Nézzük, hallgassuk, majd kenjük!

AnitaHirmann1

Hirmann Anita

A címből sejthetik: az új kozmetikai családról van szó, mely a Botanifique nevet viseli. A Biocom termékpaletta friss büszkeségeiről nemrégiben már olvashattak egy rövid összefoglalót, így nem túlzás, hogy ebbe a rovatba került… Emellett továbbra is javasoljuk a webshop oldal vonatkozó rovatának böngészését, és még inkább: az elkészült katalógus elektronikus változatának lapozgatását.

Ismeretterjesztő előadás, szakmai alapon
Ám úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a széles közönség is részletesebben megismerkedjen a „növények csodáival”, ne csak azok a szerencsések, akik ott voltak Budapesten, a Biocom egyik júliusi, budapesti képzésén. A bő ötvenperces szakmai, mégis ismeretterjesztő jellegű, könnyen befogadható (s akár jegyzetelhető) előadás főszereplője a Biocom berkeken belül is közismert kiváló kozmetikus, Hirmann Anita, aki nagyon sokat segít tanácsaival, útmutatásaival az új termékkör helyes használatában, továbbajánlásában. (Köszönet ezért a Kónya-ágon „felfedezett” szakembernek!) Ezen a napon segítségére volt Gödriné Balla Judit kozmetikus, szépségspecialista, aki a feladatra szívesen jelentkező Biocom vezetővel, Visnyeiová Dorothyval együttműködve látványos bemutatót is tartott. (A visszajelzések nemsokára érkeznek, amit minden Biocom tagtól szívesen várunk a központba!)

w2
Ha képben szeretne lenni…

A videoanyagot ábrák, képek is színesítik, melyek további fontos háttér-információkat tartalmaznak. (A felvétel elején viszonylag gyengébb minőségű, de hallható, élvezhető a hang, aztán tökéletes.) Aki szeretne képben lenni a Botanifique termékcsalád kapcsán, feltétlenül nézze végig! Aztán pedig küldje tovább ismerőseinek… Köszönet az alkotóknak a közzététel lehetőségéért!

Íme a látványos, tartalmas előadás:

Ezeket olvastad már?