Botanifique arcápoló szövetmaszkok limitált kiadásban

Óriási sikert aratott a Botanifique arannyal ékesített prémium arcterápiája, a limitált széria utolsó darabjai is elfogytak hetek alatt. Itt az újabb különleges kollekció, még év vége előtt: hat darab prémium arcmaszk egy dobozban, a méregtelenítés, a hidratálás és a regenerálás, táplálás jegyében. Az eredeti nevén Masquerade Collection Facial Sheet Masks minden bőrtípusra alkalmazható heti rendszerességgel, a reggeli vagy az esti arcápolási rutin részeként! Már kapható a webshop.okonet.hu oldalon. Azaz: még kapható…

Miért is fontos a „maszkolás”?
– Mindent mélyre próbálunk bevinni, és sokszor elfeledkezünk a felszínről, pedig az is fontos – hívja fel a figyelmet a téma szakértője, a Botanifique készítmények avatott használója, Hirmann Anita mesterkozmetikus. – A szövetmaszkok legnagyobb előnye, hogy a „fedélzeti védőpajzsunkat” igyekeznek megerősíteni, több szempontból. Ne felejtsük, hogy bőrünket egyfolytában bombázzák káros környezeti tényezők a portól, piszoktól a sugárzásokig, a téli időszakban pedig még nagyobb szükség van a védelemre. A bőr felső rétegét is segíteni kell: méregteleníteni, hidratálni és táplálni, feltölteni fontos tápanyagokkal, azaz visszaállítani a védőréteg hatékonyságát. Ezek a maszkok erre tökéletesek, a rohanás közepette is segítenek. A Gold Era aranyszettje a minőségi időt kívánta meg magunktól, a szintén Botanifique fátyolmaszkok pedig rögtön támogatnak a bőrfelszín egyensúlyának visszaállításában, ami kiemelten fontos.

Ebben is van arany
Egy „hírmondó” azért maradt a gyorsan gazdákra talált prémium arcterápiákból, mégpedig a Gold Era szett 24 karátos arannyal teljes maszkja. De ez itt az „időrendi sorrendben” a készlet harmadik, a regenerálást, táplálást végző darabja, amit megelőz a méregtelenítés, majd a hidratálás. Nézzük sorjában, a szokott módon a kozmetikus mester segítségével.

3×2 db szövetmaszk
A fekete álarccal jelölt Detox Magnet Facial Sheet Mask például orvosi szénnel és Holt-tengeri ásványokkal méregtelenít. A fehér színűvel ábrázolt Moisturizing Facial Sheet Mask a hidratáló, frissítő fátyolmaszkot takarja, egyebek mellett római kamillával, hialuronsavval, zöld algával kiegészítve. Míg a Gold Era 24 K Facial Sheet Mask – természetesen aranyszínű jelöléssel – a már jól ismert Gold Era család regeneráló maszkja, ahol a 24 karátos arany kiegészül édes mandulával, valamint a B5- és E-vitaminnal is.

Könnyű használni – bárkinek
Minden bőrtípusra alkalmazhatóak, de érdemes figyelembe venni az egyéni érzékenységet. Ráadásul egyszerű, így könnyű a reggeli, vagy az esti arcápolási rutin részévé tenni, heti rendszerességgel. Mondani sem kell, hogy a maszkot tiszta, száraz bőrre helyezzük fel. A csinos csomag kinyitása után vegyük ki a maszkot, és hajtsuk szét teljes formájára, majd helyezzük az arcunkra, a maszk kivágásait az arcvonásainkhoz igazítva (a szem-, orr- és szájkörnyék területét a maszk szabadon hagyja). Hagyjuk a bőrünkön 7-20 perces hatóidővel (bőrérzékenységtől, bőrtípustól függően). A hatóidő elteltével pedig finoman húzzuk le a maszkot, majd simogassuk, masszírozzuk be a maradványait, végül öblítsük át a bőrünk.

Előtte és utána: van Biocom javaslat
A kozmetikus mester arra is felhívta a figyelmet, hogy a fátyolmaszkok a folyamat közepét, csúcspontját jelentik, de érdemes előtte felkészíteni a bőrt, utána pedig egy extra krémmel kényeztetni. A Botanifique kínálatából ez a habzó arctisztítót jelenti, amit Re-Fresh Foaming Facial Cleanser néven találunk a webshopban, s amely lemos minden szennyeződést, és teret ad a lágy, tisztított bőrnek. Hidratáló jojoba, hűsítő aloe vera és élénkítő zöldtealevél kivonatának keverékével készült. Ez az alkotóelemekben gazdag tisztító készítmény nyugtat és hidratál, továbbá eltünteti a szennyeződéseket a friss, tiszta és gyönyörűen ragyogó megjelenésért. A „maszkolás” után pedig kitűnő ötlet a Gold Era 24 K Moisturizing Cream használata. A fényűző Gold Era 24 K hidratáló krém intenzíven hidratálja a bőrt, elősegítve a ragyogó, kortalan megjelenést. A hialuronsavval és levendula-, eukaliptusz-, valamint olajfalevél-kivonat tartalmú gyógynövényi infúzióval dúsított, gazdag formula háromszoros hatást nyújt azáltal, hogy egyszerre hidratálja, nyugtatja és frissíti a bőrt.

Ez is jár Neked!
A különbségek mellett van egy jelentős hasonlóság a Gold Era szett és a most érkezett szövetmaszkok között (azon túl, hogy mindkét készlet a Botanifiue, tehát a „füvészkert csodáinak” palettájáról érkezik): prémium kategóriáról van szó, ami a Biocom tagok számára a hétköznapokban is elérhető. Sőt, egyenesen jár nekünk! A téli időszakban a bőrünkre (magunkra…) figyelés egyik fontos jele lehet, ha megkeressük a webshop.okonet.hu oldalon. Jó egészséget kívánunk hozzá!

A Masquerade Collection Facial Sheet Masks tartalma részletesen, hatóanyagokkal:

Detox Magnet szövetmaszk aktív szénnel és E-vitaminnal – 2 adag
Méregtelenítő maszk, mely mélytisztító hatást biztosít azáltal, hogy kiszívja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút, zsíranyagokat és méreganyagokat, amelyek eltömítik a pórusokat, így teszi a bőrt frissé és relaxált állapotúvá. Holt-tengeri iszappal és ásványi anyagokkal, hialuronsavval, E-vitaminnal, aloe vera- és mentaolajával tiszta és friss érzetet ad, miközben hatékony antioxidánsokkal látja el a bőrt, melyek segítenek megelőzni az öregedési folyamatokat és rugalmasabbá teszik.

Hidratáló szövetmaszk hialuronsavval és olívaolajjal – 2 adag
Speciális készítmény, amelyet arra terveztek, hogy segítsen helyreállítani a rugalmasságot és hidratálja a száraz, vízhiányos bőrt, miközben segíti nedvességtartalmának pótlását. Hialuronsavval átitatva, Holt-tengeri iszappal és ásványi anyagokkal, olíva- és mandulaolajjal, B5- és E-vitaminnal gazdagon erősíti a bőrt. A római kamilla és aloe vera nyugtató, antibakteriális tulajdonságaik miatt is kedvelt összetevő, valamint a Dunaliella Salina – egysejtű zöld mikroalga –, amelyről ismert, hogy „csodákat tesz” a bőrrel, lassítja az öregedést. Javítja és fokozza a kollagéntermelést, valamint segít a bőr rugalmasságának visszaállításában.

Gold Era 24k szövetmaszk 24 karátos arannyal és mandulaolajjal – 2 adag
Ez a három az egyben hidratáló maszk csillogást ad, mély hidratálást biztosít, élénkíti és revitalizálja a bőrt, visszaadva a napsütötte ragyogás élményét. A 24 karátos arany kollagénstimuláló hatása mellett olyan összetevőkkel gazdagított, mint Holt-tengeri ásványi anyagok, aloe vera, római kamilla, hialuronsav, B5- és E-vitaminok, valamint Dunaliella Salina – egysejtű zöld mikroalga –, mely energiaaktiváló tulajdonságairól ismert a fáradtság ellen. A stresszmentes bőrért!

Ezeket olvastad már?