Cukros üdítők helyett MSM C „limonádét”!

897
Régóta éreztük, sejtettük, vélelmeztük, hogy a cukros üdítők (városias szóhasználattal: „lónyálak”) nem biztos, hogy feltétlenül egészségesek, sőt! Mától „papírunk” is van róla: az origo.hu cikke szerint ugyanis elkészült az első részletes, átfogó tanulmány a témakörben.

Döbbenetes adatok
Sokkoló lehet az eredmény még azoknak is, akik jó ideje levonják a következtetéseket az összetevőkből, s figyelmeztetnek a potenciális veszélyekre. Idézzük: „A tanulmány szerzői megállapították, hogy 133 ezer, ezen italok fogyasztásával kapcsolatos haláleset cukorbetegség, 45 ezer szív- és keringési megbetegedés, 6450 pedig rák következménye volt.” Egy amerikai táplálkozástudományi kar dékánja egyenesen azt mondja, hogy elsődleges fontosságú lenne ezek fogyasztásának mielőbbi megszüntetése!

Biocom megoldások: fincsi és egészséges
Mielőtt közölnénk a teljes írást, máris mondjuk a megoldást azoknak, akik nem elégszenek meg szimplán az egyébként önmagában is nagyon finom, valóban frissítő tisztított vízzel, melynek előállításához rendelkezésre áll a Biocom palettán a Water Filter RO 102-A vízszűrő berendezés. Ha már ízesítenünk „kell”, tegyük azt MSM C-vitamin italporral, amely nem csak kellemes élmény, de ráadásul fontos étrend-kiegészítő! A gyártó háttérmagyarázatát is érdemes elolvasni hozzá. S ha fokozni akarjuk az élvezetet és a hatást, ott van a szintén magyar gyártmányú Flavonoid Komplex, amely az előállító szerint valóban „színes egyéniség”. Jó egészséget kívánunk hozzá – és erős idegzetet az alábbi, kiindulópontként szolgáló írás megismeréséhez…

Ezeket olvastad már?