Kezdőoldal Ágak Biocom és Reg-Enor: egy jó döntés mindenkinek! – Életmód Est volt Dunaszentpálon, a Csordás-csapatban

Biocom és Reg-Enor: egy jó döntés mindenkinek! – Életmód Est volt Dunaszentpálon, a Csordás-csapatban

A szervezők és előadók csapata

Először szervezett a Szeder család Életmód Estet Dunaszentpálon, február 19-én. A rendezők és a szép számmal egybegyűlt vendégek izgatottan várták, hogy elkezdődhessen az előadás, ami 18 órakor, az utolsó bejelentkezettek megérkezését követően, meg is történt! A Sinka-ágon, azon belül a Csordás Anikó fémjelezte csapatban lezajlott est rövid összefoglalója következik, egy „szemtanútól” (Szeder Norberttől). Hátha valaki ettől kap kedvet hozzá!

Csordás Anikó Arany HV mindenhol ott van a csapatában, ahol egy profi vendégelőadóra van szükség


Fontos a saját élmény
Az Életmód Estet Szederné Vica nyitotta meg, aki pár mondatban bevezette, hogy ő milyen egészségügyi problémára keresett megoldást, hogyan találkozott a Reg-Enorral, s a teljes életmódváltással járó kúra pozitív eredménye milyen változást idézett elő az életében! Ezek után köszöntötte Csordás Anikó Arany HV-t, majd átadta neki a szót.

„Jókat, zsírosakat eszünk”
Anikó közvetlen stílusban előadott bemutatkozása és bevezető gondolatai a Reg-Enor kúráról rögtön kiváltották az érdeklődést mindnyájunkból. Az alternatív megoldást jelentő Reg-Enor bizalmat adott az embereknek, hiszen mindenki szeretne egészségesebbé, karcsúbbá válni!  Az egészséges életmód Biocom módra: „Úgy fogyunk, hogy jókat eszünk zsíros kajákból és ezt a magyar találmányt isszuk hozzá” – tudtuk meg Anikótól.

Víztisztító = egy fél telefon ára
De mit is kínál nekünk a Biocom? Nagyon fontos számunkra a tiszta víz fogyasztása, ami nem csapvizet és nem ásványvizet jelent! A csapvíz tele van oda nem illő alkotóelemekkel, s bizony, számos ásványvíz is olyan, amilyen… A megoldás itt van a kezünkben, a víztisztító készülék, ami egy közepes telefon árának a felébe kerül csak, viszont hatalmas összeget spórolhatunk meg azzal, hogy mi állítjuk elő a tiszta vizet! Ez láthatólag nagy érdeklődést váltott ki a hallgatóságból!

Csiba Annamari (balról), a szervező Szeder páros vezetője.


Vannak gyógyító tanácsadóink
A környezettudatos háztartás és a vegyszermentes otthon is mind az egészségünket szolgálja –ezzel mindenki egyetértett. Az egészség a legfontosabb és nekünk kell először rendbe tenni magunkat, hogy azután segíteni tudjunk a családunkon! „Nem vagyunk orvosok” – hallhattuk Anikótól, van viszont egy orvosokból és természetgyógyászokból álló tanácsadói hátterünk, akikhez bátran fordulhatunk a kérdéseinkkel. Nem gyakran hallani ilyet egy életmód előadáson és ez rögtön rokonszenvet váltott ki az emberekből.

„Egy boltba járunk”
A megtakarítás és az egyre olcsóbb vásárlás is lekötötte a figyelmet, hiszen, ahogy Anikó elmondta, mi „egy boltba járunk vásárolni”. Érdekes volt az új jövedelemforrásról hallani, itt úgy lehet pénzt keresni, hogy segítünk az embereknek és ők csatlakoznak hozzánk.

Széles kínálat
Szó esett még a széles kínálatról, a közel 170 termékről, majd elérkeztünk az Est legfontosabb szereplőjéhez, a Reg-Enorhoz! Az előadónk beszélt a sokunkat érintő egészségügyi problémákról: a hasi puffadásról, elhízásról, meddőségről és a 2-es típusú cukorbetegségről.

Az étrend az egyik kulcs
A Reg-Enor kúrával komoly eredményeket lehet elérni a tapasztalatok szerint! Szinte érezni lehetett a hallgatóság kíváncsiságát, hogyan lehetséges ez? A termék szervezetre gyakorolt hatásáról, magától a Reg-Enor feltalálójától lehetett megtudni egy kisfilm segítségével. Szabó Sigfrid elmondta azt, hogy a dédapáink étkezése ösztönösen volt tökéletes és azt is, hogy ezzel az étrenddel és a Reg-Enorral sikerül sok mindent rendbe rakni!

És mit adott nekünk még a Biocom?
A film után a terméktapasztalatokat lehetett elmondani, lelkesítő volt azokat az embereket hallgatni, akik már sikeresen használtak valamilyen készítményt és pozitív véleménnyel voltak róluk! Azt is elmondták, hogy mit fogyasztottak reggelire, így hozva közelebb a hallgatóságot az életmódhoz. Elmondhattuk azt is, hogy nem csak egészséget kaptunk a Biocomtól, hanem emellé jövőképet, jutalék formában!

Aktivitásra serkentett
A közönség remek volt, sok lelkesítő és értelmes hozzászólás hangzott el! Az Életmód Est sikerét jelezte, hogy szinte mindenki szeretett volna vásárolni rögtön (a könyvekből lehetett is), majd időpontokat egyeztettünk a regisztrációkhoz! Zárásképpen megköszöntük Anikónak a színvonalas és tartalmas előadást, Csiba Annamarinak pedig a szervezéshez nyújtott segítségét és a folyamatos önzetlen támogatást!

 

Ezeket olvastad már?