Kezdőoldal Ágak Újabb célja valósult meg Cibulková Lindának azzal, hogy Szlovákiába kormányozta kiemelkedő teljesítménye alapján a céges Audit

Újabb célja valósult meg Cibulková Lindának azzal, hogy Szlovákiába kormányozta kiemelkedő teljesítménye alapján a céges Audit

Cibulková Linda a hónap egyik legjobbjaként az Audit választotta, a serleg eleve járt neki

Cibulková Linda felejthetetlen élményt élt át, mikor megtudta: valóra vált az egyik álma. „Hazavitte” Szlovákiába ugyanis azt a céges-matricás Audit, ami az adott hónap legjobbjainak jár! Ezzel ráadásul „kimaxolta” a felvidéki Pálfi-Kis-ág a csúcsot, hiszen a Mercedesz is az ő csapatukba került használatra, Bajnoková Lenkához.

Teljes felvidéki siker: mindkét autó Szlovákiába gurult egy hónapra! A közös képen Cibulková Linda és Bajnoková Lenka mellett Lenka szponzora, Czékus Mónika mosolyog.

Cibulková Linda: Kérj és megadatik
Május 8-a ünnep Szlovákiában, Lindának délutáni kávézás közben csörgött a telefonja. – Értesítettek, hogy ebben a hónapban én vagyok az autó nyertese. Libabőrös lettem, és csak annyit tudtam kérdezni, tényleg? Megerősítették, hogy valóban így van. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de nagy volt az öröm. És mivel választhattam, az Audit választottam, mivel az még nem volt Szlovákiában.

Linda az új hálózatvezetőjét, Tereššaková Máriát is megautóztatta a közös sikert megünneplendő

Beérett a gyümölcs
Otthon mindig megkérdezték, nyerhetek-e én is autót egy hónapra. A válaszom ez volt: minden gyümölcs egyszer beérik, és a megfelelő helyre esik. Most tehát eljött az idő, és remélem, hogy még sokszor lesz lehetőségem megnyerni, mert mindig helye lesz a céltáblán ezek után is. A szeretteim büszkesége és lelkesedése még inkább megerősített abban, hogy jó helyen vagyok, és végre van egy olyan munkám, amit szeretek.

Mária a kisfiával örül az autós győzelemnek

Van mit megköszönni
Szeretnék köszönetet mondani szponzoromnak, Hanák Mártinak, aki megismertetett a Biocom termékekkel, és ez alapján részese lettem ennek a csodálatos közösségnek. Jár a köszönet hálózatvezetőmnek is, Mgr. Monka Évának minden tanácsért, amire mindenkinek szüksége van munkája elején. Hálás köszönet a szlovákiai kollégáimnak is a jól végzett munkáért! És külön köszönöm a bizalmat, a tanítást és a támogatást a Pálfi-Kis-ág ágvezetőinek, Pálfi Katikának és Kis Gergelynek, amit folyamatosan kapok, amióta a Biocomhoz tartozom.

Motiváló beülni egy ilyen járgányba!

Meg tudod csinálni!
Mindenkinek kívánom, hogy élje át ezt az érzést, felejthetetlen élmény egy életre. És a végén mindenkinek üzenem: higgy magadban, mondd magadnak minden nap, hogy meg tudom csinálni, mert megérdemlem!

Összeállt egy fotóra az egyik szlovákiai sikercsapat: a szponzor, Hanák Márta (balról) és az Ezüst HV, Monka Éva fogja közre a kocsinyertest, Cibulková Lindát

Monka Éva: Ő egy méltó hős
Linda felsőbb vezetője, Monka Éva Ezüst HV szerint most érett be a munka gyümölcse. – Linda ügyes, dinamikus, tanítható, céltudatos, proaktív, az online világban tájékozott, aki napról napra teszi a dolgát és építi a hálózatát. Beérett a munka gyümölcse. Hatalmas vágyai és álmai vannak.

Az élet olyan, akár egy történet. Kell, hogy legyen íve, kell, hogy legyenek célok, kihívások és egy méltó hős.

Ezeket olvastad már?