A Clean Soft éve

na-858Sánta Anikó közel egy éve kezdte tesztelni az SCD termékek közül a Clean Soft tisztítószert. Pontosabban: kezdték, mert hogy a saját háztartásán túl a takarítással foglalkozó vállalkozásában is hamar munkára fogta a készítményt. Korábbi tapasztalatairól részletesen írt, látványos képmellékletekkel. Most arra kértük: vessen számot az elmúlt esztendőről – döntően a gazdaságosságra koncentrálva. Az alábbiakból kiderül: a Clean Soft minden területen jól teljesít. Szó szerint megéri a pénzét! S ne feledjük: közben sem magát, sem a környezetét nem teszi vele tönkre senki, miközben tisztaságot varázsol – ez is a Kosiba-ágon dolgozó Anikó észleleteinek része.

Bárhol, bármi helyett
Ez időszak alatt sokféle területen és intézményben kipróbáltuk hatását, így mára szerves részét képezi a napi takarításban a “fegyvertárunknak”! Használjuk irodákban, tantermekben, sportcsarnokban, kollégiumokban és még sorolhatnám. Olyan speciális szereket is kiváltottunk vele, mint a márványtisztító, az alkoholos felmosószer. Ezek mellett üvegtisztító, bútorápoló, felmosó- és fertőtlenítő szerek pótolhatók a magas hatásfokú Clean Soft takarítószerrel!

Félmilliós megtakarítás!
Az elmúlt időszakban átestünk ÁNTSZ és munkavédelmi ellenőrzésen is, de területeinken nem talált a hivatal kifogást, meg voltak elégedve a tisztasággal.
Gazdasági kimutatásokat végezve – hisz cégvezetőként fontos szempont számomra a költséghatékonysága a terméknek – a Clean Softot használó munkaterületeimen közel 25-30%-os a tisztítószer költségmegtakarítás, ami éves szinten közel fél millió forintot jelent!

Lecserélhetők a vegyszerek!
Háztartási szintre vetítve – saját tapasztalatomra hagyatkozva – 100%-ban lecserélhetők a vegyi anyagok. Fémre, fára, üvegre, laminált burkolatra, kőre, csempére… Azaz bármilyen felületen felhasználható. Havi szinten 3-4000 Ft-ot költöttem régen vegyi anyagokra, most ez a költség havonta 1500 Ft-ra csökkent. A vízhálózatomon fent a Turbo Booster, hogy támogassam a lágy vízzel a Clean Soft hatásfokát, de ez már egy másik történet! 🙂

Tisztaság, tisztán
És még valami. Fentebb alapvetően a gazdasági megfontolásokból indultam ki, hiszen ez manapság meghatározó tényező. De nem ez volt eredetileg a kiindulási alap, hanem a környezetvédelem! Azaz: vegyszerek nélkül, nem csak az életterünket, hanem ezáltal közvetlenül magunkat is védve tudunk tisztaságot tartani, szinte bárhol és bármilyen felületen. „Mellékesen” mindez olcsóbb is, mint ha mérgeznénk magunkat és a Földet…

Ezeket olvastad már?