Kezdőoldal Ágak VIP-tréninggé vált a Vecsési Kulcsember-képzés a Csordás-ágon, ahol mindenki egyformán és nagyon fontos

VIP-tréninggé vált a Vecsési Kulcsember-képzés a Csordás-ágon, ahol mindenki egyformán és nagyon fontos

A VIP csapat Vecsésen

Óriási örömmel és várakozással érkeztek a résztvevők a Csordás-ág nyolcadik alkalommal megrendezett Kulcsember-képzésére, amely a korlátozások utáni időszak nyíladozó offline képzései között előkelő helyet foglalt el. A július 11-12-én tartott képzés kulcsszavai: nyár, élmények, fejlődés, egy új minőség. Bár ez már visszatekintőnek minősül, a tanulságai miatt egyáltalán nem időszerűtlen. Miközben a csapat krónikása, Halas Adelaida hálózatvezető végigvezet minket a trénig történésein, rengeteg hasznos tanácsot is kaphatunk…

Csordás Anikó Gyémánt vezetőnek köszönet a 2 napért

Halas Adelaida hv előadása

hálózatvezetői csapat


Célkitűzések
A két napos képzés háziasszonya, Tóthné Molnár Ibolya Ezüst Hálózatvezető napfényes mosolyával és kedves szavakkal köszöntött bennünket. A bemutatkozásokat követően felkerültek a dédelgetett szavak a jól ismert táblára, azok a célkitűzések, amikért jöttünk, és melyek mélyebb jelentését, mint üveggolyót, mindenki a második nap végén útravalóul és emlékeztetőül hazavisz.

Rend a fejben, rend az életben

Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető nyitotta meg a rendezvényt, és fényes, új távlatokat láttató gondolatokkal érzékeltette a képzések fontosságát, mindannyiunk számára. Az a felelősség és tudatosság, amivel az eredményeinket nem a hozzáállásunk, hanem a viselkedésünk határoz meg, alapkőként nyugszik a haladás, épülés, változás „sárgatéglás” útján. Ha rendet tettünk a fejünkben, az életünket is rendbe tehetjük; így mutathatjuk meg a lehetőséget másoknak is. A tudás a befektetés, amely által olyan életet teremthetünk magunknak, amilyet élni szeretnénk. A segítségnyújtás nemes hivatása mellett a folyamatos vezetői fejlődés a kulcs a végtelen lehetőségek kapujához. Kulcsszemélyiséggé kell válni, tanulni és változni. Ezek a zárómondatok érkeztek ágvezetőnktől a terem éber, befogadó csendjébe; ahol a kávéillat, a jegyzeteléstől sercegő tollak, az asztalon sorakozó tisztított vizes palackok és D3K2-vitaminok mellé beszivárgott a levegőbe valami teljesen új, ébredő energia, ami az önismeret felé fordította a hallgatóság figyelmét.

„Csókold meg a békát”

Briliáns könyvadaptációval folytatódott a képzés, melyet Tóth István Ezüst Hálózatvezető prezentált, elegáns stílusban, gondolatébresztő, esszenciális tartalommal. A „tiszta forrás” a gyermeki énünk. Ezen a szépséges metaforán keresztül láthattuk meg, mi a két legfontosabb és legerősebb eredője a minősítés és ítélkezés nélküli állapotnak: a gyermek a jelenben él, és nincs benne félelem. Egyenes következmény tehát, hogy ahol nincs gát, ott a cselekvésnek sincs korlátja. A békák a félelmeink, melyek elvarázsolt királyfiakként várnak a feloldozásra, hogy meglássuk bennük azt a más minőséget – ahogyan a biocomos dobozokban rejlik a rendszer adta lehetőség –, mely a saját boldogságunk kastélyába vezet bennünket. Ehhez a korlátok nélküli gondolkodáshoz komoly üzleti cél, tervezés, döntés és cselekvés társul, hiszen, ha valamit létrehoztunk, azt meg is tudjuk változtatni. Majd a pozitív személyiség hét kulcsát mutatta be István, és csak annyit tanácsolt, hogy éljük a saját életünket. Így válhatnak béka-félelmeink királyfi-lehetőségekké…

Tóth István Ezüst hálózatvezető előadása

„Közösen csodákra vagyunk képesek”

A bőséges és változatos ebéd után – ahol a szálloda étterme mindig gondoskodik arról, hogy kakastaréj is legyen az asztalon, a regenorozók számára – egy online előadás vette kezdetét.

Péter Ágnes Arany Hálózatigazgató az interneten keresztül kapcsolódott hozzánk, mégis, mintha itt lett volna velünk a térben. Derűs, energikus hölgy, bölcsesség és életigenlés áradt személyiségéből. Sodró erejű gondolataival pillanatok alatt felvázolta egy zseniálisan egyszerű és nagyszerű mondattal, a „másolódás és duplázódás” üzletének alaptézisét, mely így szól: „gazdagnak születtél”. Nagyon jó hír, hogyha csak várjuk és elfogadjuk a gazdagságot, az a legtermészetesebb állapot. Mint a lebegő parafadugó a víz tetején… amit sajnos néha a tudatos elmével lenyomunk a víz alá. Pedig az önelfogadás és önszeretet korlátlan hatalmat ad a gondolat – cselekvés – eredmény mesterhármasához. Gondolkodással és egyértelmű célokkal teremtünk. Ahogyan a pillangó száll rá a kitartott kezünkre, a Biocom bőségprogrammal úgy vihetjük sikerre az életünket, és fényt gyújthatunk mások életében. Köszönjük Péter Áginak a búcsúmondatot is, amit az éteren keresztül adott át a csapatnak: „Használjátok ki, hogy együtt lehettek.”

Péter Ági Arany HIG zoom online előadása

„Kiszabadul a termékből a pénzed” 

Új nap, új lendület. Gyakorlati útmutatót kaptunk Csordás Anikó ágvezetőnktől az időgazdálkodás és a jobb fókusz összefüggéséről. Példás alázattal és természetességgel beszélt a napi 10 percek, a kis állhatatos lépések hatalmas erejéről. Ez a fokozatosság a gyökere a folyamatos fejlődésnek, mely által kirajzolódik a változás. Mi az, amit igazán akarunk? Mit helyezünk a fókuszba? Mi az, ami a figyelem középpontjában van? Legelőször is mi magunk, mert csak azután tudjuk a világot megváltoztatni, hogy megváltoztattuk önmagunkat. A Cashflow négyszög példáján nagyszerűen ábrázolható ez a gondolkodásmód. Ez az út vezet ahhoz a fordulóponthoz, ahol a tanítás életre kel: „a termékből kiszabadul a pénzed”.

„Szervezz!”

Tóthné Molnár Ibolya Ezüst Hálózatvezető saját tapasztalatain keresztül mutatta meg, hogy a képzések mérhetetlen lendületet adnak, és iránymutató segítséggel szolgálnak a Biocom cég rendszeréhez újonnan csatlakozóknak is. A hálózatépítés több lesz, mint munka: összekapcsolódás, ösztönzés a fejlődésre. A rendszer a kapcsolattartásra épül, és a kérdésekre, amelyekre érkező válaszok újabb kérdéseket vetnek fel, és újabb válaszokat, megoldásokat hoznak; így érkezünk el az együtt gondolkodás kreatív birodalmába. Megérkezünk egymáshoz, értjük egymást. A kommunikáció óriási hatékonyságával és azzal az erővel, ami a csoportban rejlik, ahol biztonságban vagyunk, kibontakozhatunk, szárnyalhatunk. A repüléshez el kell engedünk minden fölösleges súlyt. „Csak saját magunkat ne veszítsük el azért, mert másoknak akarunk megfelelni…”- öleltek át bíztatóan minket Ibolya szavai.

Tóthné Molnár Ibolya Ezüst hv előadása

„A jó terv, ami megnyugtatja a lelket”

Egy fiatal tehetség, Tóthné Vörös Anita Hálózatvezető elragadó lelkesedéssel és logikával ismertette a Biocom Nyári versenyének stratégiai állomásait, és rögtön egy magas szintű gondolkodást feltételező jó tanáccsal kezdte a felsorolást, miszerint: ha segítünk másoknak, nem veszítjük el a dinamikánkat. Gyönyörű mondat, mélyebb jelentéssel, amely az energia-megmaradás törvényét juttatta eszembe. Energiáink összpontosításával, jó koordinációval, és lelkünket megnyugtató, jó tervvel egy újabb felismeréshez jutunk: elengedéssel lehet csak tovább és előrébb jutni. Ha elhisszük, elérjük – működik az egyszerű törvényszerűség. Az összpontosítás folyamatos dinamikája művészet, és ezt Anita művészi kifinomultsággal adta elő nekünk.

Tóthné Vörös Anita hv előadása

Zárógondolatok egy VIP képzés margójára

Itt született meg, és itt fordult új minőségbe az az üzleti és közösségi esemény, amit egymás között csak úgy hívunk: „Vecsés”. Ezen a júliusi kulcsember-képzésen különösen összecsengtek az előadók mondanivalói, nagyon hamar kialakult a közös rezgés. Egy olyan tér-idő egység jött létre, amiben nagyon őszintére sikerültek az életút beszámolók is. Hidegföldi Zoltán Hálózatvezető, Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető, Justin János hálózatvezető mellett jómagam is elmondhattam, mit jelent nekem a Biocom. Csordás Anikó ágvezetőnk megálmodta ezt a rendezvényt, és a tudását, szívét, lelkét, mindig motiváló ajándékok, kupák, érmek és angyalkák képében adja át nekünk. Bizalmat kapunk. A közös tanulás, nevetés, sírás, játék, beszélgetés, tervezés és Nanda meditációs gyakorlata után tényleg a felhők fölött jártunk pár méterrel. Ezt az életérzést elvittük haza. Tényleg VIP képzéssé változott a Vecsési Kulcsember-képzés. Mert rájöttem, hogy fontos vagyok. Fontos vagy. Mindenki egyformán „nagyon fontos személy”…

Hidegföldi Zoltán hv előadása

Justin János hv előadása

Nagy Zsuzsanna Ehv előadása

vacsi

Kutas Tünde hv előadása

Hoffer Krisztina hv és lánya Molnár Nóri

Csiba csapat

csapatépítés

csak csajok

bizalmi játék

a megérdemelt Ehv ajándék

Ezeket olvastad már?