Megérkeztek a gyümölcsös szeletek is – teljes a natúr édességek palettája!

Néhány héttel ezelőtt robbant be a hálózatba a natúr nassolnivaló kínálat első két darabja, az étcsokoládéval mártott kávés energia szelet, valamint a sós karamellás. Kisvártatva követte őket a díjnyertes szaloncukor, valamint társa – a rumos kakaós és a narancsos egyaránt hamar népszerű lett. Most pedig teljes lett a portfólió: megérkeztek ugyanis és a webshop.okonet.hu oldalról rendelhetők a gyümölcsös nyers szeletek. A Raw Bar finomságok vegánoknak is ajánlottak! Emlékeztetőül visszaidézzük a párosról korábban írtakat.


Multivitaminos

A multivitaminos (erdei gyümölcsös, málnás, ribizlis, vörös áfonyás mix) hozzáadott cukor nélkül készül, glutén-, laktóz-, színezék, GMO mentes. Vegán, Raw Bar, azaz nyers szelet, nincs benne feldolgozott összetevő, allergiásoknak kiváló. Viszonylag magas a szénhidráttartalma a gyümölcsök, fruktóz miatt, de fontos, hogy nem hozzáadott cukrokkal van tele! S mivel nincsenek lemártva csokival, nyáron is egyszerűen fogyasztható. A termék A-, B-, C-, D-, E-vitaminokban, illetve szelénben, cinkben, vasban és rostban gazdag.

Homoktövises

Szintén a fagyasztott gyümölcs minden értékét magával hozza a homoktövises gyümölcsszelet hozzáadott cukor nélkül, glutén-, laktóz-, színezék- és GMO-mentesen (s ugyancsak vegán, Raw Bar jelleggel). Amitől ez másabb: olyan természetes forrásokat tartalmaz, mint a datolya (s így B-vitamin, kalcium, magnézium, foszfor, réz, kálium, cink, vas) van benne, valamint mazsola, homoktövis (ami a szervezet ellenálló képességét támogathatja, májregeneráló, magas C-vitamin tartalommal).

Jó étvágyat hozzá!

Ezeket olvastad már?