SCD Hajdú Beátáék sorozatának befejező darabja az SCD versenyre

Elérkezett az utolsó beszámolónk ideje. Sajnáljuk, hogy nem tart tovább a verseny. Élvezettel írtam le tapasztalatainkat, hallgattam édesanyám beszámolóit.

Finomabb, mint a bolti
Készült néhány kép, amin egy adag hagyma, krumpli kerül bemutatásra. Mindegyiknek kb. még 3 hét kell a felszedéséhez. A hagyma szára még zsenge, így gyorsan tönkremenne, ha most felszednék. A burgonya sem állt le a növésben, annak is idő kell. Nagyon szép lett a hagyma és ízletes. Kifejezetten jobb, mint a bolti. Számomra jobb ízt ad az ételnek. A krumpli gyorsan megfő, szép rózsaszín, egészséges és finom.

Még éppen érik
A paradicsom nagyon beindult, tele van a bokor zöld paradicsomokkal. Ennek a beérésére is várni kell még, de amint lesz szép, piros termés, a verseny vége után is elküldöm nektek a végeredményt. A paprika már szépen megnőtt. Sok kis paprika van már rajta. Ezek is ezután indulnak meg a növekedésben és érik el végleges formájukat, színűket.

Nem kell a boltba menni
Összegezve… minden tökéletes! Többet kaptunk az Agrótól, mint vártuk! Nem kell aggódnunk azon, hogy a boltok polcairól kell levennünk a drága zöldségeket! Egészséges, vegyszermentes és finom termésekkel tudjuk ellátni magunkat!

Ajánlani fogjuk
Köszönjük a lehetőséget, hogy bemutathattuk, mit is tud az Agro valójában! Nemcsak a virágokat varázsolhatja széppé, hanem, aki kertgazdálkodással foglalkozik, az is nagy reményekkel nyúlhat ehhez a környezetbarát, növénybarát szerhez. Ajánlani fogjuk mindenkinek családon belül és kívül is.

Csak nyerni lehet vele
Az Agroval veszteni nem lehet, csak nyerni!
Üdvözlettel: Hajdú Beáta és édesanyja, Hajdú Jánosné

Ezeket olvastad már?