Finom gumivitaminnal a szép hajért, bőrért és körömért – vadonatúj termék a Biocomban

Szívesen tenne egy újabb, könnyed lépést az ápoltság felé, tehát a szebb, egészségesebb haj-bőr-köröm hármasért? Ha igen, szeretettel jelezzük, hogy újabb izgalmas és ízletes darabbal bővült a Biocom gumivitamin termékcsaládja. A Gummy Hair, Skin and Nails Vitamin egy végtelenül kellemes megoldás arra, hogy erősítsük a „látványos” részeket, speciális összetevőkkel támogatva a szervezetet. Pedig tulajdonképpen csak nassolunk, amikor az egzotikus ízesítésű készítményt elfogyasztjuk…

Finom és hasznos termékcsalád
Másfél esztendeje jelentkezett a Biocom egy ízletes megoldással azok számára, akik még a termékfogyasztást is élményként szeretnék megélni, az egészségtudatos hozzáállással párosítva. Ma is a paletta része a Multivitamin, a C-, valamint D3-vitamin, a kicsiknek készített Kids Gummmy Bears, a Melatonin, s tavaly ősszel adtunk hírt róla, hogy mindkét korosztálynak megjelent a probiotikum – tehát felnőtteknek és gyerekeknek külön kiszerelésben.

A haj mellett a bőrnek és körömnek is kedvez
Sokan kedvelték a hajvitamint is, éppen ezért – és az igényeket meghallgatva – egy továbbfejlesztett, az eredeti értékeit is megtartó készítménnyel jelentkezik a Biocom. Ez a Gummy Hair, Skin and Nails Vitamin, mely a nevéből is adódóan három fontos területre koncentrál. Egyszerre tápláljuk vele a hajunkat, a bőrünket és a körmeinket, miközben a vitaminbevitel mellett kellemes perceket is szerzünk magunknak.

Különleges összetevők
A készítmény a tekintélyes mennyiségű A- és B-vitaminok mellett egyaránt tartalmaz C-, D- és E-vitamint, valamint Biotint, amit a haj „vitaminjának” is neveznek. Mégpedig rengeteget: 6000 mcg (!) van egy adagban, amiért önmagában megéri fogyasztani. A számos összetevőből kiemelkedik még a pantoténsav, a jód és a cink, s nem lehet ismeretlen a Biocom tagság számára a kollagén sem. Különösen, hogy nemrégiben külön termékcsalád született a témában: italporral, kapszulával, csúcskozmetikumokkal.

Gluténmentes, ízletes
A maracuja ízesítésű, e tekintetben egzotikus termék az ízhatás miatt tartalmaz ugyan némi cukrot is, de ennyit bőven belekalkulálhatunk a napi fogyasztásba, amit jócskán ellensúlyoz a többi alkotóeleme. S még egy jó hír, a speciális kérésekhez igazodva: gluténmentes a készítmény, így még többen szólíthatók meg vele. Mert természetesen üzleti szempontból sem utolsó a 23 pontot érő, 60 darabot tartalmazó, napi két szem ajánlott fogyasztással számolva egy havi adagot magában rejtő, csinos Gummy Hair, Skin and Nails Vitamin. Persze, a már megszokott új dizájnnal. Mert a Biocom4You jelmondat itt is érvényes: Biocom Önnek, azaz Neked – most ezt kínálja a webshop.biocomag.ch oldalon, megannyi más, kitűnő termék és vitamin társságában. Kellemes torkoskodást, jó egészséget hozzá!

Ezeket olvastad már?