Tavaszindító: hóvirág és AGRO

2014 febr 16 013
Egyre többeket csalogatnak ki a még bágyadt, de erősödő februári napsugarak a kertekbe. A tavaszodó időben sokakban újra felmerülhet a kérdés: milyen szereket használjak a termés növelésére? Az alábbiakban egy teljesen spontán példán keresztül mutatjuk be, hogy mit tud az Agro. Persze jellemzően nem termesztünk hóvirágot, de nem kell erős logika a következtetéshez: az is csak egy növény, amire ugyanolyan jótékonyan hat a készítmény, mint mondjuk a paradicsomra, a paprikára – vagy éppen egy másik szép virágra. Agróra fel!

Gaál Ildikó a hálózat egyik régóta megbecsült vezető tagja. Ő vett észre egy jelenséget, miközben – elkötelezett, 100%-os termékhasználó révén – az Agro is szerves része a háztartásának.

Hol van virág, hol nincs
A kertjében két helyen is nyílik hóvirág. Az egyiken nyáron több virág is van, így az a terület (amikor persze a hóvirág már rég „nyári álmát” alussza), megkapja Ildikótól az agrós gondoskodást. A másik részen nincs egyéb növény, így ott csak a hóvirág nyílik telente, ezért azt a környéket nem szokta locsolni, így Agro sem kerülhetett oda.

Hálás hóvirág
És most láss csodát (azaz: Agrót!): óriási a különbség! A két mellékelt fotón ugyanaz a cserép van a hóvirágok mellett, csak azért, hogy a méreteket érzékeltetni tudjuk. A biztonság kedvéért a harmadikon egymás mellett is látszanak a növények.

A méret is lényeg!
Ahol az agrós talaj van, ott 20 cm, ahol nem, ott 10 cm magas lett a hóvirág. Ráadásul a virágfej is sokkal nagyobb, ami szintén jól látszik képen.

Gondolj már most az Agróra!
Idézzük Ildikót: „nem is gondoltam erre”! Mármint a hóvirág esetében. Mert egyébként bőségesen locsolja az agrós permettel a kertjét, mely meg is hálálja a törődést. Most még érdemes elgondolkodni azon, hogy vegyszert, vagy biológiailag is hasznos, sokkal jobb eredményeket produkáló SCD terméket (Agro) használunk az idén…

Köszönjük a derűs képeket és a megosztást!

2014 febr 16

2014 febr 16 013

2014 febr 16 016

——————————————————————————————-

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?