Beindít és véd az Agro

826_large
Terménynövelő szer. Nemes egyszerűséggel így határozza meg az AGRO-t Kohn Mónika. A pécsi Biocom tag ugyan csak nemrég fedezte fel a kiváló SCD terméket, máris számos mesélni (mutatni) valója van róla. Azt írja, hogy amióta ez a készítmény nála képben van, nem fél, hogy megerednek-e a palánták, hiszen akár virágokat ültet, akár bokrokat, nagyon szépek és hálásak.
Mi pedig neki, hogy megosztotta tapasztalatát, a vásárlójáéval egyetemben. Amelyben megelőzésről is van szó…

Mi csak magokat veszünk, és mi magunk csíráztatjuk, neveljük a palántáinkat is, amik nagyon hamar megnőnek. Tetvek, kukacok, vagy monília – hallani is rossz róluk. Hát még a saját kertünkben találkozni velük! Nekem ennek elkerülésében is segített. Ha idejében cselekszünk, sok komoly problémát előzhetünk meg. Sőt, adott esetben akkor is van segítség, amikor már a nyakunkon (még inkább: növényünkön) a baj!

imagesVásárlói próba, nő a cukorborsója
Van egy vásárlom, aki kipróbálta a cukorborsóján. Először rendeltek 5 litert a szerből. (Családi vállalkozásról van szó.) Mivel ez mostanra kifogyóban van, ezért rendeltek újabb 10 litert. Kíváncsi voltam a lelkesedésük okára, így elmondták a tapasztalatukat.

„Anyukám a kertész a családban és ő vette észre a hatását. Miközben a cukorborsót szedtük, a szomszéd megkérdezte tőlünk:
– Hogy-hogy szeditek már; mikor vetettétek?
– Ekkor és ekkor vetettük.
– Hát, én is ebben az időben vetettem, és nekem nincs még semmi. Mit csináltatok vele? Hisz emlékszel, a vetőmagot is egy helyen vettük…
– Ja, nekünk van Agrónk! Ez egy terménynövelő szer. Locsoláskor ebből teszünk egy-két kupaknyit a vízbe, és ez nagyon bejön nekünk. De ezt te is látod!”

burgonyaA burgonyának (is) jót tesz
Magam is kertészkedek. Saját tapasztalatomból mondom, hogy a kertemben a
cukorborsó (mint, ahogy a vásárlóm is megjegyezte) sokkal intenzívebben növekszik. Jót tesz a répának és a gyökérnek, paradicsomnak, paprikának, s a krumplit is serkenti.
Apropó, krumpli! Próbaképpen az erkélyemen egy faládába szórtam burgonya csírát, meg darabot, és kerti földdel betakartam. (Persze kicsit „csaltam”, mert ahol a krumpli csirázik, ott ráhagytam egy keveset, ugyanis már hallottam, hogy a félbevágott krumpli is életképes.) Nem hiszitek el, de már szedtem ki alóla új krumplit, szép, egészségeset. Itt is az Agro bizonyított!

Beindítja az életet
Jártamban keltemben, ha látok egy-egy új virágot, vagy kerti cserjét, nem tudom megállni, hogy ne csípjek belőle egy hajtást. Agrós vízzel megöntözve szinte biztos, hogy megered. A vegetációs időre fittyet hány, nemcsak a tavaszi időben, de egész nyáron át képes megindulni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Ezeket olvastad már?