Sokan fogadták el a Nyári Kihívást, megmozgatta a hálózatot az új feltételekkel kiírt verseny

Ha nyár, akkor verseny a Biocomban, pontosabban új nevén, mely sokkal jobban kifejezi a folyamat lényegét: kihívás. Valóban az volt, mint arról többen a győztesek közül beszámoltak. Kinek a saját tükrébe kellett belenéznie, másnak a csapatát kellett erősítenie, volt, aki a vevőgondozásra érzett rá, többen rendezvényeket szerveztek és keverték az offline és online módszereket – mindegyik bőségesen kamatozik majd az őszi időszakban. Amiben szinte megegyezik a feltételeket sikeresen teljesítők pár soros önvallomása, hogy jót tett nekik és (részben új) csoportjuknak ez a három hónapnyi fókuszált munka, amiért egyaránt hálásak a cégnek, tehát a kiírónak, a szponzoroknak, az aktív munkatársaknak, vásárlóknak – sokan a párjuknak is. Mi pedig nekik, akik beleálltak, és többen közülük megfogadták, az őszi verzió lehetőségével is élnek, tehát folytatják. Ami még feltűnő lehet a győztesek beküldött soraiból, hogy szinte mértani pontossággal oszlik meg a nyertesek bázisa három partnerország: Magyarország, Románia és Szlovákia között. Ez is bizonyítja: a Biocomban nincsenek határok! A Győztesek Napjáról, mely az egyik jutalma volt a negyedéves folyamatot végigcsinálóknak, természetesen sok képpel beszámolunk majd.

Lenka Bajnoková: Élvezem és szeretem csinálni, megismételtem a tavalyi sikert
Pozsonyból (Szlovákiából) származom, pár éve az Ekecs nevű községben élek férjemmel, Péterrel és két gyönyörű lányommal. Azért csatlakoztam a kihíváshoz, mert be akartam bizonyítani magamnak, hogy idén is képes vagyok rá, akárcsak tavaly. Főleg online, otthonról dolgozom, ezáltal lányaimmal könnyebben tudok foglalkozni, programot készíteni számukra. Ugyanakkor az emberekkel is többet tudok foglalkozni, akár üzenetben, akár telefonon. A kihívás alatt pontosan azt tettem, mint általában. Vezetem a csoportomat, kommunikálok az emberekkel, segítek nekik regisztrálni és termékeket rendelni, tanácsokat adok nekik, de talán kicsit intenzívebben. A kihívás teljesítését nagyszerű kollégáimnak is köszönhetem, névszerint Vlaďka Beľakovának, Katka Daňovának, Aďka Darmovzalova Šimovának és Katka Majcherovának. Óriási köszönettel tartozom nekik. Végül, de nem utolsósorban, mindenért hálás vagyok fantasztikus vezetőmnek, Czékus Monikának a támogatásáért, tanácsaiért és mindenért, amit értem tesz. Hogy mit tervezek ezután? Folytatni, amit csinálok, mert élvezem és szeretem csinálni. Úgy gondolom, mint legtöbbünknek, nekem is sok célom van, legyen az kicsi vagy nagy, rövid vagy hosszú távú, amit el szeretnék érni. Az álmokat és a célokat meg kell valósítani! Mert akinek nincsenek álmai és céljai, annak nincs értelme az életének.

A képen balról: Vladimíra Beľaková, Lenka Bajnoková, Katarína Ďanová és Czékus Mónika

Bakos István: Eddig nem hittünk benne, de most elindultunk és sikerült!
A feleségemmel, Henriettel ketten építjük a hálózatot Szirmabesenyőben, ott élünk két felnőtt gyermekünkkel. 5 éve éljük a Biocomos életünket. Eddigi célunk csupán annyi volt, hogy a vitaminoknak, amiket szedünk visszatérjen az ára a pénztárcánkba. Így a környezetünkben ajánlottuk a lehetőségeket, hiszen mi is a Reg-Enor miatt csatlakoztunk. Sokan látták a sikereinket, ezért érdeklődtek és így épült a mi kis csapatunk. A mai napig hálásan köszönjük szponzorunknak, Mészáros István hálózatvezetőnknek, hogy elhívott az első Startképzésre, és a felső vezetőinknek, Sinka Tímeának és Gyulának a sok-sok türelmet, tanácsot és a tanítást, amit 5 év alatt kaptunk. Eddig soha nem éreztünk késztetést egy versenyben való részvételre. Eddig úgy gondoltuk, az nekünk nem sikerülhet, de a mostani, Nyári Kihívás elolvasása után a feleségem nagyon lelkes lett és közölte, hogy elindul – készüljek, több víztisztító beszerelés vár rám! Így is lett. Tudatosabb szervezés következtében elhívtuk egy régi kedves csapattársunkat egy előadásra, aki az ott hallottak alapján Poráczkiné Erika úgy gondolta, neki nagyon sok olyan ismerőse van, akinek szüksége van a Biocomra. Így vele együtt több állapotfelmérést szerveztünk HV szponzorunkkal, Mészáros Istvánnal, szépségpartit Sinka Tímeával és Gyulával, és online is nagyobb odafigyeléssel több Reg-Enor kúrázó érkezett a csapatunkba. Mindennek a következménye, hogy elértük ezt az eredményt! További terveink: elérni a THV szintet, azaz folytatni a versenyt, kihívást ősszel is!

Borók Brigitta: A versennyel vezetők lettünk és egy hónapra elhozhattuk a legjobbaknak járó Mercédeszt is
Gyöngyösön élünk a párommal, Dobray Zsolttal, akivel közösen értük el a célunkat. A szponzorom Szabados Magdolna Arany Hálózatvezető, aki mindenben támogatott bennünket a verseny során, és minden tanítást átadott ahhoz, hogy a célunkat elérjük. A versenyt személyes találkozók által és a Facebook segítségével valósítottuk meg. Azért indultunk el a „Biocom Nyári Kihívás 2024” versenyben, mert a szponzorom elmagyarázta, milyen nagy lehetőség is rejlik benne. Fantasztikus élmények értek minket, hiszen a Biocomos Mercedest 1 hónapra mi hozhattuk el, amivel körbejártuk a világot és nagyon élveztük minden percét. És ami a legfontosabb, hálózatvezetőkké válhattunk! További terveink közé tartozik, hogy amit mi már tudunk, nagyon szeretnénk átadni másoknak, hogy ők is érezhessék ezt a felemelő érzést, amiben mi most részesültünk. Nagyon hálásak vagyunk a szponzorunknak, felső vezetőinknek, a cég tulajdonosainak, hogy létrehozták ezt a versenyt és a képzéseket, ahol nagyon hasznos információkat sajátíthattunk el.

A fotón a szponzorral, valamint az ágvezető Kónya Györggyel a Merci átvételekor

Brezovszky Zoltán: Kimozdított a komfortzónámból, pörgésben tartott
Máramaros megyében, Felsőbányán lakom. A versenyen azért indultam, mert kihívásnak tűnt számomra és szükségem volt arra a plusz motivációra, amit egy ilyen időszak adhat. A párommal, Danco Isabellával minden hónap elején megterveztük, hogy s mint dolgozunk. Több alkalommal tartottunk Egészség Estet, Szépség Estet, Koktélpartit, háziinfókat. Az online térben is dolgoztunk, és több ötletet kipróbáltunk. A már meglévő vásárlókkal is még több időt töltöttem, gyakran visszakerestem őket, mindezek által sikerült a versenyt teljesíteni. Sok ember megismerte általam a Biocom rendszert, ezáltal kezdett sikerélményem lenni. Szépen kialakult egy jól működő csapat, többen szintet is léptek.  Nagyon sokat segített a verseny, főleg abban, hogy kimozdított a komfortzónámból, motivált és pörgésben, fókuszban tartott, ezáltal nagyon sok embernek tudtam segíteni. További tervem a fejlődés, és hogy a verseny második szakaszát is teljesítsem. Úgy gondolom, ez a kihívás megtanít minket arra, hogy ebben a vállalkozásban a céljaink eléréséhez tenni kell, és ha megcsináltad, ne állj le! Vidd tovább, tanítsd tovább és az eredmény nem marad el!

Carol Prian: A feleségemmel együttműködve értük el a közös sikert
Erdélyből, Szilágy megye egyik falujában, Nagyfaluban dolgozunk feleségemmel, Czövek Mónikával, akivel közösen csináltuk a Nyári Kihívást! A kihívásnak és feleségemnek köszönhetően immár teljes jogú hálózatvezetőként állhatok színpadra, ami nagy örömmel tölt el. Kemény 3 hónap volt, igazi kihívás, hiszen 3100 pontról indultunk. Bár én többnyire a háttérből figyeltem és támogattam feleségemet, tudom, mekkora munka van benne. A 3 hónap alatt Mónika több mint 450 új emberrel beszélt a Biocomról, erről pontos statisztikát vezet. Igen eredményes beszélgetéseknek bizonyultak, ugyanis a kihívás hónapjai alatt közel 60 új belépőnk lett, melyek közül sokan törzsvásárlókká váltak, mindhárom hónapban rendeltek. Leginkább online dolgoztunk, főleg román vonalon és élőben is találkoztunk, akikkel csak lehet. Szponzorával, Kovács Andreával az elmúlt 3 hónap alatt még mélyebb és szorosabb lett a kapcsolatuk, napi szinten többször is egyeztettek, beszélgettek, terveztek és szerveztek. Ő írja Mónikáról: „Az a kedvesség, figyelem, empátia, alázat, ahogy ő az emberekhez viszonyul, az őszinte segíteni akarás, a tisztelet és szeretet, ahogyan ő dolgozik, mindannyiunk számára követhető példa lehet, ezáltal tűnik most ki a tömegből. Méltó elismerése ez a mai nap az összes befektetett munkának, energiának, a teljes Hermann-ág büszkén ünnepel most Mónikával és Karcsival!” További terveink között szerepel végigcsinálni a Nyári Kihívás második szakaszát is, és minél több személyes találkozót szervezni, jobban megismerni a csapatban lévő embereket, és egyre több emberrel megismertetni a Biocom adta lehetőségeket!

A fotón Prian Károly és felesége, Czövek Mónika, valamint szponzoraik, Kovács Andrea és Kovács Levente

Csik Mária: A 3. hónap volt a legnehezebb, de sikerült!
A Téli Verseny megadta a kellő lendületet és önbizalmat, hogy elinduljak a Nyári Kihíváson. Az első két hónap mondhatni zökkenőmentesen ment, de a harmadik hónap nagyon nem volt egyszerű. A struktúrát teljesen szétszedtem és kielemeztem, majd a segítő csapatom és a szponzoraim, valamint a családom támogatásával szinte 20 nap alatt lett meg az utolsó hónap, aminek az eredményét végül plusz 1000 ponttal sikerült megfejelni. Nem kérdés, hogy a következő évben is indulni fogok – talán nem is egyedül –, ha lesz rá lehetőségünk.

Köszönöm!

Csik Mária szeretett szponzoraival, az Ujvári házaspárral

Dohorák Edit: A szponzoraim és csapatom is hitt bennem
52 éves szlovákiai Ezüst Hálózatvezető vagyok. 9 éve vagyok a Biocom rendszerében. 8 éve építem a hálózatom, mint munkatárs. Csodálatos csapatom van, értékes emberekkel! Ez volt az első komolyabb versenyem, amelyben részt vettem. Kihívás volt, mind a nyárral, mind magammal szemben. Az első hónap könnyedén kialakult, míg a másodikban már tudatos lépéseket kellett tennem. A régi vásárlóim „újraélesztése” és a róluk való gondoskodás volt a fő munkamódszerem. A szponzorommal minden hónapot megterveztünk. A harmadik hónap kemény kihívásnak bizonyult, de a végére bebizonyosodott, hogy a vevőgondoskodás meghozta a gyümölcsét. Ezúton köszönöm szponzoraimnak és a csapatomnak, hogy hittek bennem!

Feketéné Radó Barbara: Motivál a Biocom hatékonysága
Dietetikusi diplomámat 2016-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen. Ahogy az oktatásban is, a saját szakmai gyakorlatomban is kevés hangsúly került az étrend-kiegészítőkre. Idővel a tapasztalataim és a folyamatos tudományos tájékozódás ösztönöztek, hogy nyissak a természetes gyógymódok felé. 2019-ben szereztem Egészségügyi tanári mesterdiplomámat, az edukációs képességeim fejlesztése érdekében. Az igazi átszellemülésemet akkor értem el, amikor saját egészségügyi problémámra alkalmaztam célzott étrend-kiegészítő terápiát, a Ferenczy László által írt Egészségkönyv és a tudományos kutatások felhasználásával, valamint szponzorom, Gruicsné Sümegi Éva segítségével. A kezelés hatékonysága motivációt adott, hogy ügyfeleim számára étrend-kiegészítő tanácsadást is biztosítsak. Célom, hogy minél több időt tudjak áldozni ennek fejlesztésére, majd hálózatom kiépítésére.

Ferencz Levente: Megtetszett a társaság és a lehetőség is
Erdélyben élek, márciusban csatlakoztam a rendszerhez, megtetszett a társaság és kedvező üzleti lehetőségnek bizonyult számomra. Ahogy elkezdtem rendezvényeken részt venni, nagyon sok embert megismertem és elkezdetem én is építeni a csapatomat. Kíváncsian indultam el a Nyári Kihíváson, hogy megmérettessem magam, és egy jó célnak tűnt az, hogy befejezzem. Nagyon sok támogatást és biztatást kaptam hálózatvezetőimtől, Ágotától. Első körben a román ajkú embereket szólítottam meg és további célomnak tartom, hogy egyre több emberhez eljuttassam a Biocom rendszer lehetőségét. Köszönöm szépen!

Filip Katalin: Nem a nyári kifogásokat kerestük, hanem dolgoztunk
Békés megyében, Szarvason lakunk párommal, Nemcsényi Andrással – ez a verseny is a közös történetünkről szól. Már kétszer voltunk versenygyőztesek, így tudtuk, hogy az ilyen jellegű kihívásra hogyan kell felkészülni, mit kell csinálni, mivel jár. Ott láttuk a hiányosságokat, hogy a legtöbb ember azt gondolja, nyáron nem lehet komolyabb eredményt elérni, mert ilyenkor „holtszezon” van, mindenki nyaral. Biztos? A mi fejünkben más gondolatok cikáztak… Nem az akadályokat, hanem az elvégzendő feladatokat és a fejünkben a célt láttuk magunk előtt. Kiírtuk a táblánkra (megterveztük, „lebogyóztuk”), mit kell megcsinálnunk ahhoz, hogy megnyerjük a versenyt. (Online megbeszéléseken, rendezvényeken ez még jól látható is volt, hiszen a mögöttünk lévő táblánkra kiírtunk mindent.) Hogyan dolgoztunk? Online (a Facebook-csoportunkban) sok élő bejelentkezést és „mozgósító” posztokat csináltunk, majd az arra érdeklődőkkel felvettük a kapcsolatot. Munkatársi képzéseket szerveztünk Zoomon, heti rendszerességgel. Offline a már meglévő 5 vándorkosarat az infócsomaggal folyamatosan kiadogattuk. Akikkel bármilyen kapcsolatunk lett a hétköznapokban (a szobafestő, aki festette a szobáinkat, aki ásványvizet vett a boltban, aki panaszkodott valami miatt, akitől dinnyét vettünk a piacon stb.), azonnal kapott egy vándorkosarat, vagy egy kávé mellett infókat tartottunk, amikor csak tehettük. Rendszeresen csináltunk Életmód és Egészség Esteket, törzsasztalokat (szponzorunkkal, Krsnyak Sándorral összefogva), Mini Startokat, sőt 200 pontos képzést – és sokat konzultáltunk aktív tagjainkkal. Indítottunk kisebb házi versenyeket is. Visszagondolva, nekünk is lehetett volna kifogásunk (hiszen volt bőven akadály a három hónap alatt), de tanultunk valamit: kifogást és pénzt egyszerre nem lehet keresni.

András és Kati a 2023. év végi velencei hálózatvezető képzésen

Georgeta Cadaru: Az elmémben fészkelő lehetetlen valósággá vált!
Bákó megyében, Palanca községben élek, Romániában. Ez a verseny igazi kihívás volt számomra. A szponzoraim, Fazakas Tünde és Turóczi Melinda javaslatára neveztem be. A 3 hónapos kihívás, verseny alatt mindig mellettem voltak, biztattak, tanácsokat adtak, részt vettek velem az általam szervezett csoporttalálkozókon, amiért nagyon hálás vagyok. Az ő segítségükkel az elmémben fészkelő lehetetlen valósággá vált. Nem mondom, hogy könnyű volt, viszont türelemmel és kitartással minden lehetséges, s így született meg a csodálatos csapatom, nagyszerű emberekkel, akik bíztak bennem és szívesen használják a termékeket. Egyszóval hálás vagyok a csapatom minden tagjáért! Örülök annak a lehetőségnek, amit az élet adott, hogy részese lehetek ennek a különleges Biocom családnak, ahol új barátságok születnek, és megerősödött bennem, hogy bízzak magamban. Köszönöm!

Gróf Eszter: Strukturált gondolkodás, azonnali cselekvés, fejlődési lehetőség, felemelő visszajelzések
Csókakőn élek a családommal. Itt, Fejér megyében teljesítettem a kihívást, személyes és Facebook-csoporton belüli megkeresésekből valósult meg, amiben hatalmas segítséget kaptam szponzoromtól és hálózatvezetőmtől, Szegő Tündétől. Tünde biztatására indultam el a kihívásban, hiszen azt gondoltam, ezzel csak nyerhetek. Nagy fejlődési és tanulási lehetőséget láttam/látok benne. Amellett, hogy belekóstolhattam a hálózatépítésbe, még előtérbe kerültek az emberi kapcsolatok is, amin szintén van mit csiszolnom. Munkamódszerként a személyes találkozókat találtam hatékonynak. Az első sikeres háziinfóval sikerült teljesíteni az első 1000 pontos fejlődést, amiből még a következő hónapokban is lehetett merítkezni. Hónapról hónapra egyre több munkával lehetett realizálni a teljesítendő pontokat. De megérte, mindenképp azt mondhatom! Strukturált gondolkodást és azonnali cselekvést vár el ez a munka. A munka megérdemelt gyümölcse pedig azok az elégedett emberek, akik elérik céljaikat, illetve úton vannak a segítségemmel. Igazán felemelő érzés egy-egy ilyen visszajelzés!

A fotó a csapat legutóbbi, székesfehérvári Startképzésén készült, július 28-án

Ileana Enache: Nagyon boldog vagyok, köszönöm a csodás dolgokat!
2023 novemberétől vagyok Biocom tag. Erdélyben, Dés mellett lakom egy csodás helyen.

Mentoraim a Nyári Kihívás alatt Kiss Enikő HV, Iulia Vass és Miklós Magdolna Ezüst HV voltak – ők támogattak, biztattak. Mellettem volt a férjem, Gigel Enache, aki hamarosan HV lesz, valamint Aurenta Crāciun és Ioana Galea, a csapatom fényecskéi. A vágyam a versenyen induláskor az volt, hogy minél több embernek segítsek egészségi állapotán és hogy HV legyek. Sikerült! A munkamódszerek közül kedvelem az 1/1 beszélgetéseket személyesen és telefonon is, az online és offline találkozókat is használtuk. Az érzelmekről: nagyon boldog vagyok most, de július 10-én még nem voltak pontjaink… Mozgósítottuk a csapatot és július végére 7528 PÉ lett. Hihetetlennek tűnt, hogy ennyi pontunk lett! További célom, hogy Ezüst HV akarok lenni. Értem, hogy a Biocom egy életre szóló iskola, egészség, karrier – semmiképpen nem egy „szimpla” MLM. Köszönöm, Biocom a csodás dolgokat és élményeket, amit eddig kaptam. Mély elismerésem mindenért!

Jana Halászová: Hálózatvezető lettem a versennyel, büszke vagyok a munkatársaimra
Nagyszombatban, Szlovákiában élek, a Pálfi-Kis-ághoz tartozok. 2024. február 12-én regisztráltam. Szponzorom Jana Železníková, hálózatvezetőm Monka Éva, akivel egy fantasztikus rendezvényen, Egészség Esten találkoztam, Nagyszombatban, 2024. március 21-én. Másnap egy finom kávé mellett bemutatta a Biocom Életmódprogramot és én igent mondtam az üzletre. Áprilisban átbeszéltük hálózatvezetőmmel, Monka Évával a Nyári Kihívás feltételeit. Ebben a májusi hónap végére elértem az 5. szintet, júniusban a 6. szintet, augusztus közepén pedig harmadszor is megvédtem, ráadásul több, mint 6000 ponttal, így hivatalosan hálózatvezető lettem. Hálás vagyok a heti szintű tanításért, konzultációért, Monka Évának, Pálfi Katalinnak és Kis Gergely Ezüst Hálózatigazgatóinknak. A júliusi hónapot több mint 10.000 PÉ-kel zárta a csapatom. Nagyon büszke vagyok rájuk! Ahogy növekedett a pontérték, úgy a jutalékom is. Fantasztikus érzés! Négy közvetlen munkatársam van, akik a 4., 5. és 6. szinten vannak. Követem a hálózatvezetőm fantasztikus útját. Büszke vagyok a Monka Teamre, büszke vagyok magamra és a munkatársaimra. Tudom, hogy a Biocommal sok mindent elérhetek!


Jana Virágová: Tudom, hogy jó helyen vagyok
43 éves vagyok és a kelet-szlovákiai Eperjesen élek. Egy rehabilitációs központ recepciósaként dolgozom. A Biocom 2024 februárjában jött be az életembe, amikor szponzorom, Natalija Káčerová ajánlott nekem termékeket a problémáimra. Sajnos mindketten komoly betegséggel harcolunk, de tudom és érzem, hogy mindezek nagyon jól hatnak a szervezetünkre. Nagyon hálás vagyok a szponzoraimnak: Natalija Kácerovának és Simonics Évának! Belevágtam a Nyári Kihívásba és végigcsináltam. Büszke vagyok magamra! Imádok segíteni másokon és jómagam is éreztem, hogy valami több kell az életembe. Mivel pár éve kerekesszékben ülök, ezért nálam az online munka az elsődleges. Imádom ezt a lehetőséget… Célom, hogy sikeres és sokáig aktív legyek az üzletemben, hogy sok embernek tudjak segíteni mind anyagilag, mind egészségügyi szempontból. Tudom, hogy jó helyen vagyok. Köszönöm!

Krsnyak Sándor: Mindig szükség van megújulásra
Békés megyében, Szarvason születtem és ott is élek családommal, most Ezüst Hálózatvezetőként. Feleségemmel, Krsnyakné Bagi Anikóval közösen építjük Ökonetes–Biocomos vállalkozásunkat, és éljük a Biocomos életet. A Nyári Kihívás kihirdetésekor elhatároztuk, hogy belekezdünk és megmutatjuk, hogy így, több évtized után is meg tudunk újulni és teljesítjük a feltételeket. Mindketten nekiindultunk, és végül az egyik pozíción sikerült is teljesíteni. Nekünk leginkább az offline módszer működik, de az online megoldásokat is használtuk. Mivel a kiírás engedte, így legfőbb célkitűzésünk volt a még csak vásárlóként működő csapattagok aktiválása, miközben új tagokkal is bővítettük hálózatunkat. Számomra mindig is nagyon fontosak voltak a személyes megkeresések, beszélgetések, a személyre szabott tanácsadás úgy termék, mint üzleti téren, így ezt erősítettük ebben az időszakban is és ez hozta a legtöbb eredményt. Eközben viszont a csapat aktívabb részének a helyi Tapasztalatos Estek, Egészség és Életmód Estek megrendezésével igyekeztünk segíteni. Most, hogy így sikerült ezt a kihívást teljesíteni, folytatjuk a bevált módszerek alkalmazását ősszel, és mindent megteszünk, hogy az aktív munkatársak is sikeresen vegyenek részt a házi versenyeinken. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a hálózatunkból több induló is volt ezen a kihíváson, és végül az egyik nyertes hálózatvezető párosunkkal, Filip Katival és Nemcsényi Andrással közösen ünnepelhetünk! Köszönet az eddigi összes tanításért, biztatásért és a hasznos útmutatásért példaképeinknek, mentorainknak, Kónya Györgynek és Krigel Zsuzsinak.

Lelkes Erzsébet: Nem volt kérdés, hogy megcsinálom-e
Felvidéken, Egyházgellén élek párommal, Szabó Lászlóval és fiunkkal. Mivel párommal részesei voltunk a Győztesek Gálaestnek nyertesként, ami hatalmas élmény, elismerés és büszkeség volt számunkra, így ott eldöntöttem, legközelebb én is indulok! Mint mindenki más, én is vágytam az elismerésre, ezért nem volt kérdés a Nyári Kihívás számomra. Tudtam, ott akarok lenni a lajosmizsei tanyacsárdában, hiszen annyi szépet és jót hallottam róla. És sikerült, megcsináltam! A rengeteg találka, a vevőgondozás meghozta gyümölcsét. De ezzel még nincs vége, hiszen a kihívás folytatódik, amit megcsinálok, így kitűzős hálózatvezető leszek én is. Céljaink közösek, minél több családdal megismertetni a Biocom adta lehetőségeket és munkatársakat találni, hiszen ez egy fantasztikus lehetőség. Büszkék vagyunk, hogy a Pálfi-Kis-ághoz tartozunk. Hálásak vagyunk csodás felsőbb vezetőnknek, Simonics Évának és a szponzoroknak, Nagy Andreának és Zolinak a sok-sok biztatásért. Képes vagyok rá!

A fotó a csapat legutóbbi, székesfehérvári Startképzésén készült, július 28-án

Linda Cibulkova: Ez a munka kiteljesít, igazi adrenalinlöket!
Szlovákiából származom, Tardoskedden élek a családommal. Már kétszer indultam a versenyen, így idén sem volt kérdés, hogy részt veszek-e a Nyári Kihíváson vagy sem.

Főleg online dolgozom a Facebookon keresztül, van saját csoportom, és az ügyfeleim 90 százaléka az internetről származik. Nekem nagyon jó, mert otthonról is dolgozhatok. Ez a munka kiteljesít, mert sok embernek segíthetek, ahogy magamnak is segítettem a termékekkel az egészségem javításában. Szeretem a kihívásokat, és büszke vagyok magamra, hogy ezúttal is teljesítettem a kihívást. Mindenkinek kívánom, hogy minden évben részt vegyen, ez egy adrenalinlöket, de megéri! És mindenekelőtt bebizonyítottam magamnak, hogy újra győztesként mehetek a tanyacsárdába.

Mária Tereššáková: Elégedett vagyok a Biocommal és szeretem a kihívásokat
32 éves vagyok, Kráľová pri Senciből származom, és szülői szabadságon vagyok a 3 éves fiammal, Jarolímekkel. A Biocom termékekkel szponzoromon, Linda Cibulkován és Facebook-csoportján keresztül ismerkedtem meg 2023 októberében. Annyira elégedett voltam velük, hogy úgy döntöttem, idén februártól a Biocomnál dolgozom. Azért jelentkeztem, mert versenyző típus vagyok és szeretem a kihívásokat. Az interneten keresztül dolgoztam és mindent beleadtam. Örülök, hogy sikerült, rendkívül elégedett vagyok az eredményeimmel! További terveim a következők: betanítom és segítem a három munkatársamat, hogy legalább oda érjenek, ahol vagyok. Meg akarom mutatni nekik az utat, hogy elégedettek legyenek, rugalmasak legyenek az időben és főleg, hogyan segíthetnek magukon anyagilag.
Mindeközben dolgozom magamon, fejlődök, hogy még jobb legyek. Köszönöm szépen!

A képen Majka Tereššáková mellett a kisfia, a barátja, Jarolím Mrva és a szponzora, Linda Cibulková

Molnár Violetta: Édesanyámmal összefogva belendültünk – megterveztük és megcsináltuk!
Szeged mellett, Szatymazon, egy kisközségben élek. Az Ökonet életformát szó szerint az anyatejjel szívtam magamba, mivel születésemkor szüleim már javában építették az üzletüket és az életüket! 10 évesen anyukám, apukám elé álltam és a Jézuskától beiratkozó csomagot kértem ajándékba! Persze megoldották, mert egy jó Biocomos mindig megoldásokban gondolkodik… Hogy is jött létre a Nyári Kihívás? Édesanyámmal összefogva belendültünk – megterveztük és megcsináltuk! A sok személyes megbeszélés, szépségpartizás hozta meg az eredményt. De az online térben is áramoltattuk az információt! A meglévő csapat gondozásával, terméktréningekkel megemelkedtek a forgalmak és természetesen új emberek regisztrálásával és elindításával létrejött egy új csapat, ahol üzletépítők nőttek ki. A cél a megerősítés és új üzlettársak bevonásával a forgalom emelkedése volt, ami csodálatosan össze is állt a versenyidőszak végére. A célom a további fejlődés, vezetők kinevelése!

RNDr. Košík Gabriel: A kidolgozott terv szisztematikus kivitelezése meghozta gyümölcsét
Szlovákiában élek Tardoskedden. Érsekújvárott dolgozom egy nemzetközi elektrotechnikai cégben, a fejlesztési osztályon. A Pálfi-Kis-ág hálózatvezetője vagyok. A Téli Verseny sikerén felbuzdulva nem is volt kérdés, hogy elindulok-e a Nyári Kihíváson. A két kihívás/verseny között sikerült elérnem a kitűzős hálózatvezetői szintet. Ennek köszönhetően a szponzorommal (párommal), Monka Évával még nagyobb elánnal vágtunk bele a kihívásba. Minden hónap elején munkatervet készítettünk az adott hónapra vonatkozó feladatok teljesítése és a célok elérése érdekében. Főleg online felületen dolgoztunk, de azért akadtak személyes konzultációk is. Az új belépők száma is szépen megnövekedett, döntő többségük szlovák anyanyelvű. A kidolgozott terv szisztematikus kivitelezése meghozta gyümölcsét, mindenképpen hatékonynak bizonyult. Nagyon örülök, hogy a Nyári Kihívás feltételeit sikerült teljesítenünk! Nagyon hálás vagyok a sok segítségért elsősorban szponzoromnak, Monka Évának, valamint ágvezetőinknek, Pálfi Katalin és Kis Gergely Ezüst Hálózatigazgatóknak.

Solymosi Klára: Nagyon hasznos „önismereti kaland” volt a 3 hónap
Szekszárdon élek, 2021. augusztus 27-én csatlakoztam a Biocom rendszerhez. A kúrám után belevágtam a hálózatépítésbe, csapatom mostanra már szép nagy számú kúrázóvá és munkatárssá növekedett. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az előző két évben is kint állhattunk a győztesek között, mivel tavaly két mélységi vonalam is versenygyőztes volt.
Idén jómagam indultam el és mérettem meg magam és elmondhatom, hogy nagyon hasznos „önismereti kaland” volt ez a 3 hónap. Kiléptem a komfortzónámból, rengeteg régi és új ismerőst megszólítottam, melynek az eredményét a mai napig érzem a pontjaimon, jutalékomon. Bíztam magamban és az év legnehezebb 3 hónapjában terv szerint haladtam előre. Nagyon sok biztatást kaptam szponzoromtól, munkatársaimtól, melyet ezúton is nagyon köszönök. Jó érzés, hogy az első fordulót sikeresen megcsináltam, úgyhogy innentől fogva várom az őszi folytatást. Hajrá Biocom!

Szabó Ibolya: A versenyzés is csapatmunka, hálás vagyok, hogy idetartozok!
Erdélyben, Csíkszeredában élek férjemmel. 2022 nyarán csatlakoztam a Biocom rendszerhez szintén egy Nyári Verseny alkalmával, segítségképpen. Sikeres termékfelhasználóként, családunk egészségi állapotának látványos változása alapján úgy gondoltam, hogy a legtöbb embernek fontos az egészsége, na meg az anyagiak sem elhanyagolhatóak. Ezért segítő szándékkal ajánlottam másoknak is a termékeket, amiből lassan üzlet lett. Sokszor nem volt könnyű szembesülni az emberek negatív hozzáállásával, ez gyakran elbátortalanított, de utána mindig jött egy sikerélmény, egy pozitív visszajelzés, ami tovább vitt ezen az úton. Az útravaló, mint a hamuban sült pogácsa, mindig megvolt, egyrészt Részegh Magdolna és Részegh János ágvezetőimtől: „Legyél hiteles minden körülmények között, csak arról beszélj, amit ismersz, kipróbáltál, bízzál magadban és sikerülni fog”! Másrészt az Egészségkönyv formájában. Itt jött a képbe mentorom, Bálint Ágota és szponzorom, György Klára, akik hittek bennem, lelkesedésükkel, odaadó támogatásukkal meggyőztek, hogy jó úton és jó irányba haladok. Így segítve abban, hogy megtaláljam magamban a kellő elszántságot és erőt a versenyzéshez, még a közbejött tragikus családi események (édesapám elvesztése) ellenére is. Ennek is köszönhető, hogy azóta sikerült jó pár ember életében változást hozni, ami elégtétellel tölt el és bátorságot ad a folytatáshoz. Párommal együtt célkitűzésünk továbbra is fejlődni, minél több embernek hitelesen átadni terméktapasztalatainkat, megmutatni a boltcsere előnyeit, elvinni őket képzésekre, hogy lássák, milyen fantasztikus élmény ott lenni, valamint felvázolni az üzleti előnyöket is. Ma már bátran elmondhatom, hogy mint minden a Biocomban, a versenyzés is csapatmunka, a sok biztatás, támogatás elérte célját, megerősödve és elszántabban zártam a három hónapot és már alig várom a következő versenyt. Hálás vagyok, hogy idetartozok!

Szabó Ibolya férjével, Szabó Gézával, a Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján 2024-ben, Budapesten

Teodor Merloi: Nagyon ott akartam lenni a Győztesek Napján!
Az idén, amikor a versenyt kihirdették, azt határoztam el, hogy ezt meg tudom csinálni! A hálózatvezetőmmel terveztünk bemutatókat otthon, koktélpartikat szerveztünk, vándorkosarat adtunk ismerősöknek, ismerkedtünk új emberekkel, akiknek beszéltünk a mi életünkről. Arról, hogy amióta a Biocom csapatába léptünk, mennyire megváltozott az életünk, sokkal egészségesebben élünk és milyen nagy lehetőség az embereknek segíteni. Így sikerült nekem is az ötös szintre feljutni és itt nem is állok meg! Szeretném tovább folytatni a versenyt és teljesíteni a második szakaszt is! Szeretnék hálózatvezető lenni és ott lenni a képzéseken, ahol tovább tudok fejlődni. A párom, Sztrimbei Éva, az én szponzorom nagyon sokat segít, minden nap biztat, hogy meg tudom csinálni, csak akarni kell! A tervem az, hogy minél több emberhez eljuttassam a Biocom hírét, megismerjék a csodálatos termékeket, használják és örömüket leljék benne!

Varga Brigitta: Az összefogás erejével – igazi csapatmunka volt!
Egy Fejér megyei településen, Iváncsán élek. Több mint 40 éve dolgozom fodrászként, de az utóbbi négy évben már csak heti 2 napot töltök a fodrászatban. A többi időben a másik hivatásomban, a szenvedélyemnek élve, természetgyógyászként igyekszem segíteni a hozzám fordulókat. Az idén január végén csatlakoztam a Biocom csapatában a Pintér-ághoz. A versenyen részben a szponzorom, Zentainé Agárdi Annamária és a hálózatvezetőm, Varga Edit javaslatára, részben pedig saját indíttatásból indultam. Hiszem, hogy a kihívás során összegyűjtött pontok nem egy öncélú munka eredménye, hanem annak, hogy mennyi embert segíthettünk hozzá ahhoz, hogy egészségesebben éljenek. A verseny alatt is végig ez vezérelt. A kihívás során az online térben és személyesen is dolgoztam. A Facebook oldalamon növeltem a követőim számát és elindítottam két csoportot is. A biorezonanciás állapotfelmérésre személyesen hozzám fordulók száma is növekedett ezen idő alatt. Tartottunk rendezvényeket a szponzorom és a hálózatvezetőm segítségével, akik a verseny alatt mindenben támogattak. Megtapasztalhattam, hogy milyen a jó a csapatmunka és hogy mennyire sokat jelent az összefogás ereje. A nyári rendezvényeink sikerein felbuzdulva, mint segítő szakmabelinek a jelenlegi terveim között szerepel, hogy minél több emberrel ismertethessem meg az egészséges életmód örömeit, pozitív hatásait, beleértve a Biocom Életmódprogramot és a termékeket!

A képen látható három hölgy: Zentainé Agárdi Annamária szponzor, Varga Edit hálózatvezető és Varga Brigitta

Zsigmond Júlia: Csodálatos érzés volt tapasztalni a Főnix Csapat erejét!
Erdélyben, Marosvásárhelyen élek és dolgozom Ezüst Hálózatvezetőként a Kosiba-ágon. 20 éve talált rám a Biocom (akkor Ökonet), melyre úgy tekintek, mint egy hűséges társra, akire mindig számíthattam az elmúlt évek során az életem különböző kihívásaiban. Köszönöm a szponzoraimnak, Kosiba Ilinek és Istvánnak a sok támogatást! A Nyári Kihívás nekem szólt, mivel fejlődni és fejleszteni akartam, és nagyon vágytam rá, hogy versenygyőztes legyek, s így példát mutathassak a Főnix csapatomnak. A munkamódszerem a házi- és csoportos infózás volt. Kovács Mónika Andrea volt az a kulcsember a csapatomban, akivel elkezdtünk lendületesen dolgozni. Ő az ötödik mélységben van nálam, így az egész vonalát beizzítottuk. Ezen a vonalon mindenki (Gombkötő Lenke, Biró Rozália, Holbach Annamária, Kelemen Emese) szintet lépett. Ezúton is köszönöm a jó együttműködést, és gratulálok az elért sikerekhez! Szeretnék köszönetet mondani Nám Enikőnek, dr. Hegedűs Ellának és csapatának, Fábián (Veres) Júliának, Kocsis Csongornak, Nemes Hajnalnak, Molnár Mária Magdolnának, Zsigmond Csillának, Mike Máriának, Balázs Gyöngyikének, Pap Enikőnek és minden csoporttagnak, aki munkájával, bizalmával, vásárlásával hozzájárult a kihívás teljesítéséhez! Csodálatos érzés volt tapasztalni a csapat erejét! Többször meghatódtam azon, hogy munkatársak mennyire igyekeztek megmozgatni minden követ csak azért, hogy segítsenek teljesíteni a kihívást. Köszönöm és gratulálok, drága Főnix csapat! Ez a győzelem a csapaté. Együtt nagy dolgokra vagyunk képesek!

A fotó Marosvásárhelyen, a Téka Bisztróban megtartott kulcsember találkozón készült augusztus 14-én. A csoportképen lévő személyek balról jobbra: Kis Edith Ezüst HV, dr. Hegedűs Ella, Kovács Mónika Andrea, Németh Erzsébet HV, Zsigmond Júlia Ezüst HV, Nám Enikő, Domó Gizella, Szász Rozália, Fábián (Veres) Júlia.

Ezeket olvastad már?