Hajdúék terményei gaz- és tetűmentesen fejlődnek – SCD Agro verseny 2019


Hajdú Beáta olyat tett, ami sokak előtt lehet példa: benevezte az édesanyját a versenybe. Ő ugyanis tud az Agroról, valamint kezeli a számítógépet – az anyukája pedig a kertjét a természeteses szerrel. Íme, a pályázatuk első része, két felvonásban. Tele máris eredményekkel!

Szeretném benevezni édesanyámat, Hajdú Jánosnét, erre a szuper versenyre. Sajnos ő nem ismeri az internet csodálatos világát, nem jártas ilyen téren. Viszont szeretném, ha mások is látnák mennyire ügyes. Nagyon büszke vagyok arra, hogy szorgosan évről évre rendezgeti kertecskéjét. Mindezt eddig is vegyszermentesen tette. Két kis unokájának is szívesebben adja ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket.

Nemrég meséltem neki, milyen szuper termékünk van, érdemes lenne kipróbálnia. A talaj már elég szegényes, hisz állatok híján trágyázni már nem tudja. Húsvét alkalmával megajándékoztam egy Agroval. Elláttam minden tanáccsal, hogy s mint használja. Locsolókannával szorgosan elkezdte a mai nappal locsolni zöldborsóját, vöröshagymáját, eprét.

Egészséges rózsa, burjánzó borsó, érő eper, gyógyult hagyma 

Nem sok idő telt el húsvét óta mégis rengeteg pozitív tapasztalatot osztott meg velem anyukám. Alaposan átolvasta a tájékoztatót, többször fel is hívott, hogy tutira jól csinálja. Mondtam is neki, „na de anyuka, elrontani Agroval semmit sem tudsz, hisz ezzel csak nyerhetsz, hisz szuper termék!”. Nagyon lelkes még mindig. Az eső ellenére 2-3 naponta kijár a kertbe és locsolgatja az agros vízzel borsóját, hagymáját, eprét.

  • Az első nagyon pozitív tapasztalata az, hogy a sok eső ellenére sem indult be a gazosodás, viszont a növények igencsak megugrottak növekedésben.
  • A hagyma Agro használata előtt valami betegség kaphatta el, mert a szára elkezdett sárgulni, viszont most már szép zöld, teljesen rendbehozta. Nagyon boldog.
  • Az eper pedig hozza már a kis zöld termést. Ez egy tényleg csodálatos termék!
  • Borsója rohamosan nőni kezdett, ez a képeken is látható. Már virágok is vannak rajta.
  • „Grátiszban” bevetette anyukám a tetvek ellen is. Sajnos évről évre megtámadták a rózsát ezek a gonosz lények. Adtam neki egy spricnyit és agrós oldattal lefújta őket. Két nap után a tetvek teljesen eltűntek.

Elképesztő, hogy egy természetes dologgal miket lehet elérni! Nagyon várjuk a végeredményt, a termést, hogy majd milyen lesz. De ennyi pozitív dolog után szerintem nem fogunk csalódni! Köszönjük, hogy egy ilyen versenyen elmondhatjuk élményeinket!

 


 

Az SCD Agro használata néhány hét alatt máris látványos eredményeket produkált

Ezeket olvastad már?