Senior 50+ tabletta – vitalitás az élet második felében, multivitaminnal


Elmúltál ötven, és szívesen vennél egy korosztályodra szabott, speciális terméket? Jó hír, hogy tovább bővült a Biocom multivitamin készlete, mégpedig kor szerint bontásban. A már megismert Multivitamin for Men és for Women után itt a Senior 50+! A nők és férfiak által egyaránt használható újdonság olyan komplex étrend-kiegészítő készítmény, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, Ginkgo biloba kivonatot, likopint és luteint is tartalmaz.

Előtérben a multivitaminok
Magyarázatra nem szoruló tény, hogy a vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében. Ugyanakkor fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya, s mivel a multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányokban tartalmazzák ezeket (valamint az ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is), érdemes ezeket előnyben részesíteni. A Senior 50+ is közéjük tartozik!

Immunrendszer, antiaging, frissesség
A Biocom újdonságának a hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer optimális működéséhez, az öregedési folyamatok lassításához, a szabadgyökök elleni védelemhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Rendszeres szedésével a szervezet hozzájuthat az alapvető vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, ezáltal működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat.

Rengeteg előnye van
Még konkrétabban: a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint fokozza a vas felszívódását. Az A-, B6-, B12-, C-, D3-vitamin, cink, folsav, réz és szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, valamint a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához, a magnézium a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B-vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a folsav pedig a normál vérképződéshez.

Hatékonyabb felszívódással
De ez az összetevőknek csak egy része! A kalciumtól a béta-karotinig, az E-vitamintól a luteinig, likopinig számos fontos elem található benne – megnyugtató böngészni a listát tartalmazó táblázatot. A hatóanyagok komplex bevitele pedig elősegítheti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsönhatásba lépve nagyobb hatásfokban hasznosulhatnak a szervezetben. Két multivitamin társához hasonlóan már ez is rendelhető a webshop.okonet.hu oldalról. A Senior 50+ újabb lépés a preventív szemlélet jegyében, az életút második felében. Jó egészséget hozzá!

Ezeket olvastad már?