AGRO: Yucca pálma – Szilvia álma!


Monostori Szilvia és Finta András túl azon, hogy elkötelezett hálózatépítők (sikereikről már korábban írtunk), természetesen ehhez kapcsolódva lelkes termékhasználók is. A Molnár-ágban dolgozó pár a mindennapok részévé tette az SCD Probiotikus termékcsalád tagjait is. Ha ugyanis életünk része a hálózat, akkor nem csoda, ha mindig a kezünk ügyében van, például az AGRO palackja. S ha már ott van, locsolunk néha egyet vele. Például a pálmánkra, ami eddig nem igazán virágzott. Innentől következzen Szilvia lelkes beszámolója arról, hogy mit tapasztaltak az AGRO használatával!

„Van két yucca pálmánk, már vagy öt-hat éve, anélkül, hogy különösebb látványosság lenne. Februártól AGRO-val öntöztük, de nem rendszeresen, úgymond hébe-hóba, amikor eszünkbe jutott. Heti egyszer, vagy kéthetente egyszer.

A változás már pár hét után látványos volt! Nagyon sok új levelet hozott.

És most jön a ledöbbentő dolog számunkra.

Áprilisban kivirágzott! Hozott egy pici hajtást, majd az egyre jobban nőtt és nőtt… és pár nap múlva bimbók nőttek rajta, majd a bimbók kinyíltak!

Hihetetlen jól nézett ki, és erőteljes illatot árasztott az egész folyosón!

Nem kellett illatosító, és hetekig bírta a virágja! 🙂

Mindenkinek ajánljuk. Aki nem hiszi, járjon utána…, és próbálja, használja!”

——————————————————————————————-

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Ezeket olvastad már?