Kezdőoldal Ágak Hihetetlen energiák voltak a Hliva-Kerekes csapat vecsési vezetőképzőjén

Hihetetlen energiák voltak a Hliva-Kerekes csapat vecsési vezetőképzőjén

„Óriási várakozással és izgalommal készültem erre az alkalomra, hiszen számos Startképzésen részt vettem, illetve vettünk már, de itt valami másról, többről van szó. Ezt érzi, tudja mindenki, hisz benne van a nevében is: VEZETŐKÉPZÉS. Vezetőket fognak képezni itt és most ebben a két napban!” Ezzel az utólag is lelkes felütéssel kezdi közösen írt beszámolóját Tatai Katalin és Nagy Ágnes. A Vecsés név nem ismeretlen a hálózatban, valódi fogalom. De akkor mi a különleges mindebben? Hogy ezúttal a Sinka-ágon belül működő Hliva Ildikó-Kerekes Balázs csapat tagjai voltak ott november 18-án és 19-én, egy vezetőket képző tréningre. Akik nem is olyan régen még a teljes ág tagjaként üldögéltek ott néhányadmagukkal… Ma pedig? De olvassunk tovább, mert a visszatekintőből számos érdekes és tanulságos részlet is kiderül.

A vezetővé válás kezdete

IGEN. Mindenki vezető lesz, aki ide eljön, mert elhatározta, mert fejben eldöntötte már, hogy ide akar tartozni! Kitűzte a célját és a cél megvalósításának ez az igazi első állomása!

Egy fontos stáció

Véletlen lenne, hogy a vecsési hotel neve épp: STÁCIÓ azaz ÁLLOMÁS? Biztos nem, hisz véletlenek nincsenek. Megérkeztünk az „ÁLLOMÁSRA” és felszálltunk a BIOCOM gyorsvonatra, ami szédületes sebességgel indult el velünk és a végállomáson igazi VEZETŐKKÉNT fogunk leszállni. Természetesen addig még nagyon sok állomáson keresztül megyünk, de szponzoraink, felsőbb vezetőink mindenben támogatnak és segítenek minket.

35 komoly ember, vidáman

35 ember döntötte el, hogy eljön, jól érzi magát, szintet lép minél gyorsabban és eléri a célját. Bemutatkozásunk során kiderült, hogy mindannyian tudásvággyal érkeztünk, és biztos, hogy a második nap végén fejlődési lehetőségekkel távozunk.

Micsoda fogadtatás!

Fantasztikus fogadtatásban volt részünk, hiszen vezetőink, Hliva Ildikó, Kerekes Balázs, mint házigazdák és mentorok gondoskodtak róla. Alkoholmentes pezsgős koccintással, zenei aláfestés mellett és egy motivációs idézet: „CSODÁLATOS EMBER VAGY” átnyújtásával kezdődött a képzés. Bemutatkozásunk során kiderült, hogy mindannyian tudásvággyal érkeztünk, és biztos, hogy a második nap végén fejlődési lehetőségekkel távozunk.


Kerekes Balázs Arany Hálózatvezető indító előadásában az „életünket megváltoztató üzleti oktatás” -ban volt részünk.

Vezetői gondolkodás

Igyekeztünk vezetői gondolkodásmódot, vezetői szemléletet elsajátítani, hiszen olyan vezetőtől kaptunk ehhez útmutatást, akinek a Biocom-os pályája példaértékű. Nonverbális jelek, testbeszéd, gondolkodásmódunk fontossága – hisz ezen múlik, mekkora lesz az üzleted? A lényeg az, hogy nem elég tudni, hanem át tudom-e, tovább tudom-e adni a tudásom!

Mit ad az MLM?

A Cash Flow ábra bemutatásán keresztül átfogó képzést kaptunk arról, mi az, amit nekünk az MLM biztosít, miért kell hosszú távra gondolkodni és nem a pillanatnyi hasznot lefölözni. Miért érdemes hálózatépítőnek lenni? Az anyagi függetlenség elérése a cél! Mindenkinek meg kell mutatni az üzleti lehetőséget, el kell hozni a KÉPzésekre, hogy a KÉP megváltozzon benne és KÉPes legyen MINDENRE!

Folyamatos tervezés

A következő blokkban a sikeres üzlet alapjairól kaptunk széles körű tájékoztatást. A legfontosabb alappillér a célok megválasztása: konkrét, inspiráló, reális, mérhető és pontos határidőhöz kötött legyen! Megtudtuk a SIKER TITKÁT: HOSSZÚ TÁVÚ stratégia, melyet célok vezérelnek. Személyes jövőkép kialakítása napi, heti, havi, rövidtávú és hosszútávú feladatokkal, célokkal, teendőkkel. Az életedet folyamatosan tervezned kell!

 


A gyors fejlődés ismérvei

A harmadik blokk Kozma Beátától a gyors fejlődés ismérveiről szólt. Bea olyan szuperszonikus sebességgel haladt, hogy egy hónap alatt 5. szintre lépett és féléves pályafutása alatt 15 munkatársa van már. Elmesélte, hogyan lehetséges mindez egy verseny segítségével. Olyan dinamikus, lendületes fejlődést biztosított, hogy ezt a sebességet már nem lehet megállítani.


Mi a siker?

A negyedik blokkban Németh Adrienn hálózatvezető tartott motivációs előadást „Mi a siker?” címszóval. Nagyon mély benyomást tett Mindenkire. A siker kulcsa, azzá válunk, amire fókuszálunk. Azokat a gondolatokat kell erősítenünk magunkban, ami előrevisz, ami pozitív. Minden gondolat mögött ott a TETT. Tehát el kell képzelnünk, cselekednünk kell és a célra kell koncentrálni.

A záróblokkban Bezeczky Gizus tartott nekünk relaxációs tréninget múltbeli gondok, problémák elengedésére. Méltó befejezése volt a szakmai napnak. A délutáni szabadprogramban ismerkedtünk egymással, tapasztalatokat cseréltünk, ötleteltünk kellemes fürdőzés mellett, jacuzziban, szaunában, sőt, még vízitornát is tartott nekünk Gizus a medencében.

 


Csapatépítés

Vacsora után csapatépítő tréning volt különböző feladatokkal. Ami a legjobban tetszett: le kellett írnunk a terveinket, azaz el kellett képzelnünk magunkat 5 év múlva. Ezt leírtuk egy lapra. Motivációs feladatként ezt nap, mint nap el kell többször olvasni. Ildikóék azt mesélték, hogy a nagy hálózatépítők mind elérték a kitűzött céljukat.

 


Ezután következett a nap ellazulós része, óriási táncmulatság kerekedett, nem is nagyon akartuk befejezni, ugyan Balázs többször elmondta, hogy 8 órát aludni kell, de megnyugtattuk, hogy még annyi pont belefér.😊

Gyakorlati útmutatás

A második nap gyakorlati útmutatást kaptunk az üzletről. Balázs ismertette a jutalékszámítás rejtelmeit, gyakorlati példák bemutatásán keresztül.

A legfontosabb 10 pont

Radányi Marcsi és Bezeczky Gizus hálózatvezetők előadást tartottak saját életútjuk kapcsán a legfontosabb 10 pontról, amin az üzlet alapszik és a szponzor szerepéről. Milyen fontos eldönteni fejben a célunkat?

Add önmagad!

A tervezés, a példamutatás, a képzések és a szponzor másolása mind egy egy mérföldkő a sikeres hálózatvezetővé válás útján. A kapcsolatfelvétel, a kapcsolattartás rejtelmeibe avattak be minket és azt a jó tanácsot kaptuk: mindig önmagadat add, ne próbálj hasonlítani valakire, a tanításokat, ötleteket formáld a saját képedre, vagyis mindenki teremtse meg a saját arculatát. A mélységépítés fontosságát hangsúlyozták!


Szponzorálás

ILDIKÓ és Balázs „Új munkatársak és új munkatársak szponzorálása, vevőgondozás, versenyek fontossága és a jó vezető ismérvei” blokkja következett. Részletekbe menően, gyakorlati példákkal fűszerezve tanultuk bemutatni az üzletet új belépőknek.

Néhány fontos üzenet

Bizalmat kell építenünk, NEM Értékesítők vagyunk, JÖVŐKÉPET adunk. Hálózatod emberek beléptetéséből lesz, üzletet építünk, nem terméket adunk el, és Vezetők leszünk, nem munkatársak.


Figyelj a jelöltedre!

A helyes marketing kommunikáció következett, azaz, hogyan kérdezz és beszéltesd a másik felet. A legfontosabb feladat kideríteni a vevő igényét és figyelni minden rezdülését és amit mond. Ő van a középpontban, nem a termék. Kifogásokat csak az az ember tud kezelni, aki biztos magában, építsed fel magad, gyakorold be a határozottságod!

Tapasztalat és tudás

A második nap végén szintén Gizus tartott egy szenzációs relaxációt. Befejezésképp angyalkáztunk, természetesen Mindenkinek volt, volt aki elárulta és volt aki titkolta. Közös éneklés után búcsút vettünk egymástól, el sem tudom mondani, milyen sok tapasztalattal és tudással lettünk gazdagabbak.

Köszönet

KÜLÖN köszönetet szeretnék mindenki nevében mondani a profi, magas színvonalú szervezői munkájukért, fantasztikus előadásaikért Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Arany Hálózatvezetőknek!


Nekem, nekünk, mindenkinek…

Van egy olyan BIOCOM-os banner: NEKEM, NEKÜNK, MINDENKINEK. Gondolom, ismeritek. Ennek kapcsán mondanám el, mit jelentett ez a két nap Vecsés?

NEKEM: kis mozaikokból összeállt a KÉP, az EGÉSZ.

NEKÜNK: közösen, együtt megtanultuk használni ezt a KÉPET.
MINDENKINEK: mostantól ezt a BIOCOMOS képet adjuk tovább MINDENKINEK.

– Ha megszólal Benned egy hang, hogy „Te nem tudsz festeni” – akkor csak fess nyugodtan tovább, és a hang el fog hallgatni – mondta annak idején Vincent van Gogh.

VÉLEMÉNYEK

Elisher Andrea: Sokat tanultam – magamról is

Nagyon inspirálóak voltatok! Nem éreztem a tanulás „nyomását”, mégis sokat tanultam úgy, hogy egyből kedvem lett volna továbbadni! Itthon kattogott az agyam…: „Nagyon sok dolgom van még”. Ez a gondolat mosolyt csalt az arcomra, mert tudom, hogy minden jól alakul! Köszönöm szépen! Sokat tanultam, köszönöm szépen! Jó érzés megtudni magunkról olyan dolgokat, amiket nem tudtunk eddig, hogy bennünk vannak, amiket ez a két nap hozott felszínre a résztvevőkkel és programokkal!

Radányi Marcsi: Hihetetlen energiák voltak ott

Hihetetlen energiák indultak, voltak Vecsésen a VEZETŐKÉPZŐN, mert azt gondolom, hogy aki itt együtt rezdült a csapattal, mindenkiből nagy vezető lesz. Nagyon hálás vagyok, hogy a csapathoz tartozok én is. Annyira minden a helyén volt, de tényleg, sok tudással, tapasztalattal tértem haza és azon vagyok, hogy 100%-ban támogassam a további munkát. Köszönöm szépen.

Fodor Ria: Tanultunk is, jól is éreztük magunkat

Drága Ildikó és Balázs! Nagyon köszönjük ezt a csodálatos két napot, nagyon sokat tanultunk! És nagyon jól éreztük magunkat!

Kozma Bea: Tökéletes volt!

Szeretnék én is köszönetet mondani Nektek magam és a kis csapatom nevében is! Rengeteg tudásra tehettünk szert. Minden tökéletes volt! Annyira boldog vagyok, hogy részese lehettem és az felemelő érzés, hogy ezt az utat másoknak is megmutathattam, mert Ti meg mutattátok Nekem! Családias jó hangulatú, szuper két nap volt! Hálásan köszönjük!

Németh Adrienn: Szuper volt!

Fantasztikus társaság, fantasztikus programok! Szuper volt!

Galgán Ildikó: Nincs rá szó…

Kedves Ildikó és Balázs! Szeretném én is megköszönni ezt a két napot, de egyelőre keresem a szavakat, amivel leírhatnám azt az érzést amit itt kaptam, de nem találom. Nem találom, mert erre szerintem nincs is. Ez felejthetetlen volt, mindig emlékezni fogok rá. Nagyon jól éreztem magam, ha lesz még ilyen, és lesz rá lehetőségem ott a helyem! Mindent köszönök.

Anikó Leyer: Fantasztikus volt!

Fantasztikus volt a tanítás, a hangulat, a csapatépítés, a közös munka, a helyszín! Köszönöm!

Horváth Róbertné: Hálás vagyok!

Nagyon nagyon köszönöm ezt a két napot! Nehéz leírni, mit is érzek! Boldog vagyok, hogy megismerhettelek benneteket. Jó találkozni veletek, azt hiszem, közelebb kerültünk megint egy kicsit egymáshoz. A hangulat csodás volt. Sok-sok munka volt benne, köszönjük Hliva Ildikó és Kerekes Balázs. Az előadóknak is a belefektetett energiát, tapasztalatokat, amiket átadtatok nekünk. Hálás vagyok, hogy megismertelek és együtt lehettem veletek. Nagyon boldog vagyok.

              

 

 

Ezeket olvastad már?