Kezdőoldal Ágak Magas szinten pörög az Online Business a Vass-ágon – A nemzetközi hálózat tagjai gyorsan alkalmazkodtak és lehetőségként fogják fel a webet

Magas szinten pörög az Online Business a Vass-ágon – A nemzetközi hálózat tagjai gyorsan alkalmazkodtak és lehetőségként fogják fel a webet

Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár hatékonyan menedzselik a több országra kiterjedő, a világjárvány előtt pontrekordot elérő, nemzetki hálózatukat, a kiváló (ág)vezetőik segítségével

A márciusi világtörténéseket megelőzően soha nem látott magasságokba került a (Ferenczy-ág legjelentősebb oszlopát jelentő) Vass-ág: a pontrekord az addigi tudatos munkának, lelkesedésnek egyaránt köszönhető – persze, a Biocom alapértékei mellett. A fejlődés természetesen márciusban sem tört meg, s bár az országosan (és szerte Európában) kialakult veszélyhelyzet új szituációt teremtett, a jól képzett és újszerű megoldásokra egyébként is nyitott, azt részben már korábban is alkalmazó csapat szinte csettintésre átállt a most egyedül lehetséges online módszerek használatára. Sőt, új lehetőségként fogják fel, ami a határokat is légiessé teszi, s egyre többeket szegeznek a képernyők elé a Biocom üzeneteivel, olyanokat is, akiket korábban nehéz volt megszólítani. Az ágvezetők, a Lőrincz-ág tavaszi nagyrendezvényén elismert és kitűnő előadásokat tartó Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna azt mondják: nagyon jól kialakult a webináriumok rendszere a teljes Vass-ágban, beleértve a magyarországi, romániai és szlovákiai csapatrészeket is.

Tele a webterem


Vass Oszkár és Zsuzsa: Munkatársaink rugalmasak, önállóak, köszönet érte!
Az ágvezetők hozzátették: bárkit meghívhatnak a nyilvános előadásokra, a webinarjam-re (háziinfó helyett), majd a vezetők által tartott elindító előadásokra, munkatársi megbeszélésekre a Zoom-on. – Nagyon jó érzés heti rendszerességgel business meetinget tartani a munkatársaknak, melyre egyre nagyobb létszámmal jelentkeznek. Gratulálunk az erdélyi Péter-ágnak, a magyarországi Beta-ágnak, Pintér-Pámer-ágnak, a felvidéki Pálfi-Kis-ágnak, hogy nagyon rugalmasan, lendületesen, gyors kezdeményezéssel, önállóan szerveznek webináriumokat! – fogalmaztak örömmel, egyben büszkén az ágvezetők.

A már százezer pont felett teljesítő Pintér-Pámer-ág is hangsúlyosan látható a virtuális világban

Beta Kádár Tönde egy új jövő kezdetének tartja az online módszerekre való átállást

Beta-ág: Mindenki tudja a dolgát és imádják az új módszert
– A Ferenczy-Vass-ág példát mutatott, nagyon gyorsan reagált a változásra, hisz elindították az Online Egészség Akadémiát – foglalta össze Beta Kádár Tünde. – A Beta-ágon belül büszke vagyok a Pintér-Pámer-ágra és a Pálfi-Kis-ágra, ők azok, akik elsőként elindították a webináriumokat. Egy nagyszerű rendszer állt fel, minden ágvezető tudja a dolgát! A munkatársak imádják a munkatársi képzéseket és az szakmai előadásokat, határokon innen és túl! Mindenkinek lehetősége van kényelmesen otthonról nézve tanulni. Egy ez „Új Jövő” kezdete, amely egy áttörést jelent sokunk életében, munkájában – tette hozzá az ágvezető, aki egy zárásként egy idézettel jelzi, hogy mit élünk meg közösen… „A változás nem csak szükséges az élethez, a változás maga az élet!” (Alvik Toffler)

 

 

Pálfi-Kis-ág:

Nyitottak az emberek az előadásokra
– Csapatunkban márciusban elkezdődtek a ZOOM online találkozó, gyorsan reagáltunk a körülményekre – utalt az azonnali átállásra Pálfi Katika, a felvidéki Arany HV páros hölgytagja. – Azt tapasztaljuk, hogy nyitottak az emberek arra, hogy otthonuk kényelméből meghallgassanak egy-egy értékes előadást, képzést, és tudunk tanulni. Csapatunk gyorsan alkalmazkodott, és büszke vagyok vezetőtársaimra, hiszen ők is tartanak külön online találkozókat csapatuk számára – emelte ki a Beta-ág szlovákiai ágrészének egyik vezetője az egyik fontos szempontot, a másolódást. Majd összegzésképpen hozzátette: „Így a tudás házhoz megy!”

Üzenet Erdélyből: Új lehetőséget nyitottak a webináriumok
– Képzéseken együtt lenni, tanulni mindig nagyszerű – ez a fontos gondolat már Erdélyből érkezett. Szombatfalvi Erika és József, a Vass-ág Romániában meghatározó részének évtizedes vezetői múlttal rendelkező hálózatépítői. – Ebben a sorban nyitottak számunkra új lehetőséget a webináriumok, hogy otthonunk elhagyása nélkül csatlakozzunk, és vegyünk részt kitűnő előadók ösztönző, tudásunkat elmélyítő, inspiráló előadásain. Minden szervező ág- és felső vezetőnek köszönjük e lehetőség megteremtését! – jelezték, utalva arra, hogy a határok nélküli kommunikáció az ő fejlődésüket is nagyban elősegíti, amiről korábbi cikkünkben a teljes Péter-ág kapcsán is írtunk már.

Pálfi Katika és Kis Gergő a Felvidéken vezetik sikeresen, rengeteg résztvevővel az Online Businesst

Ezeket olvastad már?