Kezdőoldal Ágak Varga Juhász Laura Ezüst HV lett az Év Hálózatépítője a Pálfi-Kis-ágon 2020-ban

Varga Juhász Laura Ezüst HV lett az Év Hálózatépítője a Pálfi-Kis-ágon 2020-ban

A család együtt ünnepelte vele az Ezüst Hálózatvezető szintet – a férje is mindenben támogatja

Varga Juhász Laura 2017-ben csatlakozott a rendszerhez termékfogyasztóként. 2018-ban indult el az üzletben, mert belátta, két kisgyermek mellett nem tud visszamenni dolgozni az előző munkahelyére. 2019-ben HV lett, 2020 nyarára Ezüst HV, sőt, a teljes, Beta-ágon belül működő, 100 ezer pont felett teljesítő, felvidéki csapat legjobbja. A Pálfi Katika-Kis Gergely páros alkotta ágvezetés így nyilatkozik róla: „Nagyon lendületes vezető, szívből gratulálunk neki az Ezüst Hálózatvezető minősüléshez! 2020-ban ő lett águnkban az Év Hálózatépítője. Szponzorával együtt nagyon büszkék vagyunk rá. Mindig újabb célokat tűz ki, és nem adja fel soha. Céltudatos és határozott, ezáltal eléri céljait. Másolhatóan, egyszerűen dolgozik, követhető. Nagyon sok sikert kívánunk neki a továbbiakban, tudjuk, hogy sokra viszi a Biocom üzletben!” S hogy megtudjuk, hogyan jutott el idáig, átadjuk neki a szót. 2020 szlovákiai legjobbjának!

Varga Juhász Laura (balról) és szponzora, Vicena Andrea

Képzések, minden mennyisében

Miután elindultam az üzletben, minden sikernapon, sikertréningen, képzésen ott voltam, hogy minél többet tanuljak és fejlődjek. Egyre nagyobb csapattal jártam az előadásokra, szerettem volna minél több embernek megmutatatni ezt a lehetőséget.

Kitartás, a szponzoraim támogatásával

2019-ben lettem hálózatvezető. Nagyon nagy büszkeséggel töltött el! Ágvezetőim, Pálfi Katalin és Kis Gergely, szponzorom, Vicena Andrea nagyon sokat segített, támogattak, bíztattak. Soha nem adtam fel, mindig kitartó voltam, mert tudtam, hogy meg tudom csinálni.

A felvidéki ágvezetőkkel a házaspár

Két, csodás vezetőmmel lettem EHV

Fejembe tettem, hogy egy év múlva Ezüst HV szeretnék lenni. Két csodálatos vezetőm lett 2020-ban, akikre nagyon büszke vagyok! Nekik köszönhetem, hogy elértem az Ezüst HV szintet.

A szponzorral együtt négyen is jó kis csapatot alkotnak

Mindig lehet számítani Melecski Szilviára

Az első hálózatvezetőm: Melecski Szilvia. 2018-ban csatlakozott a rendszerhez, mint termékfogyasztó. 2019-ben elindult üzletileg. Minden előadáson, sikernapon, tréningen ott volt velem. Nagyon céltudatos, nyitott és tanítható. Mindig csak azt mondogatta nekem, „én HV szeretnék lenni, és az is leszek 1 év múlva”. 2020-ban elérte a HV szintet. Fantasztikus ember, szuper kis csapatot vezet! Mindig lehet rá számítani.

Mártha Angelika is szuper csapatot vezet

Második hálózatvezetőm: Mártha Angelika. 2019-ben csatlakozott a rendszerhez, fogyiverseny hirdetésre jelentkezett. Elindult, megcsinálta a 3 hónapos kúrát. Elhívtam sikernapra, előadásokra és 2020-ban elindult üzletileg. Nagyon gyorsan haladt hónapról hónapra, sokat fejlődött, tanult. 2020 júniusában már elérte a HV szintet. Fantasztikus ember, mindig lehet rá számítani, szuper kis csapatot vezet, nagyon lelkiismeretes, precíz.

Varga Juhász Laura két vezetőjével, Melecski Szilviával és Mártha Angelikával

Gyönyörű elismerés volt

Családom és a férjem mindig támogatott. Nagyon sok helyre elkísért, sok előadáson ott volt mellettem. Hálásan köszönöm, ezt a sok támogatást. Az Ezüst HV elismerésemre még gyerekeket is elhozta, hatalmas boldogság volt, nagy meglepetés! Ágvezetőim nagyon szépen megszerveztek mindent. Mindenre gondoltak, nagyon precízek.

A képzések fontos szerepet játszanak az életükben

Év végi meglepetés

Decemberben az évzáron sikerült elhoznom 2 kupát is. 2020 Pálfi-Kis-ág legdinamikusabb HV „verseny” 1. helyezettje lettem. Hála, és boldogság van a szívemben, hogy ilyen jó a csapatom és szuper munkatársaim vannak.

A két serleg közül az egyik az év legjobbjának szól a Pálfi-Kis-ágon

Hinned kell magadban!

Ma is hinned kell! Nagyon! Kiben? Magadban. De abban nagyon. Mert a magadban vetett hit mindenre megtanít. Megtanít arra, hogyan élj, erőt ad, hogy helyzeteket túlélj, hogy célokat elérj, és hogy az álmaidért küzdjél.

A HV szint is nagy pillanat volt

 

Ezeket olvastad már?