TOP 10 2015-ben

10
Kivételesen nem a TOP-hálózatvezetőkről lesz szó, róluk bőségesen lehet olvasni az évzáró rendezvények kapcsán készült beszámolókban, hanem a csúcstermékekről. Azokról, melyek a hálózat tagjainak sorozatos döntései (értsd: vásárlásai) által kerültek a tavalyi élmezőnybe.

A termék is fontos
Kovács Zoltán hálózatalapító az ágak évzáró rendezvényein az elismerések és 2015 eredményeinek bemutatása mellett egy érdekes grafikonnal is készült. Ez azoknak a készítményeknek a statisztikáit mutatja be, melyek az összes eladott termék pontértéke (és nem darabszáma) alapján kerültek a vásárlási listák élére. Ne feledjük: a termékek jelentik a hálózat alapját! (A ragyogó marketing terv, a biztos céges háttér és a tudatos, elkötelezett hálózatépítők mellett…)

Több, mint kétharmados kedvelési ráta
Érdemes böngészni a listát, s nem csak a játék kedvéért. Bizonyára ráismerhetünk bennük saját kedvenceikre, mégpedig azért, mert a teljes forgalom 70%-át ez a 13 termék adja… (A TOP 10 kiegészítését ugyanis darabszám alapján még érdemes megtenni három termékkel, amit a lista végén találni.)

Jöjjenek tehát a tavalyi kedvenceink, tehát a 2015-ös TOP10:
1. Reg-Enor.Vélhetően senkinek sem okoz meglepetést, hiszen 2015 az egyébként tíz éve létező Reg-Enor éve volt, Lőrincz János, a Biocom legnagyobb ágának vezetője szerint is. A most már saját honlappal, a regenor.hu-val is rendelkező, Szabó Sigfrid által feltalált készítmény meghatározó szerepet játszott a hálózat tavalyi látványos fejlődésében. S ez sokak szerint még csak a kezdet!
2. Grapefriut-mag kivonat.A hálózat egyik első, azóta folyamatosan vezető pozícióban lévő terméke, mely két kiszerelésben is (30ml, 100ml) kapható. Nincs olyan Biocomos, aki ne hallott volna róla, ne használta volna, s talán ne ajánlotta volna jó tapasztalatai alapján a „nagy vírusölőt”, melynek komoly hálózatok köszönhetik az alapozást…
3. Immun Supreme.Vagy, azok kedvéért, akik kezdőként olvasnak a Biocom termékekről: a hálózat közkedvelt algakészítménye (szintén két kiszerelésben: porban és kapszulában). Az alga sikere azért is külön kiemelendő, mert viszonylag friss a palettán: csupán néhány éve ismerjük és használjuk ebben a formájában (korábban a még most is kapható Spirulina jelentette az „előzményt”). A rendkívüli készítményben még óriási tartalékok vannak, bizton állíthatjuk!
4. Folyékony szappan. Túlzás nélkül mondhatjuk: a hálózat egyik régi, nagy kedvence. A félliteres kiszerelés kis pontértéke mellett (bár a nagyobb, ötliteres „megtolja” a statisztikát) is az élmezőnyben tud lenni, ami széles körű elfogadottságát jelzi. Nem meglepő, hiszen a kézmosáson túl a kreatív fogyasztók még „ezerféle” dologra használják és kitartóan esküsznek rá…
5. C-vitamin.Amelyből kétféle verzió is beszerezhető: a hallatlanul népszerű, tömegeknek az üdítőitalok alapját jelentő MSM C-Vitamin Italpor, illetve a C-1000-es, mely szintén jelentős számban fogy. Büszkék is lehetünk mindkét magyar termékre!
6. Olajfalevél-kivonat. Ennél a terméknél legalább annyira szükségtelen a kommentár, mint a Grépfrútmag-kivonat esetében. Ez is „ősi” termék, melynek népszersége töretlen. Különösen figyelemre méltó helyezése úgy, hogy tudjuk, nem a mindennapok, hanem inkább kúrák része, s jellemzően akkor nyúlunk hozzá, ha halaszthatatlan a megelőzés, immunerősítés, vagy, ha már az egészség helyreállítása van napirenden.
7. Q-Vital. Régóta azzal büszkélkedik a hálózat, hogy a kiemelkedően fontos Coenzime Q10 terén széles a kínálata. Ennek a zászlóshajója a Q-Vital, mely 100 mg-ot tartalmaz ebből a csodás alkotóelemből – az országban az elsők között voltunk, aki felismertük a nagyobb dózisok jelentőségét! Esszük is rendesen, szívünk védelméért, testünk energetizálásáért, ezért lehet a TOP 10-ben. (Bár emellett még több kiszerelésben is kapható…)
8. Korall Kalcium. Állandóan jelen van a slágertermékek között. S bár Ferenczy László hálózatigazgató-természetgyógyász a „rendszeres-rendszertelen” szedést javasolja általában az étrend-kiegészítőknél, a kalcium jöhet szerinte is szinte folyamatosan, annyira fontos a szervezet számára. Nem meglepő, hogy ebből is bőséges a kínálat nálunk, lehet igény szerint választani.
9. Krill olaj. Ez sem túl régi termék, ám a megfelelő felépítés és tálalások hatására hamar kedvenccé vált. A kínálatban persze még ott van a szintén kiváló Super Omega-3 is, de már „lekörözte”.
10. Víztisztítók. E téren is régóta „jók vagyunk”, korán felismertük az ügy fontosságát, ám még mindig sokmilliónyi háztartás van Magyarországon (és a környező országokban), ahol sima csapvizet isznak vagy ásványvizeket fogyasztanak, azok minden lehetséges hátrányával. Szóval, e téren is van még bőven piac…

TOP PLUSZ:
S álljon itt még három termék neve azért, mert ha nem a pontérték, hanem a darabszám lett volna a mérvadó, ezek is ott vannak a tízben, de így is szorosan követik a legnépszerűbbeket:

  • Fogkrém,
  • Mirtill krém,
  • Mosogatószer.

Ugye, érthetően kerültek ezek is a bővebb listára…? S ha belegondolunk, a profi ajánlások hatására csak egyszer kell megmutatni valakinek a különleges fogkrémünket, a valóban egyedülálló, és számos sérülésre és egyéb dologra sokak által már sikeresen használt Mirtillt, vagy a jól működő Mosogatószert, s onnantól éveken át a háztartása része lesz. Nekünk pedig a vágyott passzív jövedelem alapja!

S ha valakinek a fentebbiekről konkrétabb leíráíokat szeretne, ezzel együtt szívesen meg is rendelné, kattintson a Biocom webshopjára:
Ha pedig még több háttérinformációra van igénye, lapozza bátran a télre frissen megjelent Ferenczy László-féle Egészségkönyvet!

Jó egészséget, sikereket 2016-ra is!

Ezeket olvastad már?