom én is járni – még inkább megerősítette bennem a kiváló munkáért járó elismerések átadása. Ezen a napon vehette át a Széplaki Szabolcsné Edina a hálózatvezetői szint elérésénék köszönthetően az oklevelét. Edina – igaz nem azonnal –, de felismerte és megragadta a lehetőséget, amelyet szponzora, Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető kínált neki. Mert elindulni a fejlődés útján, és milyen jól tette, hiszen immáron főállású Biocomossá vált és kikerült a mókuskerékből. A képzésen résztvevő három munkatársával együtt élték meg az elismerés pillanatát.

Széplaki Szabolcsné Edina és vezetője, Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető

Kitűzőt kapni és adni is öröm
A 7-es szintet megtartó munkatársak megkapták – a harmadik hálózatvezetői hónap szintvédése után – Biocomos kitűzőjüket, melyet igazi kiváltság viselni, és azt hiszem, átadni is. Melegséggel töltött el a felismerés, hogy mindenki őszintén örül mások sikereinek is. Ekkor értettem meg igazán, hogy ez itt tényleg egy nagy család.

Molnár Lívia és Koczur Melinda hálózatveztők

Balogh Mónika, Szabó Kató és Marczy Pandi Gabriella

Egyedné Jánosi Zsuzsanna és szponzora, Heinrichné Oláh Edit

Csernákné Szoboszlai Szilvia szponzorával, Dömölki Zsoltné Ezüst Hálózatvezetővel

Deseő Zita lányával és egyben szponzorával, Szabados Cintiával

Császárné Dömötör Hajnalka és vezetője, Szabados Erika Ezüst Hálózatvezető

Máté Noémi és Csernákné Szoboszlai Szilvia hálózatvezetők

Harmadszor is beülhet a cégesbe
Mindenkit, engem is meglepetésként ért a hír, hogy immár negyedik alkalommal lett csapatunk, a Marczy Team egyik tagjáé a Biocomos szuper járgány! Harmadik alkalommal nyerte azt el Molnár Lívia hálózatvezető. Ez arra ösztönöz mindenkit, hogy még jobban és még keményebben tegyen a céljai eléréséért, hisz azokat meg lehet valósítani, Csapatunk rá a legjobb bizonyíték.

A hónap legjobb hálózatépítője Molnár Lívia lett, akinek szponzora Koczur Melinda

Napzáró gyémánt gondolatok
A nap utolsó előadójaként Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető tisztelt meg bennünket.  Őszintén mesélt kezdeti nehézségeiről, kudarcairól. Nagyon sok tanácsot is adott, hogyan lett ő maga egyre jobb és sikeresebb. Nem titkolta stratégiáját sem, tanítani akart és tanított is minden jelenlévőt. Kitartása, a teljes mértékű odaadása, a jobb emberré válása tekintetében igazi példaképként tekinthetünk rá. Mondanivalója számomra leginkább megkapó része az egyéni szabadságról szólt. Akár az ő példája alapján is elérhetjük azt a szabadságot, ami szerintem a legfontosabb, amit kaphatunk. Mindannyian szeretnénk úgy élni és alakítani az életünket, ahogyan azt tényleg mi akarjuk, és ebben Biocomos életünk fog bennünket segíteni. Tudom, hogy nem ez volt az utolsó képzés, amelyen részt vettem. Mindenkinek kívánom, hogy minél több ilyen Startképzésen vegyen részt, mert megéri!

Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető

Baranyi Virág, Csordás Anikó és Heinrichné Oláh Edit

Csordás Anikó a Gyémánt Hálózatigazgató párossal

Ezeket olvastad már?