Mikrobiom Pro: ha az elsőt megvetted, a második már olcsóbb!

Új formában jelentkezik a hálózatba tavaly tavasszal érkezett Mikrobiom Pro! A hamar megkedvelt termék beltartalma – egyelőre – nem változik, a kiszerelése és csomagolása viszont (részben) igen. Így még kedvezőbben hozzá lehet jutni a nagy jövő előtt álló készítményhez.

Tartsuk meg a dobozt!
Mostantól két soron is szerepel az árlistában a Mikrobiom Pro. Az egyik továbbra is a dobozos kiszerelés árait tünteti fel, ebben nincs változás – ez a „Mikrobiom Pro por” tétel. De miután elfogyasztottuk a 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, a szervezetünket támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmányt, semmiképp se dobjuk ki a dobozát!

Tíz százalékos megtakarítás
Az árlista következő tétele ugyanis az újdonság: ezentúl kapható a „Mikrobiom Pro utántöltő” is, szemnek kellemes, de eldobható csomagolásban. Ez már 165 grammot tartalmaz a doboz 150-es töltetével szemben – viszont az ára ugyanannyi! Könnyen kiszámolható, hogy az első termék megvétele után az utántöltő rendszeres vásárlásával 10%-ot megtakarítunk. És még a környezetünket is védjük.

Miért érdemes rendszeresen fogyasztani?
Egy kis idézet egy korábbi cikkünkből azok kedvéért, akik esetleg csak most találkoznak vele először. A Mikrobiom Pro rendszeres fogyasztásával lehetőséget biztosíthatunk, hogy újra széles spektrumban, megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra. Egyben kedvező feltételt teremthetünk azoknak a baktériumtörzseknek, amik szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában. Ezt az italt (tisztított vízben oldott formában) érdemes reggel elsőként (étkezés előtt) és este utolsóként (vacsorát követő 1-2 óra múlva) fogyasztani.

Hasznos anyagok a keverékben
Érdemes felsorolni azt is, milyen növényi összetevők alkotják a por kiszerelésben kapható készítményt, biztosan mindenki sok ismerőssel fog találkozni… S az is biztos: szinte lehetetlen egyesével napi szinten beszerezni és bevinni mindezeket – így kényelmesebb és egyszerűbb is a Mikrobiom Pro fogyasztása! Tehát a lista: cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrus rost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapacho kéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors.

További fejlesztések
A Mikrobiom Pro tehát még kedvezőbb formában kelleti magát, és mint az a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján, március elején kiderült, egy további fejlesztés segítségével nemsokára még kedvezőbb lesz a felszívódása. De erről majd beszámolunk, amikor a kezünkbe vettük a 2.0 verziót…

Jó egészséget kívánunk a fogyasztásához!

Ezeket olvastad már?