D-vitaminnal erősödik az MSM C, a finom italpor küllemében és nevében is megújul

A raktárkészletek fogyásával a következő rendeléseknél már új arculattal érkezik az MSM C-vitamin italpor a kedves vásárlókhoz. Új a neve is, mivel a tartalma ugyancsak változik, D-vitaminnal bővül. Mostantól így nevezzük: C-vitamin + D3-vitamin + MSM italpor. 

Sztévia-kivonattal
Az „alcíme” a terméknek még tovább pontosít: citromízű, C-vitamin, D3-vitamin és MSM tartalmú étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel. Utóbbit illetően: megjelent benne a stevia kivonata, a megújulás jegyében.

A fontos D-vitamin
S hogy miért a változás? E vírusos időszakban természetes módon megnőtt a kereslet a D-vitaminra, melynek fontosságát hivatalos oldalakon is egyre inkább publikálják. A Biocomnak több verziója is van belőle, igény szerint választható a színes-kellemes rágótabletta ananász, málna és zöldalma ízben (K2-vitaminnal!), vagy a még nagyobb dózist tartalmazó (5000 IU) kapszula. S ha már nagy kedvenc az MSM-C, miért ne lehetne benne D is? Ez is segítheti a pótlást, nem feledkezve meg a másik kettőről.

A trópusi és narancsos is megújul
De az italporoknál maradva: az MSM C (azaz, most már plusz D) gyermekekre gondolva készített társai is megújulnak. A friss küllem mellett picivel több por lesz benne a korábbinál, természetesen a D-vitamint itt sem feledve. Először a trópusiból jön a vadonatúj verzió, aztán raktárakba kerül az újrafogalmazott narancsos is.

Kedvezőbben beszerezhető
Nem fő érv, de tegyük hozzá: az ára is kedvezőbb lesz valamivel az MSM-C-nek. Vagy, hogy szokjuk az új nevét, a C-vitamin + D3-vitamin + MSM italpornak. A feltalálási helye azonban a régi, így a webshop.okonet.hu oldalra kattintva a szokott módon beszerezhető.

Ezzel kívánunk minden kedves munkatársunknak, vásárlónknak, fogyasztónknak Boldog Új Esztendőt, jó egészségben!

Ezeket olvastad már?