Kezdőoldal Ágak Válaszd a sikert! – Ez volt a már 17. Felvidéki Sikernap üzenete

Válaszd a sikert! – Ez volt a már 17. Felvidéki Sikernap üzenete


Március 24-én tartották a sorrendben 17. Felvidéki Sikernapot, mely a tavaszi megújulás jegyében telt. A nap háziasszonya Pálfi Katalin, Arany HV volt. Az alábbi sorokat pedig annak a Kis Veronikának, mint szószólónak köszönhetjük, aki már régóta teljes jogú vezető tagja a Vass-Beta-ág szlovákiai hálózatának. De minősülése előtt is szorosan kapcsolódott a csapathoz, hiszen Katika párja, a szintén Arany HV Kis Gergely édesanyja…

Felsőbb vezetőkkel, egy 600.000 pontos csapat tagjaként
Fazekas Gizella Ezüst HV és Barna Gizella HV felsőbb vezetőink mindig részt vesznek az eseményeken, hálás szívvel köszönjük nekik. Most megtiszteltek jelenlétükkel felsőbb ágvezetőink is, a Gyémánt HV páros: a már 600.000 pontos csapatot menedzselő Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár.

Kis Gergely: Te mikor döntesz?
Az első előadó Kis Gergely Arany HV, a közvetlen szponzorom volt. Nem lehet eleget hangoztatni mottóját: „A siker titka a határozott cél!“ /Benjamin Disraeli/ Ha nincs meg a CÉL, nem teszünk semmit. De ha van egy erős határozott cél, mindent elérhetünk, csak idő és kitartás kérdése. A kérdés egyszerű, hogy TE MIT AKARSZ? LEÉLNI? Avagy MEGÉLNI az életedet? Az idő nem pótolható, ha hamarabb döntesz, hamarabb indulsz el az úton, hamarabb teljesülnek vágyaid, álmaid! Tehát a keret adott, csak élni kell vele – mondja Ő, aki négy éve építi életét párjával, Pálfi Katikával a BIOCOM segítségével.

Vicena Andrea hiteles példája
Vicena Andrea HV csak fogyni szeretett volna anno, de a termékek segítségével az allergiájától is megszabadult. Hitelességéhez kétség sem férhet, hisz az egészségügyben dolgozik, azóta Pálfi Katika közvetlen HV-ja, szépen fejlődik csapata.

Vangelék jelmondata: Takaríts tudatosan!
Vangel Mónika HV és lánya, Lőrincz Orsolya előadása igazi példa arra, hogy nem beszélni, de mutatni kell a példát. Mónika háztartási szokásait átvette lánya, Orsolya is mikor önálló lábra állt. Az anyukát követte: víztisztítót, vegyszermentességet… és a hálózatépítést is. Jelenleg a csapat 5. szintű munkatársa. Egy-kettő HV lesz! Jelmondatuk: Takaríts tudatosan.

Nagy Andrea és a bűvös 200 PÉ
Ez a jelzés az aktivitásra. Akarunk valamit. Magasabb szintre lépni, esetleg jutalékot igényelni? …. De, hogy is jön mindez össze? Elmondta nekünk Nagy Andrea HV.

Természetes dolog lett, amint lecserélte a háztartását biocomos cimkékre. Gondolván itt a tisztítószerekre, étrend-kiegészítőkre stb. De innen van az ajándék is, no meg néhány törzsvásárló is. Így már kész is a havi 200 + PÉ.

Fejlődésben
Egyre több a szintlépők serege is, ahol a HV-k örömmel ismerik el a munkatársak aktivitását.

Simonics Éva és Vangel Mónika voltak a legjobbak
A Felvidéki-ág vándorserlegét Simonics Éva Ezüst HV vitte el. Gratulálunk neki innen is.

A Felvidéki Ágversenyt, amire négyen is esélyesek voltak, Vangel Mónika HV nyerte meg. A nyereménye 100 euró, és mint mondta: jó helyre megy, a Vecsési Vezetőképzést fizeti belőle, hogy tovább fejlődjön. Gratulálunk nyereményéhez!

Vass Szombatfalvi Zsuzsa: Dönts és csináld!

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna ágvezetőnk tudja, hogy a legeslegfontosabb a HIT saját magunkban! Nem baj, ha nem értjük. Előadásában arról is szólt, hogy legyünk elfogadóak, lássunk példákat, akikkel azonosulni tudunk, és lépésről lépésre elérhetjük CÉLUNKAT. Ha van igényed, a lehetőség megtalál. Dönts, köteleződj el, csináld a dolgod, a gyakorlat meghozza a tudást is, eredményt is. Válaszd a sikert! Csak légy kitartó, fókuszálj a célra. Csak rajtad áll, milyen életet élsz!

Vass Oszkár mesés példája

Vass Oszkár ágvezetőnk mesélt – önmaga életéről. Egyetemi diplomával a zsebében, hátizsákkal a hátán egy másik országban kezdett új életet a nulláról. De volt hite, akarata, kitartása. Tudta, hogy egy boldogabb élet, egy minőségibb vár rá. És mindent megtett azért, hogy elérje. Igazi példa előttünk. Köszönjük biztató szavait.

Sikerinterjúk

Zárásképpen Kis Gergely Arany HV interjúvolt meg néhány résztvevőt, akik életére pozitív hatást gyakorolt a Biocom Életmódprogram:

  • László Marián – Lőrincz Orsolya párja: -12 kiló, egészségügyi problémák helyreállása
  • Csorba Nóra – jobb életminőség.
  • Pálfi József – egészség, minőségibb élet, karrier.

Gratulálok a döntésükhöz!

Jussunk el mindenkihez!

És hogy miért is a Sikernapok? Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindenkihez eljussunk. Anyukákhoz, nagymamákhoz, bárkihez itt Felvidéken is, akik keresik a lehetőséget egy jobb minőségibb élet megvalósításához. Köszönet érte Pálfi Katalinnak, a Sikernapok megálmodójának, áldozatos munkájáért, segítségért, lehetőségért. Mindannyian hálásak vagyunk érte.

Ezeket olvastad már?