Probiotikummal bővült a gumivitamin termékcsalád

Gummy Probiotic – érdemes megtanulni a nevet. Tudjuk jól, hogy a bélrendszer, az immunrendszer erősítése kiemelten fontos, a Biocom hálózat palettája mindezt több termékkel is segíti. Most megjelent egy (igazából: két) olyan verzió, ami egyszerre hasznos és kellemes!

Figyelünk a beleinkre
A Gummy Probiotic két, már sikeres Biocom stratégiába is kitűnően illeszkedik. Az egyik a bélrendszer (gyomor- és emésztőrendszer) kiszolgálása, közvetetten az immunrendszer segítése, melyhez van már kapszulánk, tablettánk, italunk és porunk. (Csak néhány termék „emlékeztetőül” a teljes kínálatból: Flora Plus, Digest Complex, SCD Herbal, Mikrobiom Pro és ott a Reg-Enor is a kúrájával…)

Hasznosak és ízletesek
A másik egy különleges termékcsalád, mely a szervezetünk számára hasznos anyagokat a felnőttek és gyerekek számára egyaránt örömöt okozó formában tálalja, ezek a népszerű „gumivitaminok”. Visszaidézve a hamar népszerű vált készítményeket, van köztük C- és D-vitamin, Multivitamin, Hair Vitamin, kifejezetten gyerekeknek készült vitamin, és Melatonin.

Felnőtteknek és gyerekeknek is
A Gummy Probiotic esetében e két gondolat összekapcsolódik, így most már a probiotikumokat is bevihetjük „élvezeti cikként”. S azért írtuk fentebb hangsúlyosan mindkét korosztályt, mert külön készült egy „macis” verzió a kicsiknek – az egyik 60, a másik 30 szemes.

Egy probiotikum, ami finom
Egyébként a lényeg ugyanaz: epres íz, minimális cukorral és rengeteg hasznos bacilussal – utóbbiak száma milliárdokban mérhető. Van még egy nagy előnye: jól bírja a tárolást, szállítást, szóval tehetünk belőle a táskába, kocsiba is. Mert a probiotikum mindig jól jön, a szervezetünk hálás lesz érte!

Eteti magát
És az is köszönni fogja majd, akinek a kezébe adjuk. A segítés felemelő érzése mellé pedig jár érte 26, illetve 18 pontérték is. S mivel a probiotikumok fontosságának ismerete és ezzel együtt a közkedveltségük nő, nagyon meg sem kell győzni róla senkit. Pláne úgy, hogy a miénket még jól is esik elfogyasztani… Ehhez csak a webshop.biocomag.ch oldalról le kell rendelni és már bonthatjuk is a dobozt.

Jó egészséget, sikereket hozzá!

Ezeket olvastad már?