Mondjátok el, hogy szeretem…


Remélhetőleg sokaknak beugrott az operett sláger kezdősora is (a fülünkben a Tolnay-Páger kettős felejthetetlen előadásával): orchideák, fehér orchideák… Ugyanis most ők lesznek főszerepben: ezek a csodálatos szépségű, Magyarországon is egyre népszerűbb virágok. S hogy miről mesélnek a fotót beküldő, Nagy László József orchideái? Arról, hogy szeretik – az AGRÓT! A Biocom palettán lévő különleges SCD probiotikus készítményt. S a törődést (azaz, a termék rendszeres használatát) bőséges, soha nem látott virágzással hálálják meg. A beszámoló hitelességét alátámasztja, hogy László hosszú ideje tagja a Magyar Orchidea Társaságnak, és a Ferenczy-ágon Kiss Sándor (és a közvetlen szponzor, Lukács Judit csapatában) öt éve van tagsági kártyája is. Jöjjön a „csoda”, mindenki épülésére (használatára)!

Kettőből huszonegy
Az itt látható orchidea /Dendrobium Speciosum/ minden tavasszal virágzik nálam 2-3 virágszárral. Az elmúlt évben háromszor locsoltam meg Ökonet Agroval. Most 21 (huszonegy) virágszárral virít! Érdemes kiszámolni, hogy hányszoros lett a virághozam…

Szépség, és: egészség!
Lassan 40 éve nevelek orchideákat. Megértem már néhány “csodaszer” tündöklését és bukását. Ekkora pozitív változásra egyetlen méregdrága vegyi készítmény sem serkentette a növényeimet! Talán az sem mellékes, hogy nyomtalanul eltűntek a kártevők.

S tegyük hozzá: az AGRO se nem méregdrága, se nem méreg. Talán ezért is szeretjük…”

(Végül egy szerkesztői megjegyzés, arra az esetre, ha valaki a kép láttán csupán a virágban gyönyörködne. Érdemes megfigyelni a növény méretét is, melyben segít a mellé helyezett AGRO flakon…)

Ezeket olvastad már?