Kezdőoldal Ágak A Biocommal rendezték be az életüket: százezer pontos lett a szlovákiai Pálfi-Kis-ág, úttörőként utat mutatva a Felvidéken

A Biocommal rendezték be az életüket: százezer pontos lett a szlovákiai Pálfi-Kis-ág, úttörőként utat mutatva a Felvidéken

A 100 ezer pontos, szlovákiai Pálfi-Kis-ág vezetői csapata, 2020 végén

6 éve kinyílt Pálfi Katikáék számára egy új világ. Kíváncsian és tettre készen léptek be az ajtón (s ültek le első képzésükön az egyik hátsó sorba…) Aztán óriási hittel indultak el az üzletben. Mivel az első perctől kezdve tisztában voltak a céljaikkal, hoztak egy komoly döntést, amely megváltoztatta az addigi – ahogy ők fogalmaznak – silány életüket. Ők, hiszen Kis Gergellyel, párjával együtt építkezik Katika, akik most már egy komplett ágat vezetnek Szlovákiában. Mégpedig a Beta-ágon (feljebb tekintve a Vass-ágon) belül. Nem is akárhogyan: 100.000 pont fölött tartanak a felvidéki csapattal, aminek nincsenek igazi „titkai”. Előzményei viszont igen, amit az alábbiakban nagyon motiválóan összefoglalnak. S hogy teljes legyen a kép, szót kapnak benne a vezetőik is.

Képzések, ötletek, célok
Figyeltünk, tanultunk, minden képzésen ott voltunk (s vagyunk a mai napig), és mindent rögtön adaptáltunk a gyakorlatban. Rengeteg ötlet született meg a fejünkben, rengeteg kihívást ugrottunk meg az évek alatt, és ez mind-mind elvezetett ide, ahol most tartunk. Felnőtt életünket a Biocom eszköz segítségével rendeztük be, évek alatt főbb céljainkat is ki tudtuk pipálni!

Egy nagy vízió alkotó részeseiként
Emlékszem a 2014-es évzáróra, amikor 340 ponttal ültünk a hátsó sorban, félénken, ismeretlenül, ketten, de valami belül azt súgta, ez a mi utunk. Ma már egy óriás nagy csapattal, kiváló emberek társaságában, Szlovákiát büszkén képviselve, megszületetett az első 100.000-es pontérték, egy idegen nyelvet is beszélő országban. Az, hogy kitaposhattunk egy utat, úttörői lehetünk egy folyamatnak, mérhetetlen boldogság! Annak a víziónak a részesei lenni, amelyet Kovács Zoltán, cégünk elnöke gondolt és érzett pár évvel ezelőtt, amikor megnyitotta Szlovákia kapuit. Mindez kiváltság és egyben küldetés számunkra. Köszönjük nekik, hogy megalkották a céget, és mi képviselhetjük!

Köszönet a vezetőinknek
Ez egy gyönyörű utazás és bárki részt vehet rajta. Ami biztos, sosem leszel egyedül. Ahogy mi sem vagyunk. Van mellettünk egy kiváló felső vezetői gárda, akik nélkül nem tarthatnánk itt.

 • Hálával teli szívvel mondunk köszönetet Fazekas Gizellának és Barna Gizellának, akik mindig hittek bennünk, és folyamatosan bíztatnak. Sosem felejtem el Fazekas Gizella látogatását nálunk, amikor már HV lettem.
 • Szép emlék és sokat adott az a beszélgetés. Beta Tünde és Kolos, ágvezetőink kedvessége és bíztatása szintén előre visz.
 • Óriási köszönet jár a Vass házaspárnak (Oszkárnak és Zsuzsának), hiszen velük nagyon szorosan együtt dolgoztunk. Mindent igyekeztek megtanítani, de legfőképp emberséget, hogy egyre jobb emberré váljunk, életükkel mindig példaként járnak előttünk.
 • Ferenczy László egy életépítő előadása indított el a Biocom útján, párjával, Szász Laurával mindig hisznek bennünk, és köszönjük szépen a tanításukat, szeretetüket.
 • Lőrincz János társtulajdonos és Marika, akik a felső ágvezetőink, köszönjük nektek azt, hogy az ágatokba tartozhatunk, azt a hatalmas tudást, amelyet átadtok mindnyájunknak.
 • Köszönjük szépen Kónya Györgynek, társtulajdonosnak, hiszen az ő képzései által is rengeteget tanultunk, valamint a testvérvonalaknak is, akik közül sokan a példaképeink.

Sokan segítették a munkájukat az eddig vezető úton, s bizton számíthatnak rájuk a jövőben is

 

Szeretett csapatunk minden tagjának hálás köszönet a bizalmukért, hogy sok-sok kulcsemberrel együtt dolgozhatunk. A vezetői körünk nagy büszkeségünk. Köszönjük szépen elkötelezett munkáját águnk minden egyes hálózatvezetőjének.

Plusz 73%, 9 új HV

 1. december elején volt lehetőségünk még Élő Évzárót tartani csapatunkban, igaz, kisebb létszámban, csak vezetői körben. Jöjjön egy kis összefoglaló.
 • Águnk egy év alatt 73%-ot fejlődött, 59.408 PÉ-ről 102.637 PÉ-re növekedett.  
 • 2020-ban 2 Ezüst és 1 Arany Hálózatvezető is született csapatunkban.
 • 9 új Hálózatvezetővel bővültünk 1 év alatt.

Új Ezüst és Arany HV-k 2020-ban

 

2020-ban fejlesztői munkát végeztek:

 • egy új hálózatvezetővel fejlesztett: Vangel Mónika,

két új hálózatvezetővel fejlesztettek: Varga Juhász Laura, Simonics Éva, Nagy Andrea, Pálfi Katalin és Kis Gergely.

Ők végeztek magas szintű fejlesztői munkát 2020-ban

2020 legkiemelkedőbb hálózatvezetői a Pálfi-Kis-ágban:

3. helyezett: Nagy Andrea és Nagy Zoltán Ezüst Hálózatvezetők, 81% fejlődéssel.
2. helyezett: Simonics Éva Arany Hálózatvezető, 120% fejlődéssel.
1. helyezett: Varga Juhász Laura Ezüst Hálózatvezető, 138% fejlődéssel, aki 6127 pontról 14 588 pontra növekedett, ezzel kiérdemelte az Év Hálózatépítője címet a csapatunkban.

Az Év Hálózatépítője Varga Juhász Laura lett a Pálfi-Kis-ágban 2020-ban

 

Gratulálunk!

Szívből gratulálunk minden vezetőtársunknak a 2020-ban végzett elkötelezett munkájához. Kívánunk számotokra sok sikert, örömöt a 2021-es évre, amelyre mottónk:

A 2021-es év mottója nem szorul magyarázatra…

 

Boldog új évet kívánunk!

Pálfi Katalin és Kis Gergely, ágvezetők

Pálfi Katika és Kis Gergely, az “aranypáros” a Beta-ág szlovákiai csapatának élén

 

 

Jöjjenek a vezetők (év)értékelései:

Vangel Mónika: A Biocom a jövő

Boldogság és büszkeség önti el a szívemet, hogy a Pálfi-Kis-ág fejlődésének részese lehetek. Szó szerint a tűzvonalból nézhetem és élvezhetem a kreatív, szervezkedő páros útját, akik méltó példaképek számomra. Hajrá 2021! Nekem a Biocom a jövő! A jövő üzlete, a jövőbeli céljaim elérésének eszköze. De mindez eltörpül a mellett, hogy mennyi jó embert, és barátot adott nekem! Hálás vagyok!

Sebő Adrianna: Fejlődést hozott 2020

Szuper, fejlődő, kreatív csapatba tartozom. Nagyon örülök a sikereteknek, Katika és Gergely, gratulálok, hogy meg tudtátok csinálni, és tudom, hogy már megvan a következő célkitűzésetek, amihez sok sikert kívánok. Igazi példaképek vagytok csapatotok számára. Nekem a 2020-as év fejlődést hozott, hiszen az első lépcsőfokra már rá léptem. Szeretnék az előttem álló lépcsőfokokra is sorra lépni, hiszen mindegyik más és más csodát rejt, és ennek részese szeretnék leni, tudom, hogy így is lesz, csak idő kérdése.

Kis Veronika: A Biocom Életmódprogram egy csoda

Az én helyzetem egyedülálló a Pálfi-Kis-ágban. Nemcsak csapatuk egyik hálózatvezetője vagyok, de szoros családi kötelékkel is kapcsolódok fiatal vezetőimhez. Végignézhettem munkájukat fejlődésük útján. Nagyon büszke vagyok rájuk. Ami jellemzi az egész csapatot: kitartás, szeretet, tisztelet, alázatosság. Örülök, hogy ide tartozom, a legjobb emberek vesznek körül. Maga a Biocom és az életmódprogram maga a csoda. Számomra az életet jelenti!

Kovács Éva és Zsolt: Csodás, családis, dinamikusan fejlődő közeg

Nagy boldogság számunkra, hogy a Pálfi-Kis-ágba tartozhatunk, hiszen ezáltal egy dinamikusan fejlődő csapat részesei lehetünk. Köszönjük a sok tanítást és segítséget, amit ettől a csapattól kapunk. A Biocom számunkra sokat jelent, hiszen a Grapefruitmag-kivonatnak sokat köszönhetünk, amiért mindig hálásak leszünk. Szeretjük, hogy ilyen csodás, családias közegben dolgozhatunk. További sok sikert kívánunk az egész csapatnak!

Mátis Rozália és László: Jó helyen vagyunk, jó emberek között

A Biocom nekünk elsősorban az egészségünk szempontjából nagyon fontos. Akit már megérintett egy komoly betegség, az tudja, hogy mindent megtenne érte, hogy újra egészséges legyen. A Biocom az életmódváltással együtt ezt megadta nekünk. Közel két év távlatából az orvosi eredményeink is minőségi javulást mutatnak. Nagyon. Szeretnénk még több emberhez eljuttatni a termékek hírét, jó hatását az egészségükre. Valamint nagy lehetőséget ad a jövedelem kiegészítésre is.

Nagy Andrea: Kinyílt a világ

Úgy érzem, a Biocommal kinyílt nekünk a világ! Vannak céljaink, merünk nagyobbat álmodni, mint eddig. Kaptam egy új családot, ahova öröm tartozni. Nagyon sokat fejlődött a személyiségünk, hála a sok tanításnak. Hálásak vagyunk Katikának és Gerinek, hogy mutatják az utat és jó példával járnak előttünk.

Nagy Zoltán: Megváltoztatta az életünket

Jó érzés ide tartozni. Teljesen megváltoztatta az életünket pozitív irányba. Kinyíltak az ajtók, kinyíltak a szemek. Köszönjük Biocom!

Czékus Mónika: Álmodd meg, csináld meg!

Hálás a szívem, hogy egy fiatal, dinamikus, kreatív, fejlődő csapat részese lehetek. Köszönöm, hogy Ti mindig hittetek és bíztatok bennem. Az a sok tanítás, a kreatív segédanyagok, amit tőletek kaptunk, mind a mi sikereinket szolgálják. 5 éve, hogy a Biocomos család tagja lehetek, gyökerestül megváltoztatta az életemet. Olyan célokat értem el, amikre azelőtt gondolni sem mertem. De itt megtanultam – álmodd meg, csináld meg! Drága Katika és Gergely, köszönöm, hogy vagytok nekünk!

Pálfi József: Eddig is sokat adott a Biocom

Nekem külön megtiszteltetés, hogy a húgom virágzó csapatába tartozhatom. Nagyon sokat adott eddig a Biocom, és főként örülök, hogy remek vezetőket és embereket ismerhettem meg. Az életszemléletemen és a személyiségemben is segített fejlődnöm. Nemcsak mint testvér, de mint vezetők is segítik az életem útját. Hálásan köszönöm a Pálfi-Kis-ág vezetőinek.

Gergely Veronika: Fontos része lett az életünknek

Számunkra a Biocom új lehetőségeket nyitott meg, fontos részévé vált a mindennapi életünknek. A boltcsereprogram által nyitottabbak lettünk az új termékek iránt, sok jó embert ismertünk meg, akikre mindig számíthatunk. Kati és Geri fantasztikus vezetők, mindig inspirálnak minket. Úgy érezzük, hogy erős és fejlődő csapat tagjai vagyunk.

Varga Juhász Laura: Szabadságot is ad a Biocom

Nagyon sokat nyújtott a Biocom. Szabadság, hogy itthonról dolgozhatom a gyerekek mellől. Nem kell azon gondolkodnom, hogyan oldjam meg, ki vigyázzon rájuk. Hálásan köszönöm, hogy megmutattátok ezt az utat, szuper helyen vagyunk. Olyan célokat értem el, amire eddig nem számítottam. Itt sokat lehet fejlődni és tanulni. Munkánkat megbecsülik és jutalmazzák.

Simonics Éva: Nincs lehetetlen

Szerencsésnek érzem magam, hogy a Pálfi-Kis-ágban el tudom érni a kitűzött céljaimat, ami által személyesen is sokat fejlődöm. Összetartozás, jó kapcsolatok jellemzik csapatunkat. Óriási példák vannak előttünk, és tudjuk, hogy nincs lehetetlen. Hálás vagyok!

Csorba Nóra: A második családom

A Biocom számomra egy csodás közösség, melyet a második családomnak tekintek, büszkeség ide tartozni, ahol megbecsülést, elismerést kapunk. Sokat tanultam az önismeretről, a személyiségfejlődéséről és a nehéz helyzetek megoldásáról. Tudom, hogy a Biocom által tudtam egy nagy veszteséget feldolgozni. Hálás vagyok, hogy a Pálfi-Kis-ágba tartozhatok, köszönöm a tanítást, Katika és Geri!

Vicena Andrea: Egészség, biztonság, siker

Számomra ez a cég egészséget, biztonságot és sikereket jelent. Minden téren nagy változást hozott az életembe. Sok álmomat valóra tudtam váltani és folyamatosan teszem, egy dinamikus, fejlődő csapattal. Hálás vagyok szponzoraimnak, Katikának és Gerinek, hogy megmutatták ezt az utat, és továbbra is segítik a munkánkat.

Melecski Szilvia: Egy nagy család vagyunk

Nagyon örülök, hogy ide tartozhatom. Egy nagy család vagyunk. A Biocom által sok embernek tudok segíteni, akik hálásak ezért, ezáltal nagyon boldog vagyok. Öröm és hála van a szívemben.

Mártha Angelika: Vannak terveim

Örülök, hogy a Pálfi-Kis-ágba tartozom, fantasztikus emberek, nagyon jó tanítók. A Biocom nekem nagyon jó mellékkeresetet jelent munkám mellett. Embereket tudok segíteni, ami csodás dolog és vannak terveim. Köszönöm az útmutatást.

 

És végül felső vezetőnk szavai, akire nagyon büszkék vagyunk és hálásak neki minden támogatásért:

Fazekas Gizella: Jó látni a boldogulást

Én meg úgy érzem, mint egy szülő, aki látja gyerekei boldogulását az életben. Sok kedves, jó ember sikere öröm és elégedettség érzésével tölt el. Jó volt együtt zárni az évet, látni, hogy egy hullámhosszon az Aranycsapat. Erre a Biocomból származó anyagi megbecsülés teszi fel a koronát. Hála és köszönet mindenért!

 

Ezeket olvastad már?