Az SDC AGRO minden cseppje kincs Simon Anikóék szerint – nevezés a versenyre


Simon Anikó és Visz László AGRO-használók és ­- saját megfogalmazásuk szerint – „függők” a 2019. április 15. és augusztus 1. közötti történések leírásával neveznek a versenybe.

Két kezünk munkájával
Kertünk rövid története mindenekelőtt. 2016 májusában költöztünk Veszprémvarsányba, 1500 m2-es kertes házba, ahol évekig nem volt a kert művelve. Sok-sok munkával rendbe tettük. Megérte! Kézzel ástuk, gereblyéztük, vegyszer nélkül termesztünk, veteményezünk, aratunk és mulcsolva (takaró módszer) műveljük az egész kertet, gyümölcsöst.

Kihalás helyett háromszoros termés egy idényben
A kertben lévő gyümölcsfák, bokrok elhanyagolt állapotban voltak. Volt, amelyik szinte semmit nem termett, például a fügebokor, a tavalyi és az idei évben az AGROS kezelések után háromszor is termett egy nyáron belül! A feketeszeder- és málnaültetvény is óriási termést produkált az idei évben is, zamatos ízekkel teli termésözönt, hiszen már három nyáron át AGROVAL tápláltuk őket, lett is bőven lekvár, befőtt, csatni stb. belőlük.

Csak az AGRO!
Mióta elkezdtük a „Tündérkertünket” művelni, csak és kizárólag az SCD AGROT használjuk a növények kezelésére, fejlődéshez. Az idei évben is az SCD AGRO volt a segítségünkre a növények ápolásánál.

Technikánk a következő:
A magokat vetés előtt és a palántákat ültetés előtt AGROVAL bekevert vízbe áztatjuk egy fél napot és utána veteményezünk. Amíg kel a vetés és kicsik a palánták, addig minden héten legalább kétszer AGROVAL öntözzük, úgy, hogy az egész növényt permetezzük vele. Ha már teremnek és nagyok, akkor a heti egyik locsolás AGROS vízzel történik. Természetesen nem csapvízzel locsolunk, hanem patakvízzel és kútvízbe keverjük az AGROT. A gyümölcsfáknál és bokroknál kora tavasszal beöntözzük többször agrós vízzel a tövénél és lemosó permetezést is végzünk az AGRO-val.

Különleges növényekre is kiváló
Különleges növényekkel is foglalkozunk, ilyen például a batáta, mely szintén csodálatosan fejlődött. Vízitorma termesztésével is foglalkozunk, az idei év AGROS kezelésének legnagyobb sikere volt a haldokló vízitorma palánták „újraélesztése” AGRO-val. A Steviabokrok is igénylik az AGRO-t és meg is hálálják.

Több a virág, mint a levél…
A virágoskertben, balkonon sok-sok virág vesz körül bennünket. Újabb és újabb gyönyörűséges virágcsodákkal örvendeztetnek meg bennünket agrós locsolások után. A muskátlin szinte több volt a virág, mint a levél.

A kutyának is ízlik
Amikor bekeverjük vödrökbe az AGROS vizet a kutyáink is szívesen belekortyolgatnak, nekik is tetszik.

Meghálálják a törődést a növények
A sok-sok törődést, szeretetet, no és az AGRO-t kertünk minden lakója meghálálja szépséggel és zamatos, bő terméssel minden évben.  Hála és Köszönet az SCD készítőjének és forgalmazójának, a Biocom cégnek.

Vízitorma palánták

termések

Stevia

kerti virágok

kert4

kert3

kert2

kert1kert

fügetermés

Ezeket olvastad már?