Biztatóan indult a nyári verseny, az első hónapot közel kétszázan teljesíthették


Minden korábbinál több győztes a nyári versenyen! Ez még nem az idei végeredmény megelőlegezése, hanem a 2020-as folyamatról beszámoló, miniportrékkal teli cikkünk címe volt. Bár, a számok alapján lassan kezdhetjük fogalmazni a készülődő újabb csúcsról tudósító anyag felvezetését. Az idei kiírás első hónapját ugyanis időarányosan minden eddiginél többen, nagyjából 200-an teljesítették!

Közel 200-an versenyben vannak
A bevezetőt olvasva feltűnhet, hogy nem pontos számot adunk közre. Ennek egyszerű oka van: a végső értékelés a harmadik hónapot követően várható, minden szempontot figyelembe véve, amint azt a versenykiírásban hangsúlyoztuk is. De az, hogy közel 200-an úgy gondolják a leírtak alapján, hogy versenyben vannak, mindenképpen jelzésértékű. (Ehhez egy tanács: a struktúra a szabályzat szerint minden hónap végén beküldendő!)

Menedzselő hálózatvezetők
Mindez annak fényében különösen örömteli, hogy az idei nyárra változott valamelyest a feltételrendszer. No, nem a messze nem teljesíthetetlen ponthatárok (az első hónapra most is csak 1000 friss pontérték van „előírva”, amit a szokott módon majd 2000 és 3000 követ, az addigra már bővülő új hálózati részeken), hanem a részvevők köre. Tavalyig a hálózatvezetők úgy mutathattak példát, hogy maguk is elkezdték a folyamatot, ezzel felpezsdítve a nyári munkát, egyben lefektetve új vonal(ak) alapjait. Idén már a menedzselés a fő feladatuk, teret adva a 2021 első négy hónapjában érkező csatlakozóknak.

Rekordot hozhat több szempontból az idei nyár
Nos, a számok alapján úgy tűnik, sokan jól fogadták a vezetőség újszerű kezdeményezését, melyben a HV-k szerepe továbbra is kiemelten fontos, az indulók szponzora(i) mellett. A 200 jelentkezés azt vetíti előre, hogy ha tartják a ritmust és végzik a tervezett munkát az új csapatok, nemcsak a nyári verseny teljesítőinek száma hozhat majd rekordot, hanem a vezetők már így is tekintélyes tábora szintén jelentősen bővülni fog. Hiszen ez az egyik nem titkolt cél, amivel azok a HV-k (is) jól járnak, akik most „csak” háttérből támogatnak, valamint majd együtt ünnepelnek a győztesekkel.

Gratulálunk az első hónaphoz és további sok sikert a versenyben lévőknek és segítőiknek!

Ezeket olvastad már?