Rakd magad töltőre: Multivitamin for Women és for Men tabletták – komplex erősítés külön hölgyeknek és uraknak!


Tavaszi fáradtság? Jól jönne egy kis feltöltődés? A kimerültség már nem évszakhoz kötött, így jó, ha van a polcodon egy termék, ha pluszra vágysz. Ezért kínálja a Biocom az új multivitamin készítményeket, külön figyelve a hölgyekre és urakra, speciális töltésekkel. Az alkotóelemek listája oly hosszú, hogy leírás helyett érdemes a táblázatot böngészni, aztán már csak egy kattintás, és jön a multi!

Mindkét nem igent mondhat rá
Két külön készítmény, hasonló előnyökkel. Az egyik kifejezetten hölgyek, a másik férfiak számára készült. Egy multivitamin, mely segítségével egy tablettába rejtve rengeteg mindent magunkhoz vehetünk egy kézmozdulattal abból, amit külön-külön nehézkes lenne összeszedni.

Hozzájárulhatnak az optimális működéshez
A hivatalos megfogalmazás szerint az egyik egy vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nőknek, míg a másik egy vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és taurint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény férfiaknak. S ami mindkettőre igaz: a termék hatóanyagai együttesen hozzájárulhatnak az immunrendszer és idegrendszer optimális működéséhez, az általános egészség megőrzéséhez.

Hatóanyagok komplexen
A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, s mivel fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya is, emiatt érdemes a multivitamin készítményeket előnyben részesíteni. Ezek ugyanis erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. A hatóanyagok komplex bevitele pedig elősegítheti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsönhatásba lépve nagyobb hatásfokban hasznosulhatnak a szervezetben.

Hozzájuthatunk az alapvetőkhöz
Rendszeres szedésükkel a szervezet hozzájuthat az alapvető vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, ezáltal a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat. A webshop.okonet.hu oldalról már rendelhető a megelőzés jegyében, jó egészséget hozzá!

Women:

Men:

Ezeket olvastad már?